Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lindermans aicina aktīvi parakstīties par krievu valodu 18.novembrī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha
h
DP šef Reinik,vai tu guli ar Lindermani?
Marga
M
Lūdzu aizvāciet šo pretīgo fotogrāfiju uz visiem laikiem,nāk vēmiens uz tādu ērmu skatoties.
Neviena cita kā ES
N
Es saprotu, ka Latvijā liela daļa iedzīvotāju ir krievu valodas pārstāvji. Liels prieks par tiem,kas saprot un pat runā latviski!! Bet kauns par tiem,kas pat nesaprot lāga mūsu valsts valodu, kur nu par pilsonību te runāt...mēs latvieši jau daudz ejam pretī krievu valodai - mēs sarunājamies ar jums krieviski, ir mediji krievu valodā...bet kāpēc vēl ieviest krievu valodu kā otro valsts valodu??? Lai apspiestu mūs??? Ja padomā loģiski, tad jau tā krievvalodīgo mums ir daudz un daudzi no tiem necenšas cienīt latviešu valodu. Spēju iedomāties,kas būs, ja krievu val. būs otrā valsts valoda...visās vietās būs ieviesta šī valoda un latviešu valoda pamazām izzudīs brīvprātīgi piespiedu kārtā! Latviešu valoda ir daļa no mūsu valsts kultūras paraksta - tā nedrīkst izzust!!! Jo kas gan ir cilvēks bez paraksta??? Jā, ir valstis,kur pastāv divvalodība, bet uzskatu,ka Latvija nav tik liela, lai te ieviestu otru valodu...mums taču pietiek ar vienu!!! Lai krievu valoda šeit ir un būs - es to cienu un pretī nākšu, bet NEKAD par otru valsts valodu!!! p.s. Himnu tad arī pārtulkotu krieviski?? un Dziesmu svētkos dziedātu krievu dziesmas??? Darba līgumi, dažādi dokumenti arī būtu krieviski?? Reklāmas uz sabiedriskajiem transportiem, ielām arī krieviski?? --es domāju, ka ar laiku tas tā būtu, ja mēs atbalstīsim otru valsts valodu-krievu valodu ----
prezīc
p
Idiotiskie kropļi!!! Jūs visus vajadzētu sasēdināt vilcienā un atpakaļ uz roģinu, kur jūs droši varat runāt savā dzimtajā valodā, iet krievu maršos un dzīvot oligarhistiskajā diktatūrā. Man draugi ir krievi un mēs nekad neesam runājuši par šīm lietām. Būtībā pat esam ierēkuši kā par vieniem, tā par otriem, jo mūs saista kas cits. Ko lindermans ar Ušakovu te grib - Bosniju ibio? Būtībā visiem, kas ir apšaubījuši šīs valsts jēgu ir ne tikai pilsonība jāatņem, bet tie cilvēki ir jāpadzen no valsts. Pamēģiniet ieskaidrot Krievijā, ka par valsts valodu jākļūst, piemēram, tadžiku valodai, jo Maskavā un citviet krievijā ir daudz tadžiku viesstrādnieku. Pasakiet, ka Krievijas tālo Austrumu apgabalos par otro valsts valodu jākļūst ķīniešu valodai, jo tir daudzi cilvēki vēlas lietot savu dzimto valodu. Sāciet tur vēl vākt parakstus. Redzēsim, kas ar jums notiks. Demokrāti hrenav. Sen esat aizmirsuši, kā bija soļot ar venu kāju.
Latvieti!
L
Latviešu valoda ir vienīgā valsts valoda! :@ Kad beidzot krievi to sapratīs un piekāpsies??
ignore
i
Lai taču pūš savā strutainajā stabulē. Mani skolotāja mācīja nereaģēt uz muļķībām. Tā vietā, lai teiktu ko neapdomīgu pretī, vienkārši nospļaujieties un ejat tālāk. Tas aizskārēju visvairāk satracina, jo viņi gaida naida eskalāciju.
Ieteikums stulbumam
I
Nu nav ko darīt tam Lindermanim.Slaists un slīmests.Būtu gājis strādāt kādu fizisku darbu,nevis stulbi vervelējis.Smiekli nāk,ko tik visu neizdomā tādi dunduki.Tur nu tiešām pat dusmu nav.Nu nesavāksiet taču tos parakstus,beidziet ākstīties.
jautājums Cindara k-gam
j
Manuprāt, 18. novembrī visiem parakstu vākšanas iecirkņiem jābūt slēgtiem. Jo tie ir valsts galvenie svētki.
Uzvārds
U
Es aicinu tam okupantam uz pieres uztetovēt sirpi un āmuru !
Tā sanāk,
T
kad bezjēgā aktivizējas dažādi integrācijas teorētiķi, dzintara latvieši utt. Ko sēj, to pļauj.
Ivars Graudums
I
Lai Lindermanis brauc pie velna!
Pēteris
P
Nepilsonis, demagogs, ebrejs, kurš rīkojas saskaņā ar Ciānas Gudro protokoliem. Krievi ir ierocis žīdu rokās varas sagrābšanai un žīdu rebju taisīšanai. žīdam vajaga visur iefiltrēties un panākt ar savu demagoģiju naidu starp cilvēkiem un nepārtraukti to uzkurināt. Paši krievi viņu trieks ratā. Mani paredzējumi vienmēr piepildās,.
fima
f
tad jau secinot no tava komentāra sanāk ka raivis dzintars ir vēl lielāks žids par lindermani, jo tieši viņš ir patiesais naida sējējs. tieši pēc raivja aktivitātēm par krievu skolu slēgšanu lindermans uzsāka atbildes akciju par krievu valodu.
  • 0
  • 3
Kamasutra
K
Kapec Latviasj valdiba, prezidents, minisgtri, saeiams deputati nereage, lai so sgarigo kropli,zidu Lindermani izraiditu no Latviajs valsts un ierakstitu personu saraksta,kuram ir aizliegta iebrauksana ES valstis? Vai Latvija valdiba, politki ir ta nobijusie no si tvaniga zida, ka visiem politkiem tric rokas un kajas ari Dombrovskim, kurs tik loti nicina Latvijas legionarus, kuri meginaja cinities pret Krieviajs okupaciju, sarkano zidu izveidoto rezimu?
ta ir
t
psrs mantiniecei krievijai ir pienakums sevpiederigos atkritumus aiz sevim savakt
  • 3
  • 0
Ministry of Truth
M
Paziņojuma teksts ir līdzvērtīgs tai melīgai reklāmai, kurā PBK, ja pareizi sapratu, aicina parakstīties, jo citādi krievam ar krievu būšot liegts sarunāties krieviski. 18. novembrim nekad nav bijis nekāda sakara ar parakstīšanos, izņemot toreiz, kad dibināja valsti. No vieniem meliem un naida jaunietis un nodokļu maksātājs :D Lindermans var pāriet tikai pie citiem meliem. Un uz naidu arī. Viņš to burtiski mango.
vai
v
Vai Lindermans ir Latvijas pilsonis? Cik zinu, tad nav. Kāpēc viņš netiek izraidīts no valsts?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas