Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Likuma grozījumi var pavērt iespēju uz KNAB vadītāja amatu kandidēt tiesnešiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sisis
S
Man nāk smiekli, cik ļoti visi mafijas darboņi cenšas dabūt savējos par KNAB priekšnieku. Būtu labi, ja tas cīniņš pārvērstos par savstarpēju izkaušanu, vismaz kāda daļa bandas būs kritusi.
Ņi figa sebe!
Ņ
ĶĒĶA TIESNEŠUS - PAR KORUPCIJAS APKAROTĀJIEM !!! Eh, tad tikai varēs sākt aplaupīt ne tikai viens otru, bet arī izlaupīt valsts budžetu personiskajām izklaidēm, kā tas lielā mērā notiek jau šodien.
101
1
Tiklīdz kādam pietrūkst argumentu ,labi var izlīdzēties ar personiskiem apvainojumiem. Es nepielūdzu Kampēju un arī neaicinu sev līdz tautu - vienkārši paanalizēju izteiktos viedokļus.
Pilsonis
P
Nezaimo tautu,un neuzskati ,ka tā ne ko neredz,nezin utt. Saprotu,ka tu gribi pielūgt Kampēju,par ko pēdējais vai ģībtu no laimes.Dari to ,bet negaidi ka tauta skries tev pakaļ.
101
1
Vai Borovkovam nebija taisnība par " politisko striptīzu" ? Tatad mūsu bilance kadru jautājumos pēc kompetentajiem pārspriedumiem portālā- ārstus nevar likt amatos ( " pateicību" jautājums), prokurorus nevar , atskaitot Maizīti, kurš ir nākamais dieveklis aiz Loskutova, tiesnešus nevar ( nepareizi spriedumi, jo no malas taču labāk redzams nekā krimināllietas materiālos, arī kukuļu ņemšana) , ekonomistus un finansistus arī nevar ( noteikti pārstāv kādu grupējumu) , izņemot dievekles Sudrabu un Blūmu. Atliek vai nu samazināt štatus (likvidēt amatus), jo kā redzams, tad augstiem valsts amatiem piemēroti ir labi ja 4-5 cilvēki, vai referendums - tā teikt- tautai labāk redzams, tā visu zin un visu pareizi izdarīs, katrs būs nolikts viņam (tautasprāt) piemērotā vietā.
Rifs
R
Mēs taču visu laiku sastopamies ar korumpētu tiesnešu absurdajiem spriedumiem daudzās svarīgās lietās.Ja KNAB vadīs kāds no šīs kompānijas,tad korupcijai vārti Latvijā būs līdz galam vaļā.Bet tieši to jau vēlas panākt Saeimas un valdības sponsori,mūsu oligarhi,kuriem Latvija un tauta ir tikai naudas pelnīšanas instruments.Tieši tāpat kā viņi vēlas legalizēt naudas atmazgāšanu Latvijā.
Ķēķis
Ķ
Mums jau ''godīgu'' tiesnešu netrūkst!!!
Mosties!
M
„Es neiešu uz karnevālu,jo viss, jau ,priekšā uzrakstīts”. Par Augstākās tiesas priekšsēdētāju tiek iecelts I. Bičkovičs.Atstādina Loskutovu.Lembergs parādās Saeimas komisijā,uzstājas ar runu.Brīvībā tiek izlaisti RD darbinieki, saistīti ar kukuļošanu.No ārzemēm atgriežas pazudušais Vaškevics,turpina pildīt savus amata pienākumus.Valdības vairākums norok iespēju,atklāta konkursa kārtībā,izvēlēties jaunu KNAB vadītāju. Šonedēļ paredzēts, valdības ārkārtas sēdes slēgtajā daļā izskatītos grozījumos tiesu varas likumā. Tādējādi ievērojami paplašināts to personu loks, kuras varētu pretendēt uz pašlaik vakanto KNAB priekšnieka amatu. Parlamentu, paredzēts, lūgt atzīt likumprojektu par steidzamu.A.Loskutovu no amata atstādina Saeimas ārkārtas sēdes paspārnē,pie kam,tas notiek ,pirmo reizi Latvijas vēsturē,svētdienā(varētu domāt, ka esam kara apstākļos). Steiga, kā uz ugunsgrēku.Jautājums-kas deg,kungi? Var izdarīt secinājumu.KNAB pretendents, jau ,bija zināms,pirms A.Loskutova nelikumīgās atstādināšanas no amata. Izrāde turpinās ar pilnu sparu.Režisors Pirrs nemana, ka stāv bedres malā, un,ka visam uz Zemes ir savs noliktais laiks.
ekonomiku vislabāk zin
e
ekonomists. Attiecībā uz juristiem; gādājiet nu lai sodi nav jāmaksā starptautiskajās teisās.Jefiņu banda. Aiz to juristiem bija visvieglāk mācīties, neko jau nav iemācījušies... Bišea un bojāra līmenis nu redzams. Pē. Kas Maskavā beiguši tie gan gudri, kā tad tā komunistu kungi, ar domu "nolaidāt" juristu izglītību republikās vai kā????
Berta
B
Šādā amatā der tikai cilvēls ar labu iepriekšēju pieredzi izmeklēšanas darbā. No Latvijas tiesnešiem - absolūti neviens. Kāpēc obligāti jāliek pērkamos neliešus? ??? - KURŠ IZMEKLĒS KORUMPĒTĀ KNAB PRIEKŠNIEKA LIETU?
TĀLERE, TĀLERE
T
TIK LĪDZĪGA KALVĪTIM VIŅI NAV AR...GĒNU???? LABI BAROJAS.
RUNĀ
R
VELDRE MODIFICĒTS AR ZIRGA GĒNU. AR KĀDU CITI???????????????
Kinza
K
man jau patīk tā murmulēšana par atklāto konkursu no šamējiem- " kas varēs izturēt to publisko apspriešanu, kas tik tam nabaga cilvēkam būs jāizcieš,kādas samazgas " utml" Atļausiet minēt piemēru- J.Maizītis. Pie tā cik viņš ir neērts valdošajiem, būs tač rakuši jebko, mati gaisā ,24 stundas diennaktī.. Kaut kas ir dzirdēts? Nekas! Tātad, pārsteidzoši, bet tomēr ir cilvēki ar tīru reputāciju! ( iedomājos neizpratnes pilnos oranžģīmjus- kā tad tā,vai labi rakāt?? ) Cita lieta, ka tādus droši ka pagrūti atrast " savējo" vidū, no tā arī vaimanas par sabiedrības samazgām..
zušņaks
z
Gūtupa tējošanas biedriem būtu kā reizē šāds piedāvājums. Daudz kas jau ir piekārtots, vēl tikai mazliet un tad še ku re ku kā no gaisa vadāmā demokrātija būs iedarbināta pilnā apjomā.
ABC
A
Slepenība liek domāt, ka organizētā noziedzība kādā zvērudārza aplokā ir vienojusies iecelt KNAB priekšnieka amata tādas tiesnešu pasaules zvaigznes kā viņa blēdīgo augstību Šubrovski, ar kaunu patriekto Gailīti vai caurkritušo Saeimas tiesas tesneša kandidāti (neatceros uzvārdu), vai Poļikarpovu vai Tāleri. Plaša izvēle un spilgti rožainas perspektīvas de Vaškeviča kungam un citiem apšaubāmas reputācijas kungiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas