Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lietuvas premjers Dombrovski nodēvē par Baltijas valstu varoni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muuks>>kalnozolu valdis
m
kurš apmaksā Jūsu politisko reklāmu? mazliet par traku it kā,tik atklātā veidā pasniegt uz paplātes Aivaru:D
ērce
ē
mums Dombrovskis, bet Lietuvai toties - Prezidente!
āber..
ā
par Vienotību un Dombrovski!
ES DOMĀJU,KA
E
jābalso par Vienotību,lai svaigākas asinis,kādus pirmos 7,vai 8-us ,nosvītrojot, no saraksta ,tikai Dombrovski atstājot nenosvītrotu,mums izdosies!
Oma
O
Patiešām, visu cieņu Dombrovskim! Uzstutēt šo izzagto valsti plēsīgu kampēju ielenkumā patiešām ir varoņdarbs! Lai viņam veselība un izturība!
Grieta
G
Redziet, V.Dombrovskis nezog un to nu tā banda nekādi nevar piedot, tāpēc šīs histēriskās gaudas, arī internetā.
aita Aiša
a
Atis jau ir- viens no pirmajiem pretendentiem, bet slakteru pārāk daudz - grūti pat iedomāties, kuram nav rokas ar Latvijas asinīm nosmērētas, vismaz līdzV. Dombrovska valdībai tikai G.Krasts ir ar gaišu seju.Un vēl daži, diemžēl.
Lasitajs
L
KAUNS VISIEM LATVIESIEM PAR SADIEM STULBIEM KOMENTARIEM,IPASI KALNOZOLAM UNPAREJIEM KURI SLUDINA KALVISA STULBO IZSAIMNIEKOSANU.CEPURI NOST DOMBROVSKIM KAS NEBAIDIJAS NO VISADIEM SKELES UNSLESERA DRAUDIEM UN STULBIEM SOLIJUMIEM ,KO GAN MES VELESANAS VARAM SAGAIDIT NO SDIEM KOMENTU RAKSTITAJIEM,KURI NTIKAI GAIDA KAD BEZ DARBA VARES KO IEBAZT KABATA.CERAMS KA TAUTA SINIS VELESANAS TIESAM NAKS PIE PRATA UN ATBALSTIS VIENOTIBU,TAD VARAM KO CERET NAKOTNE.
Buba
B
Ja ir nominācija "Baltijas Varonis" ( neapstrīdu ), kāpēc nav nominācijas " Latvijas Slakteris"?
lai
l
izveidotu uzkrājumus visiem no sākuma jāiemācās izdzīvot ar to ko nopelna,un tikai pēc tam var atlikt kautko uzkrājumiem,kā tas notiek jebkurā mājsaimniecībā.Tikai bāleliņi to nekādi negrib saprast,vairums domā ka nauda aug kokos.Bet pievienojos tam ka Dombrovskis malacis,vēl jo vairāk ka tas viss(griezieni ,konsolidācijas ,reformas) ir jādara pos sovjetikus sabiedrībā kura maz ko saprot no ekonomikas,finasēm un likumsakarībām.
falšā Matrjona
f
Sveiks Jaunpup! Kā ar vēderu?
Sēlis
S
Dombrovska kritizētājiem.Es ,Dombrovska vietā noņemtu visus simtlatnieku pabalstus tiem,kuri laukos dzīvodami nevar sev sagādāt pārtiku.Ja neticat,skolā sāku iet 47 g BASĀM KĀJĀM BET PAĒDIS,
si
s
Jā, pilnīgi piekrītu, Dombrovskis ir Baltijas valstu varonis. Daudzi tā domā, lai gan varbūt nelietotu tik patētiskus vārdus. Viņš pierādīja, ka, lai cik neticami tas liktos, Latvijā joprojām ir iespējams ar panākumiem strādāt gudram, godīgam un tolerantam politiķim. Pašlaik notiekošajās priekšvēlēšanu diskusijās redzu, ka viņam pamazām rodas sekotāji vismaz sarunu kultūras ziņā. Tikai daži vēl joprojām lieto augstprātīgās grimases, niknos skatienus un pozu- jums nav vērts pat skaidrot, esat tik dumji, ka nesapratīsiet- kas dažus gadus iepriekš bija mūsu politiķu ikdiena. Izskatās, ka Dombrovskim un viņam līdzīgajiem ir perspektīvas, bet trekno gadu augstprātīgie Orvela ruksīši paliek pagātnē. Lai cik naudiņas viņi nemaksātu dārgākajam reklāmistam.
Bet
B
motai na uss(!), ka koalīcija - Vienotība + ZZS + Visu Latvijai-TB/LNNK pēc vēlēšanām nāks pie varas un nākošajos 4 gados likvidēs arī okupācijas sekas...un kur tad tu, nepilsoni, spruksi ?
He he...
H
Ko tu būs, arī zviedru slavināšan, NU būs ! Stāsta, ka jaunpupiņš jau zvanot uz Zviedriju un prasot kāpēc šis premjērs ZVIEDRU VARONI- dumrovski letiņiem neslavējot... viss vēl anekdodiskākais priekšā, letiņi.... he he...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas