Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Liepnieks izbaudot privilēģiju nesadarboties ar partijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Advokāts
A
Aiztiek jau tikai tapēc, ka pēc "tipiskā Latvieša" domām - visi kam dzīves laikā vairāk par minimālo algu tiek, automātiski ir sliktie un nav svarīgi, ka varbūt viņi ir gudrāki, vairāk strādā un domā... jo, tas taču nav godīgi!!! neaiztiek tikai to kurš neko nedara un nekas nav!!!
Jaunalksne
J
Ko Jūs to Liepnieku aiztiekat???? viņš taču ir pilnīgi sakarīgs cilvēks, kam ir savs (90 % taisnīgs un pareizs) viedoklis. Ja nebūtu tādu kā viņš, tad Jūs vispār nezinātu kādā virzienā domāt!!!
Zelta zirgs
Z
Džeks, viennozīmīgi, ir riktīgi smart un no tā arī daudzi pavelkas. Tomēr balansē uz robežas starp afērists-"labs cilvēks"....
Pičuks
P
Jebkura profesija ir godīga, ja kādam tā vajadzīga! Ja mans kaimiņš ir muļķis, es tālab suni tīši pie ķēdes neturēšu! JA - VILI - polittehnologa upuriem NAV prāta - lai nav.... Ardievu!
j
tad nu gan melo. vins tagad konsultee SC
Vilis
V
"Polittehnologs" nav godīga profesija, tādēļ tās apzīmējums jāliek pēdiņās. Tas ir maucīgums ar mērķi manipulēt vēlētāju. Tādiem cilvēkiem nedrīkst dot roku.
!
!
Varbūt nav pieprasījuma. Varbūt politmafijas vidē šādu svārstīgo (droši vien tomēr īsti nodevējs nav) negrib. Par naivumu gan nepiekrītu. Naivums var izpausties ari piedošanas vājumā, cerībā, ka miera labad šoreiz bus labāk. Bet tā nenotiek. Zaglis vai blēdis līdz attiecīgā statusa iegūšanai (un iegūtā statusa saglabāšanai, jo citādi nebija jēgas tā upurēties un upurēt) ir "strādājis" pēc zagļu vai blēžu kanoniem. Bet latvietis ir caurmērā gatavs rīt krupjus un piedot, jo viņam šķiet, ka vairs jau nevar, ka nu jau pietiks. Ka esot sazagušies. Un viņš nesaprot, ka stāvokļa uzturēšanai vajag vēl lielākus līdzekļus. Tā ir kā dārga glezna, ko nopērc izsolē. To nevar vienkārši pielikt pie sienas, ja tie ir investīciju līdzekļi. To ir jāuztur noteiktos un piemērotos apstākļos visu laiku. Jo tu zini, ka to monētu reiz mainīsi. Ka tie ir tikai ieguldījumi.
qwe
q
Nu nē, vēlētāji šeit tomēr, salīdzinot, piemēram, ar Igauniju, ir mazliet stulbāki. Svaigākais piemērs - es domāju, ka stabili lielākā daļa TP, LPP/LC un SC vēlētāju uzskata, ka Parex nevajadzēja glābt un ka Kargina procenti ir noziegums, taču vaino pie tā visa tieši JL, pilnīgi nesaprotot, ka visas trīs partijas dara visu, lai Kargina procentus izglābtu.
Ēriks Stendzinieks
Ē
Es arī nesadarbojos ar Buldozeru, tieši tāpat kā Liepniex nesadarbojas ar Saskaņas centru. Goda vārds!
spuke
s
Kādu laiku atpakaļ domāju, ka Liepnieks ir tāds saprātīgs cilvēks, kas ciniski, bet pamatoti ņirgājās par da''zādu personību sabiedriskajām izpausmēm. Sāku viņam pat sekot sociālajos tīklos, bet reāli atsita atpakaļ viņa paša atziņas par viņa meitiņas dzīves atklāsmēm. Izmantot un eksponēt savu bērnu, lai nodrošinātu aktualitāti sev pašam - manuprāt, tas ir tik lēti, provinciāli un nejēdzīgi, ka viņš man vienkārši vairs nav aktuāls...
anna
a
Jurģi, liecies mierā un saproti, ka politologu tirgus arī ir pamainījies un daudzas bijušas zvaigznes diemžēl vairs nav aktuālas. Tu diemžēl piederi pie tām bijušajām... Spodrināt tās nepalīdzēs ne twitteri, ne facebooki.
interesanti
i
Tad, kā noprotams, turpmāk darbosies Somālijā un Nigērijā, jo tur dzīvo muļķi? Gudrība spraucas pa visām vīlēm no tehnologa.
...
.
kādēļ regulāri tiek publicēts cilvēka, kurš "nepārstāv nevienu partiju" un "nesadarbojas ne ar vienu partiju" viedoklis par to, kā viņš jūtas nepārstāvot nevienu partiju ?! :D
Vabole
V
apsūbējis tas eksperts...
Ieva G
I
Ko nu viņš runā... normāls džeks, bet zaudējis asumu.... TB kampaņu uz RD vēlēšanām izgāza.... Varbūt tāpēc neatzīstas, ka taisa SC kampaņu... Ja nu tā arī neizdodas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas