Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Liepājas 1.ģimnāzijā skolēnu slimošanas dēļ izsludināta karantīna, mācības atceltas arī Dunalkā un Rāvā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rufo
r
Panikai nav iemeslu, tikai pareizi ārstēt !!!!Dienvidkorejā Adžu Universitātes zinātnieki atraduši iespēju kā ļoti lēti un efektīgi iznīcināt jaunā tipa gripas vīrusu. Izmēģinājumu rezultātā viņi konstatējuši, ka gripas vīrusu lieliski iznīcināt palīdz parasta sālskābe, kas caur ozonatoru izsmidzināta telpā. Uz tonnu ūdens vajag tikai 22 gramus koncentrētas sālskābes, to sajaucot un izsmidzinot rezultātā veidojas daudz hlora jonu, kas nogalina vīrusu. Bez tam zinātnieki konstatējuši, ka telpā kurā ar ozonatoru tika izsmidzināts šis šķīdums pēc piecām minūtēm bija iznīcināti ne tikai gripas vīrusi, bet arī 430 000 citu vīrusu, kas atradās telpā. Cilvēka organismam šķīdums nekādus kaitējumu vai blakus efektus neizraisa. Tātad profilaktiski izsmidzinot, šo šķīdumu telpās var iznīcināt H1N1 vīrusu vēl pirms, tas nonācis cilvēka organismā. Padomju laikā ar hloru visur darbojās, bet tikai smirdēja un t.t.
bet
b
cik % slimo rīgas skolās???
Kace
K
tie ir pagasti... un kas īpaši svarīgi - skolas ir ļoti tuvu viena otrai. UN tajās ir ļoti maz skolēnu - zem simta. Kāpēc tās v ēl turas, tur ir cits stāsts, ko vietējie zina, bet nu zīmīgi, ja viena pagasta ietvaros abas skolas ir slēgtas, tad kaut kas riktīgi nav...
NAV VIENALGA
N
dunalka un raava... vieniigais veids kaa par shaadaam plseetaam kaads uzzin, ir sleedzot skolas. es domaaju, ja, piem, dunalkaa skolaa uzstaadiitu piena automaatu , tad neviens par to nerakstiitu, jo kam tad interesee, kas tur notiek... bet redz, tagad jau gripa..slimoshana...karantina ... un iebiedeeshanas kampanja turpinaas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas