Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Likvidēts slavenais restorāns Sēnīte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane
Z
Varbūt, ja būtu strādājuši visu laiku normāli nauda būtu un nebūtu jāņem kredīti miljonos...
latviesu biznesa ipatnibas
l
kada vienkarsa estuve?? ja nevar nospert vismaz limonu tad tak ar vienkaru biznesinu neies nodarboties. un citiem ar neeelaaauuuss... kartejaa letinu iipatniba .
Somellier
S
Tur tev pilnīga taisnība. Es redzēju to tipāžu tajā LPP pirmsvēlēšanu tv pļāpu šovā. Jā, iespaids bija tāds, ja šitā "āžu" brigāde kļūs par dārzniekiem mūsu valstī, tad mūs gaidītu tikai un vienīgi Sēnītes liktens. Galvenais tā pārliecība ar kādu viņi bāžas visur iekšā. Vai neviens nevar pateikt, Jūs taču jau virkni projektos esat zem ūdens vai uz grunts: Viss, STOP, Ostapa B. skolnieki, marš atpakaļ skolas solā!!!
Jānis
J
Tā nu Strautiņa un Sausnīša kungi , savulaik būdami Turības šefi , savāca Turības labos īpašumus . Daļu izšeftēja un kļuva par piena produktu ražotājiem , bet prasmes saimniekot visos " īpašumos " šķiet nav !
šitie
š
šitie pazīstamie ''uzņēmēji '' Strautiņš un Urlovskis ir nolaiduši visus prihvatizētos īpašumus :Sēnīti, Klidziņu, patiesībā visu Turību (Tērbatas ielas veikalu ieskaitot).
*****
*
Ekstralatvietība ir slimība, pie tam neārstējama
Letiņš
L
"Sēnīte" bija ļoti iemīļota vieta arī vecai PSKP nomenklatūrai un čekistiem, jo uz turieni (neskaitījās aizliegta vieta tūristiem) varēja vest arī ārzemju tūristus, kur tiem rīkoja dzīres un viesu apdzirdīšanu, lai tos vēlāk ievilktu VDK netīros tīklos. Šādu skaistu nostaļģisku jūtu vadīti, 90-to gadu sākumā tai pašā "Sēnītē" notika arī daudzas vecās un jaunās nomenklatūras balles un politiķu tikšanās, banketus rīkoja bijušie padomju funkcionāri Ķezbers, Čevers, Vulfsons u.c. jaunās ēras politiķi - un ko gribēja atdzīvināt tie paši vecie komjaunieši un "turībnieki" sausnīši, strautiņi u.c. Man nudien nav žēl, ka beidzot ir pienācis gals šai tārpainai un sapuvušai "Sēnītei". Sic transit gloria mundi...
lv
l
žēl. jo padomju laiku seniti atceros! ..kas tie par mistiskiem 5-10milj eur? tur ko, penthausu gribejas vai 80% izcelt kā EU projektu naudu? seno un labo sēnīti ar zeltījumu varētu atjaunot par 600-max1milj latu, ar atliektiem galiem, bet nee, redz apetīte liela!
a ko ta nu?
a
Strautiņš bija viens no tiem, kas 90 gadu sākumā pievāca visus patērētāju koperācijas īpašumus, tostarp par santīmiem privatizēja Sēnīti. Skumji, ka, patiecoties šādiem šeftmaņiem, postā tika aizlaists veselas paaudzes iecienīts restorāns.
Kaspars Bergmanis
K
1989.gadā būdams zāļš puika ar fātera VAZ 2101 devos ietusēt restūzī:) Pēdējo reizi tur ēdu negaršīgas pusdienas- 1999.gadā... Ar Dievu Sēnīte..
Bezdievis
B
Jāsaka, ka te vainīgi paši Sēnītes apsaimniekotāji. Nespēj attīstīties laikam līdzi. Citi restorāniņi ceļmalās zeļ un plaukst. Un par viesnīcu - tas droši vien var būt aktuāls tikai tālbraucēj šoferiem ar fūrēm, ne tur 10 miljoni vajadzīgi, bet gan stāvlaukums un dušas.
e.
e
Kā var tik stulbu virsrakstu uzlikt: "Likvidēts slavenais restorāns Sēnīte"! Restorāns nedarbojas jau daudzus gadus, mājas stāv kā stāvējušas. Likvidēts tiek tikai SIA, kurš izveidots megaprojektu bīdīšanai, lai izgrieztu naudu, piesedzoties ar reiz slavenās Sēnītes vārdu. Interesanti, kas tagad notiks ar īpašumu? Diez vai šajā valstī tiks veikta atkārtota privatizācija. Žēl, jo normāli saimniekojot šajā vietā noderētu normāla ēstuve un veikals, bez visādiem megaplāniem par viesnīcu un SPA.
Laima
L
Viss jau ir tā,kā te daži saka. Tikai maza piebilde / nav nekādi 20 gadi kā slēgta Sēnīte. Tagad paliek tikai 7 gadi kopšs aizslēdza šo iestādi.
es
e
Man arī ,,Sēnīte,, saistās ar bērnību un īpašām kūkām . Man tur toreiz patika. Arī ēka šķita īpatnēja, neparasta. Tās bija jaukas svētdienas, kad ar vecākiem izbraucām pie dabas un pa ceļam ar,,moskviču,, iebraucām paēst ,,Sēnītē,,. Eh, 80-tie nebija slikti.
Bille
B
To, ka Sēnīte ir "nolaista pa kāju", redzēja katrs garāmbraucējs. Bet šajā rakstā mani īpaši aizķēra Strautiņa kungam pievienotie epiteti 'pazīstamais uzņēmējs'. Nu moins, latviešu valodā nav leksika tāda, lai izteiktu emocijas :-@ (palīdzēsi varbūt)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas