Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lindermans slepus cenšas nodibināt savu partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vasja
V
Lindermann, kur ir tavas mājas?
poļaks
p
Vai kāda kompetenta valstiska organizācija pirms jaunas partijas dibināšanas pārbauda, kas ierakstīts šīs partijas programmā un statūtos? Kad Lindermanim Krievijā taisījās uzlikt iemauktus, Latvija viņu izpestīja. Kam un kādēļ tas bija vajadzīgs ? Dabūjam uz sava kakla fiziski un morāli slimu cilvēku.
Dr.xy
D
To:lieliski ( plkst.11:35). Latvijas Valsts vel NAV ratificejusi naves soda atcelsanu,lai gan naves sodi nav piespriesti ne pirmskara Latvijas Valsti,ne ari pec Latvijas Valsts Neatkaribas atjaunosanas.Latvija naves sodi (slepkavosana) notika tikai laika kad Latvija bija okupeta no Launuma Imperijas. Sim salasnu ordam no SC,PTVL,Dzimta valoda,9.maijs un vel dazadam organizacijam un atseviskiem individiem ir tiesi viniem piemeroti LR likumi par Valsts nodevibu,un ES likumi par terorismu.Jautajums ir tikai viens: KADEL LATVIJAS VALSTS DROSIBAS UN TIESLIETU INSTITUCIJAS NEPILDA SAVUS PIENAKUMUS ???!!!! Likumu un pienakumu nepildisana,nozime noziegumu atbalstisanu .
lidis
l
Atceries, ka tava dzimtā valoda ir KRIEVIJĀ, neviens neliedz runāt krieviski, bet nedomā mums pārējiem uzspiest savu krievu valodu, starp citu tava dzimtā valoda nav arī krievu valoda, tad par ko tu cīnies, PAZEMO savas mātes vai tēva valodu.
lieliski
l
Vai LV valsti tiks atjaunota navessoda piemeroshana,un teroristi sanems nopelnito...ja tauta to ta demokratiski nolems?
x
x
Kas tiem žīdiem kaiš. 3 žīdi partiju dibina.
Marga
M
Sliņķis,vieglāk ar mēli strādāt,musināt tautu,nepietiek ,ka ar savu referendumu izgāzās,bet laikam Krievija maksā un šis te duļķo ūdeni.
vilis
v
Vēl jau jāreģistrē UR.Ļoti šaubos ka tas viņiem izdosies pēc visa sacītā.Tāds saiets vien bija
Cukurs
C
Padomju izdzimteņu un tuberkuloznieku banda, kuru normāli cilveki vienkārsi piedrāž..
  • 0
  • 0
Broņislava
B
Ļinderman, laidies nu prom un klejo tuksnesī, kamēr tavs prātiņš apskaidrots taps.Osipovu neņem līdzi! Uzmanies no skorpioniem, tie ir daudz bīstamāki par latviešiem.
Ivars Graudums
I
Gandriiz visi Latvijas krievi ir nelegaalo kolonistu peecnaaceeji. Es ljoti labi atceros pirmskara Latviju. Ar satiktiem zhiidu jaunieshiem mees , latvieshi visur runaajaam tikai latviski. Un Vidzemee, lauku maajaas, es pat nezinaaju, nemaniiju, ka laukstraadnieks, vecticiibnieks varbuut maajaas runaaja savaa valodaa. Pie saimnieka, darbaa visi runaja tikai latviski. Taadeelj lai Lindermanis labaak nemeegjina paarkrievot muusu Latviju!
beta
b
Vai Godmanis un viņa sieva to neakceptē un vai Ždanoka negādā naudu?
kārlis
k
Kāpēc slepus, vai Dolgopolovs, Cilēvičs, Krivcova (Vēlēšanu komisija), , Lita Beris un tml. tur nepiedalās?
-----> DP
-
CIETUMĀ !
Fredis
F
Ir gan pretīgs purns!
Broņislava
B
Šitam čalītim Lin....vajadzētu 40 dienas bez maizes, bez ūdens pastaigāt pa Sinajas tuksnesi, varbūt tad nāktu pie prāta un saprastu, kur ir viņa vieta Pasaulē....Ej, varbūt vajadzētu uzvārdu iztulkot latviski. Vot būtu fans- kļutu par latvieti ! Tuksnesī padomā par to, ja vēl būs duka atgriezties Latvijā !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas