Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lielveikalu tīklam piederošā kravā viltoti Adidas apavi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Tik tiešām, kur Vids ir saskatījis brenda viltojumu?
светлана
с
Штраф надо накладивать не в 10 раз меньше стоимости товара, а на всю ту сумму, которую могут получить от реализации!
bio
b
kur ir 3 sviitras.. kur ir brenda paklajdarinaajums.. un vai jebkuras sviitras ir izveerteejamas - kaa Adidas viltojums?
Kārlīts
K
Tā jau var da jebkurus apavus konfiscēt ;) Aizsūtam uz Adidas jautājumu - ir vai nav, šie pasaka, ka nu nav, un tik konfiscējam uz nebēdu!
Dihlofoss
D
Kas tie par idiotiem, kuri šajos apavos ir sakatījuši adidas viltojumu?! Kaut kas tam ir apakšā, vai arī tiešām tik stulbi cilvēki muitā strādā?
TP Ne..fans!!!!..
T
''..kādam..''...????vai tas kāds valsts noslēpums ????
Ainis
A
Murgs: "Preču zīmes īpašnieks atzinumā norādīja, ka atklāto sporta apavu iepakojums un tehniskais noformējums neatbilst oriģinālajiem „Adidas” produktiem.". Skaidrs, ka nav. Jo nav ne trīs svītras, ne uzraksta Adidas. Tad kāpēc konfiscēja???
Jancis
J
AHAHAHAHA! AIzejiet uz Latvijas Futbola Federaacijas veikalinju (atrodaas blakus Daugavas sporta stadionam) un paskataties uz "oficiaalaam Adidas preceem". Dazas tur ir iistas, bet daudz nav. Futbola izlasu uniformaam truukst "hologram", logo ir uzliimeets (neviss uzsuuts) un truukst arii "teamgeist" logo. BIezi apmekleeju izlasu speeles, uniformas kuras tirgo speelu laikaa nav iistas, precizaak ir viltotas. Gan futbola, gan basketa. Iistas hokeja uniformas (peec LHF info) vispaar nevar nopirkt (kaut gan te Adidas nav nekaadu sakaru). Taatad, paarsvaraa uniformas kuras redzat tirguu/speelees/suveniira veikalos (uzmineejat???) arii ir viltotas. Pirms gada runaaju ar Adidas paarstaavi LV kurs teeloja mulki un informeeja ka LV Adidas noliktava atrodaas Vaacijaa liidz ar to vins neko nevar precizeet. Vot taadi piiraadzini.
edu
e
muļķu ZEMĒ nepērciet ĶīNAS KRUTKAS , laižam uz Poliju un Vāciju un tepat Latvijā lūkojam NE - ĶīNAS produkciju , kas apkrāvusi mūsu NABAGU VALSTI .
Utopists
U
Vismaz kādus 10 gadus VIP personas apgalvo, ka apģērbu un apavus Latvijā nepērkot. Un tā ir taisnība, jo mikroskopisko Latvijas tirgu Gerkenveidīgie biznesmeņi piedzinuši pilnu ar ķīniešu surogātiem. Ik pa laikam uzvirmo skandāli par kontrafakta tirdzniecību ''smalkajos'' veikalos. Tāpēc godīgam biznesam blēžu un muļķu zemē nav vietas.
Kaspars
K
Cik vajag izdzert, lai šajās saskatītu kaut ko līdzīgu orģinālam?
de sports
d
vajadzeeja kaadu paariiti kastee ar vekseli nodot zinaamajam priekšniekam kurpju kolekcionaaram , i gailis pakaļ nedziedaatu , tagad bizness tu tū...
x
x
Teorētiski jau pareizi, bet mazā tirgū cenu elastība ir ļoti zema. vairums cilvēki diemžēl skatās nevis cik maksā prece, bet cik % atlaide ir uzlikta. Ir mēģināts darboties ar pavisam nelielu uzcenojumu, bet izdzīvot tāpat nevar, jo apgrozījums nepieaug.
Elizabete
E
Jā, cena gan laba! Te jau atkal parādās tas, ko TRK Latvijas ražotāji centās panākt, ka tirgotāji tomēr būtu jāierobežo ar uzcenojumu uzlikšanu ievestajām precēm. Citādi jau gadiem viens no Latvijas iedzīvotāju nabadzības iemesliem ir tas, ka tirdzniecības uzcenojumi daudzām precēm ir pat 300 %. Tas samazina dabisku konkurētspēju un preču- naudas apriti, kā arī pakārtoti nodokļu iekasēšanu. Jo nevienam jau nav noslēpums, ka pie maza tirdzniecības apgrozījuma ir ļoti zems darba ražīgums un līdz ar to ražotāju un tirgotāju neatvairāma vēlme nemaksāt nodokļus ar jebkurām metodēm.
ķīniešu kedas
ķ
Adibas ? Abidas ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas