Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Liepnieks: Vienotības standarti pret saviem biedriem ir vēl daudz zemāki nekā veco laiku politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tedis
T
Neesmu Liepnieka fans, bet šorzeiz 100% piekrītu. Vienotības ētikas standarti ir no gumijas, tādēļ to gaida skuju taka.
chronists
c
Šķēles izsūtāmais puika ierunājās? Nuja, dalība digitālgeitā un citās valsts mēroga afērās dod neapšaubāmas tiesības spriest par citu morāli:))) Zaķim var piešūt dažus tūkstošus, bet cik miljonu ir uz Jurģīša sirdsapziņas?
chronists
c
Šķēles izsūtāmais puika ierunājās? Nuja, dalība digitālgeitā un citās valsts mēroga afērās dod neapšaubāmas tiesības spriest par citu morāli:))) Zaķim var piešūt dažus tūkstošus, bet cik miljonu ir uz Jurģīša sirdsapziņas?
skaidrs taču
s
Sen tas cilvēkiem bija skaidrs,taču daudzi izlikās neko neredzam un nesaprotam,tā sacīt- esam dumji un akli,bet šie pēdējā laika gājieni tik uzskatāmi,ka tālāk vairs nav kur.Bet Āboltiņas secinājumi ,ka kkāds cenšas vājināt partiju ,vai kaolīciju nu neiztur nekādu kritiku.
patiess internacionālists
p
liepnieks veido raidījumu kopā ar mamikinu-kauns un negods.
eh
e
Lai kurš to runātu, bet Jurģītis un par ētiku! :))
Sociāldemokrāts
S
Vienotība ir tādā dīvaina apolitiska labēji-kreisi-centriski-"latviska" partija. No tam, ka "latviska", rodas apolitiskums, zūd politiskā orientācija, jo visus latviešus tak nevar salikt vienā partijā - esam dažādi - gan mantīgi, gan nabagi, gan kampēji, gan "godīgi nabagi, kas par visu maksā". Kampīgajam galam, kurš palicis bez AŠ [kvadrātā] un pieslējies Vienotībai, "ģēlu bīdīšana" un "izdevumu optimizēšana" ir ikdienišķa lieta, bet "par visu maksātājiem" dzīvē svarīgāks ir godīgums un likumība. Tie abi nesader kopā, kā uguns un ūdens. Un tāpēc tā "latviskā" būšana Vienotībā spēj radīt vienīgi lielu "chu-š-ššš!!!" Bet līdz tam vēl mazliet jāpagaida - 2-3 vēlēšanu cikli, un Vienotība būs tur pat, kur Latvijas Tautas Fronte. Uzmanību! Īpaši apdāvinātiem paskaidroju, ka vaina nav "latviskumā", kā tādā, bet vēlmē vienā partijā bez atlikuma iestūķēt VISU "latviskumu" (ārā paliekot varbūt vienīgi Visu Latvijai! karsīgajiem fanotājiem).
Nja
N
Smirdoša sūdu čupa pārmet zaķim pasprukušu pirdienu.
jaja
j
īstais, kas te kaut ko norādīs.
RD un VD sirdsdraudzenīte
R
************************************** ... ko nu bezdē, Liepniek ?! ... vienkārši par tiem vecajiem nekas nenāca gaismā ... vieniģi žēl, ka Vienoti'ba nemāk no defekta uztaisīt efektu - vajadzēja izmest to Zaķi...un bu'tu tautai parādījuši, ka ieklausās tajā un dotu signālu nākamajiem bīties šitādus gājienus taisīt ...
latvietis
l
Nu gan laiki pienākuši. Lēts nariks un kauslis, kas dvēseli un sirdsapziņu pārdevis vēl pagājušajā gadsimtā, spriedīs par morāles standartiem :))))))))) Muhahahahaha, muhahahaha. Bet ja nopietni, Jurģis manās acīs ir APZĪMOGOTS kā spitālīgais. Iespējams, vēl daudzu cilvēku acīs.
Diemžēl
D
Liepniek, es Tev piekristu, ja nezinātu, ka esi sasējies ar SC.
Ance
A
Liepniek, nav tādas lielākas vai mazākas nelietības! Nelietība ir nelietība!Arī meli ir meli! Un, kādai auditorijai ir domātas šīs tavas aplamās prātulas? Muļķiem, kas neatceras to, cik noziegumu pret tautu un valsti esi veicis kopā ar taukajiem?! Tu esi atriebīgs un pabailīgs ciniķis ar sakropļotu psihi, bet tas ir tikai sākums tavai degradācijai!Atceries,par visu kādreiz ir jāmaksā!
bite
b
Te nu Liepniekam jāpiekrīt! Nožēlojami, ka tā! Es balsoju par Vienotību, bet tagad jūtos piesmieta.
cūkmens
c
Vienotība ir diezgan liekulīga un alkatīga... par viņu augsti uzstādītajiem morāles standartiem kā prototips kalpo premjers, kurš aiz savas muguras slēpj veselu zagļu un birokrātu armiju pats to nezinot. Visādus Zaķus, Vilkus u.c. zvērus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas