Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Liepnieks: visticamāk, ka Vienotība nepiekritīs darbam koalīcijā ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jurģim
J
Diemžēl,Jurģi, kļūdies teikdams,ka..."Zatlers sācis valstiski domāt..." Viņam taču vajag divas trešdaļas lai kļūtu par visas tautas lielā mīlestībā ievēlētu . Vienīgi šis motīvs izskaidro viņa rīcības loģiku no šī pavasara.
Zanis
Z
Un pareizi darīs !
Liepniekam
L
Paņem pīppauzi!
Evija
E
Valda Zatlera rīkojums Nr. 3 bija pilnīgi pareizs, jo etnokrātija Latvijas politiskajā sistēmā ir acīmredzama un tas, ka to cenšas attaisnot ar visu kaut ko citu ir absolūts gļēvums, kura pamatā ir banāla nevēlēšanās zaudēt siltos krēslus ministrijās. Ja Vienotība nespēj darboties pēc demokrātijas standartiem, bet grib privatizēt savas tiesības uz varu Latvijā pēc Vienotās Krievijas piemēra plašajā kaimiņzemē, tad tās vieta ir dziļā opozīcijā un pēc 3 gadiem neviens par šādu partiju vairs pat neatcerēsies.
...
.
Krieviem drīkst būt etnokrātiska partija, tas ir normāli, viņi drīkst nicināt Latviju kā nacionālu valsti, viņi reālā dzīvē te grib izveidot Krieviju, bet latviskās partijas ir etnokrātiskas un tādēļ nevēlamas? Jauki! Latvietim savā zemē nedrīkst būt teikšana.
  • 0
  • 0
astrodamus
a
Zrp cilvēki pēc šāda zatlera gājiena noteikti sašķelsies, tas ir tikai laika jautājums. Smieklīgākais būs tad, kad zatlers nodibinās koalīciju ar SC un viņa partija sašķelsies un viņi beigās paliks opozīcijā un varēs tad sūkāt ledu!
gx-7
g
Zaglers savu imperatora ambīciju pēc ir sevi noracis. Kā viņš cilvēkiem lLatjijā varēs rādīties acīs .Vienīgi mukt prom uz ārzemēm.
Andis
A
Vēl būs šovs. Skaties, ka pats Zatlers netiek atstāts maliņā. Var apvienoties V+NA+ZZS un daži, kuri aizies no nodevēja Zatlera partijas, lai nesacūkotu savu biogrāfiju. Un ko tad?
ff
f
SC nemaz nav Latvijas partija - tai ir oficiāli saimnieki Krievijā.
cc
c
Ko vinš to pumpu uz sejas aizsedzis?
Inna
I
Dombrovskim nevajadzētu parakstīties un iešanu kopā ar Zatleru, kur nu vēl SC. Tad jau labāk ar ZZS. Visam savs laiks, un ir jādomā, kā izvilkt valsti, nevis iegrūst to atpakaļ bedrē.
Palaistuve
P
Tad shitas pirdeklis pielabinaajas shkelem,tad lembim,u8n tagad kremla fashistiem?
zvirbulēns
z
Liepniek, ja tagad tava nonākšana cietumā vēl uz jautājuma, tad kad pie varas nāks zatleristi-ušakvieši, Tu visticamāk nonāksi cietumā, un pat ātrāk kā varētu domāt! Un laizīšana nelīdzēs, jēl notici man! :) :)
Hm
H
O, Diena kārtējo "polittehnologa" viedokli izvilkusi no atejas. Ar nepacietību gaidām vēl galvenā eksperta Lemberga viedokli šajā jautājumā kā ziņu numur viens!
Berta
B
Kurš vispār ir iedomājies, ka Zatleram te kāda svarīga teikšana? Kāpēc gan ne Vienotība + VL!-TB/LNNK + ZZS valdībā + 11 neatkarīgie (bijušie ZRP) deputāti saeimā? Galvenais jau ir balsu vairākums saeimā, kur pieņem likumus, tā ka viss štokos. Turklāt Dombrovskim ir laba pieredze, kā disciplinēt niķīgos ZZS, - šie staigās kā pa diedziņu, un visi būs laimīgi.
Duraks
D
E tev ir pilnīga taisnība tas kožu ,blakšu un komunistu pārtaisītais rullis ir jāraksta par jaunu!Ja tas zatlers par ko arī es idiots nobalsoju ,tagad liek man kluci un stāsta, ka esmu brīvs,līdz nākošajām vēlēšanām! Itr jābūt mehanismiem ,lai varētu tos kangarus iespaidot,nu labi var jau viņu vienkārši likvidēt ,bet aiz rūtīm negribas!Vispār sētnieks veči ir daudz atbildīgāks darbs par deputatku ,vai piemēram ministru.Tie visi ir pilnīgi anarhijas amati ,daru ko gribu un ne par ko neatbildu ,vienīgi tiem kas devuši naudu kampaņai!
  • 0
  • 0
drīzāk izskatās
d
ka Zatleram tagad jāatsrādā uz vēlēšanu kampaņu iedotā nauda.
  • 2
  • 0
bertiņ
b
tas ir murgs
  • 0
  • 0
e
e
Bertiņ piedod ,bet deputāts nav nekāds sētnieks,ja viņam pēc tikšanas saimā gribas dara ko griba un ne jau tas stulbais vēlētājs ko noteiks! Tava teikšana beidzas brīdī ,kad nobalsoji ,es piemēram nobalsoju par KANGARU=zatleru un nav variantu viņu ietekmēt!! tas rullis ir pilnīgi vecs kā jūdu pātari un ir jātaisa par jaunu, neklaqusi vēlētāju domās =uz ielu trotuāru slaucīt!
  • 0
  • 0
vairis
v
tas ari ir pamatjautājums, ko mes velējām- partijas vai 100 deputātus kuri neparko neatbild. no partijas vel nosaciti var atbildibu prasit, bet no deputāta kurš atšķeļas tiko ievelēts? viņam garantēta alga un piemaksas, atbidiba nekāda, savu balsi var pārdot jebkuram kurš gatavs maksāt
  • 6
  • 3
who cares
w
Man arī liekas, ka V nosierēs. Šie takš ir "labējie", kas LV nozīmē "latvieši"... Var gadītes, protams, ka ZRP savāc klāt SCP, un V izjūk. == ZRP un SC koalīcija gan nebūtu īpaši laba lieta, SC dabūtu pārāk lielu lomu valdībā. Nedaudz šamējos pieskatīt nenāktu par ļaunu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas