Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Liepājā noķer krāpnieku “bello”, kas pārdeva autovadītāja apliecības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis ll
J
MULKIBA VAI POLICIJAS MERKTIECIGA GALU SLEPSANA UDENI? Ja sis likuma parkapejs apgalvoja ka dokumenti bus ISTI un informacija tiks ievadita policijas datu baze TAD VAJADZEJA ARI PARBAUDIT nevis aizturet jebkuru kas uz prinerea kaut ko uzprinte un censas pardot. VAJADZEJA PAGAIDIT VAI PATIESAM INFORMACIJA PARADAS DATU BAZE un tikai tad aizturet to cilveku. .Parasta neviziba vai POLICIJA AR NOLUKU SLEPA KA noziedzniekiem IR IESPEJAMS PIEKLUT DATU BAZEI UN IZMAINT INFORMACIJU? Par to ka musu korumpetaja vide tas ir iespejams neviens nebrinitos Es gan domaju ka tas bija parasts sarlatans kas kaut ko printeja un meginaja pardot, BET TOMER JAUTAJUMS PALIEK, VARBUT PATIESAM NOZIEDZNIEKIEM IR PIEKLUVE DATU BAZEI. Vismaz visi zin ka vel nesen parasti noziedznieki pec automasinas numura zimes bija spejigi dazu stundu laika atrast cilveka dzives vietu, KA VINI TO IZDARIJA? TIKAI AR POLICIJAS PALIDZIBU! DIENA ludzu nedzesiet so manu komentu!
www.nosargalatviju.lv
w
www.nosargalatviju.lv
www.nosargalatviju.lv
w
www.nosargalatviju.lv
buba
b
Būtu andelējis "šofera dēla" apliecības, - gan ienesīgāk, gan nekādas pakaļdzīšanās.
Holmss
H
Elementāri. Datorā tiek reģistrēti sastādītie APK protokoli (pārkāpums, pants, protokola nr. utt), un sistēma pati konkrētajam vadītājam pieskaita attiecīgos punktus uz noteiktu laiku. Līdz ar to no sistēmas nevar pazust tikai paši punkti - tad jābūt atceltam arī attiecīgajam protokolam.
Vecītis
V
"CSDD jau iepriekš ir brīdināja, ka ..... punktus no reģistra nav iespējams izdzēst." CSDD šo teikumu vajadzētu labi pārdomāt un vēlreiz centies to definēt, bet šoreiz pareizāk!!! .... tāds naivums, kaut kā uz smiekliņu paravā....
alberts
a
To ties ātri,ērti un bez nejēdzīgām parbaudēm un maksam.Forši.
Vecis
V
Savukārt par satiksmes noteikumu neievērošanu pārkāpumu uzskates punkti reģistrā konkrētai personai tiek piešķirti vai dzēsti ar speciālās programmas palīdzību. Šajā procesā cilvēks nav iesaistīts. Oho! Tātad marsieši ir realitāte :) Ja jau cilvēks to nedara, tad kā gan citādi tā programma var zināt kam un cik punktu piešķirt :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas