Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Liepnieks: vēlēšanu naktī TP notika iekšējās varas apvērsumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Saimnieks
S
Liepniekā tomēr der ieklausīties. Viņš taču tos "pietuvinātos" labi pazīst.
Šampēteris
Š
Vēlēšanu nakts parādīja, ka nekāda apvērsuma nebūs.
lno
l
nolīgt šo " speciālistu" savai kampaņai. ______________________________ Liepnieks savu kvalifikāciju pierādījis ar vēlēšanu rezultātiem un TP runas plūdu koordināciju. Paskatīsimies, ko spēsi pats.
antons
a
.........Bet Tomsons ir par glupu, lai saprastu kādus dārzniekus (āžus) viņš uz raidijumu ir uzaicinājis........Nu! NU! Nevis glupjš, bet ko var prasīt no mesianista, kurš pat lepojas, ka mesianistu murgu dēļ bijis spiests mainīt skolas. Lai pasaka, ka norobežojas no tiem murgiem, zombējumiem. Tad nu aicina sev līdzīgus tehniķus, kuriem melot, zombēt ir asinīs
Ausma
A
Par Tomsona glupo vāvuļošanu taisnība un tie pieaicinātie komentētāji, piem. Liniņš, kurš var ļurināt LR1 ēterā 20 min. ir garām. Īstenībā masu medijos nepieciešamas deputātu kandidātu diskusijas (ekonomika, sociālie jautājumi, utt). Lai spalvas put ēterā. Nenāks miegs Rīgas Domē.
tam ....šakālim
t
ja jau tev nepatīk tāda pļāpāšana,kā tu paciet jaunlaicēnu pļerināšanu un cita padarīto piedēvēt sev labajos darbos ?Ieraugot kariņu ,kalnieti,āboltiņu šadurski .....vemt gribas .Kur tādi aprobežoti cilvēciņi rodas !
anuka
a
TP Valpurģu nakts
LUK TA!
L
Lembergu,luudzu neaztikt,Juus kaajas vinam nevarat nomazgaat!
bazene
b
Tad saprotu, ka Štokenberga un Liepnieka uzskats ir, ka pirms tam viss bijis ok... tikai tad kad viņi atstumti no varas TP kļuva slikta :) Tā starpcitu..... Krīze sākās tieši iepriekšējās saeimas un kalvīša vadības laikā, kad netika pieņemti tālejoši lēmumi, par ko tieši jāatbild arī Liepniekam un Štokenbergam kā Ekonomikas ministram! Tā lūk polittehnologi paši parāda savu īsto ādu ar šādiem komentāriem
Funts
F
Novēlu PCTVL am savākt gana piķi un nolīgt šo " speciālistu" savai kampaņai.Būtu ļoti jautri vērot, kā pārliecinātais liberālpozitīvists virpina zīmuli un pamācoši klāsta par Rubika saimnieciskumu, Buzajeva lojalitāti un to, ka vēsturnieki vēl pēta kā tur īsti bija ar to okupāciju 40.gadā :)
anonīmais šakālis
a
Nu lai nestāsta pīlītes, ka pirms vēlēšanām Kalvītis darija ļoti labus darbus! Tas, ko Liepnieks kopā ar Kalvīti, Šķēli, Bendiku un citiem personāžiem sadarija gan pirms vēlēšanām, gan vēl agrāk, tagad ir kā uz paplātes! Nevajag mazgāties baltam, bet uzņemties atbildību par tiem mēsliem, kuri savārīti! Latvijas radio Krustpunktā derdzas klausīties, ka cilvēki bez paškritikas - Liepnieks un Bendiks augstprātīgi kritizē visus un mētā no sevis viedos ekspertus. Bet Tomsons ir par glupu, lai saprastu kādus dārzniekus (āžus) viņš uz raidijumu ir uzaicinājis.
Lielākais kretīns
L
Upura spiegšana un kliegšana uzbudina vēl vairāk drāzt viņu.
kakucis
k
kaut kaa par TuPlistiem jaaatgaadina.
no vidus
n
naak jaunas veeleešanas un ķiiseļu graapji atkal saak vaariities...
zz
z
Stāstīt par to vajadzēja tad, ja jau esi tāds taisnības cīnītājs! Ķīseļa maisītājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas