Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Lietussargu revolucionāri aicina aizstāvēt tiesībsargājošo sistēmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
pieprasu, lai lochMELE nodzen uusas. visi, kuri ieraxta sheit un zem saites, pivienojas man - Loskutovam jaapaliek, bet lochmelei jaasakopjas. zontjikiem vajag skaistu vadoni :)))
Bite
B
Parakstos par tiesiskumu
Altin Yildiz
A
Personīgi man tas ir pieriebies! Ja Loskutovs vai jebkurš cits nevar tikt galā ar saviem padotajiem, ----------------- ------------------------------ ------------------------------ ------------------------ Vai tu gatavo petīciju par bodmaņa un zatlera atstādināšanu ???
Ruta
R
Vienam otram valdībā , no KNABa darbībām, sāk gruzdēt iesildītie beņķīši ? Es par Loskutovu kā KNABa vadītāju!
KAUNIETIES
K
Diena izdzēsa komentāru: "Piekrītu".
ZAJEBAL
Z
Un atstāsim amatos, lai ļautu zagt tālāk.... Personīgi man tas ir pieriebies! Ja Loskutovs vai jebkurš cits nevar tikt galā ar saviem padotajiem, tad lai lasās, bet skatoties cik šis spītīgi turās pie sava ķeblīša, manās acīs sen no tā mundiera goda vairāk nekas nav palicis. Un tad vēl tās spēlītes ar Strīķes piesaukšanu utt. - gandrīz vai slēpšanās aiz sieviešu brunčiem! Pieļauju, ka visi tie lietussargu revolūcijas organizētāji sekos līdzi jaunā priekšnieka gaitām, un būs tikpat nadzīgi parakstu vācēji - tad par ko gan baidīties..> Jebšu varbūt ka šiem Loskutovs jau kļuvis tik mīļš, ka vienalga ar kādu iemslu, bet ir jāatstāj amatā. Un mani nepārliecina Ēlertes paraksts Loskutova aizstāvībai, jo pirms Loskutova ievēlēšanas, viņu vēl nepazīstot bija kategoriski pret, bet tagad, redzot ka šis nevar tikt galā ar elementārām lietā ņemas šo makten aizstāvēt. Tad kādas ir tās vērtības, ko te ar putām uz lūpām mēģina aizstāvēt, un vai tiešām šajā valstī nebūs cilvēks, kurš būtu tiesīgs ieņemt šo amatu? Un vai tikai visa šī aistāvēšana jau nav palikusi par pašmērķi savu spalvu spodrināšanai? Tā pati Sipeniece - Gavare nemaz nemetās uz abrazūras, kad parādijās ziņas par Loskutova neprasmēm nosargāt izņemtos līdzekļus simtos tūkstošos latu, bet tagad pēc Veldres izteikumiem metas kā tīģeriene ar lietussargu jaunai revolūcijai. Takš paliek jau smieklīgi! Sūds par ko, ka tik revolūcija gaidāmo vēlēšanu gaidās, vai ne? Un tad uz balta zirga ar Ēlerti priekšgalā iejās... APNICIS!!!
Ināra Lejniece
I
Loskutovam noteikti !!! jāturpina tīrīt Latvijas Augeja oranžo stalli.
aiciniet tautu!
a
Piekrītu G.Repšei, kas šodienas Kultūras Dienā patiesi saka: "Savas mafiozās varas neprāta apdullinātā spēkā viņi diendienā ņirdz sabiedrības ģīmī jo drosmīgāk. Lai gan ...cilvēkam viss apnicis. Pa īstam. Līdz bezspēkam. Ka VAŠKEVIČS netraucēti staigā apkārt, bet viņa vārda pieminējums vien stindzina politiķu kalsnos, rūpēs par tautas nākotni nodeldinātos vaibstus....Tad iegadās tādas ķibeles kā Sudrabu un Loskutovs.Viņi saka, ka turpmāk tā vairs nedrīkst notikt....Jo dzīve īsa un uzvar stiprākais. Politikā allaž uzvar brutālais spēks. Vai tāpēc, ka tas ir tik varens? Nē! Tāpēc, ka bezjējas un nekaunības notrulinātie , nogurušie cilvēki nespēj stāties tam pretī, koncentrēt sevī ne tikai dabiski lopisko, bet arī dvēseliski apzinīgo..." VISI MĒS VĒL NEESAM NOTRULINĀT, TĀPĒC PRETOSIMIES ŠIM LOPISKUMAM. Diena, aiciniet tautu pie Saeimas, kad tur notiks izrēķināšanās ne tikai ar Loskutovu, bet galvenokārt tiks apbedīts tiesiskums un demokrātija!!! Citādi tiks novākta Sudraba, pēc tam Maizītis...
S.Ludviga
S
Kur palika vairums parakstu?! Pievienojos un aicinu valsts prezidentu atlaist šo korumpēto Saeimu!!!
laimonis
l
NEPARAKSTOS! Diena, izbeidziet dzēst komentus!!! Bail no viedokļa????
ase
a
visa šī "Loskutova lieta" tomēr izskatās safabraficēta. Un ja arī ne, tad kāpēc tikpat bargi nevēršas pret citiem iestāžu vadītājiem, kam grēki daudz lielāki... Nu ir taču mūsu valdošajām partijām viņš tikpat kā ass dadzis pakaļā. Ak, šito steigu! Kaut tik no viņa ātrāk vaļā un nozūmēt visas aizsāktās lietas. Vai tad tā nav? Loskutovam jāstrādā!!!
Lietussargs
L
Lai arī kā kādam gribētos mani kaut kur tagad vazāt līdzi, pasaku vēlreiz - šoreiz pliko Loskutova augumu lietus šaltīs lai piesedz paši viņa fani! Turklāt mana sirdsapziņa būs tīra, ka neesmu piedalījies jauna Latvijas "baltā tēva" radīšanā.
marianna
m
valsts ir tāda, kādu sabiedrība to veido, es, piemēram, nevaru atbalstīt sorosītu ideoloģiju un mērķus, it seviški praida sakarā!
Uldis
U
Parakstos!!! Un pie reizes arī pret praidu!
Ilze Viņķele
I
Pret varas patvaļu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PIEVIENO SAVU PARAKSTU ŠEIT

Aicinājums parakstīties:

Neļausim politiķiem iedragāt tiesībsargājošo sistēmu!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas