Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Lisabonas līgums - laba ziņa Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
i.
i
Jā, viss kas rakstā rakstīts atbilst patiesībai. Tas, ko komentētāji nav sapratuši, ir ka nevis ir jāapstrīd fakti (to faktu te nemaz nav tik daudz, un tie paši atbilst realitātei), bet var izvirzīt negatīvas interpretācijas (ja reiz tik obligāti jāizvirza negatīvas un vēlams - nomelnojošas), jo rakstā interpretāciju faktiski nav. Protams, ja to grib pārbaudīt, viss Lisabonas līgums (ir izlasāms, nekas sarežģīts nav) ir atrodams bezmaksas Internetā, vai ES info institūcijās, ne tikai Rīgā. Interpretācija ir - vai Lisabonas līgums var Latvijai palielināt ietekmi. Manuprāt, no vienas puses jautājums absurds (reāli sabiedrību interesē dzīves kvalitāte. - ekonomiskā, politiskā, kultūras. pat radikāļi un homofobi savu radikālismu mazina, ja situācija sabiedrībā ir laba). No otras puses, jautājums ir komplicētāks, jo ietekme nav vienkritērija faktors. Šur tur ietekme augs, šur tur ietekme mazināsies. Taču skaidrs, ka Eiropas tautu svētais grāls - tautu griba, aizskarta netiks. Tāpēc arī ir svarīgi visi referendumi, Čehijas augstāko tiesnešu pozīcija, Polijas prezidenta nostāja, utt. Cerams ka Lisabonas līgums spēs netiešā veidā veicināt saprātīgas, stabilas, rietumnieciskas sabiedrības un nopietnas politiskās kultūras attīstību Latvijā.
Lib
L
Protams, protams, tūlīt jau lūzīs tas pacietības vadzis! Tikai ne jau latviešu, bet citu ES dalībvalstu... Sasnieguši mēs, protams, vienmēr esam visu, ko gribējuši - būšanu dzimtbūšanā vairāku gadsimtu garumā, autoritāru režimu (bet ar 3 cukurfabrikām!!!), valsts uzņemšanu PSRS, dziļāko ekonomisko krīzi Eiropā. Varoņi mēs esam - rādīsim pārējai pasaulei jaunu gaismu cēlo, čaklo un godīgo latviešu vadībā, kuriem tikai žīdu, krievu, homoseksuāļu un veģetāriešu tūkstošgadīgā sazvērestība ir traucējusi ieņemt savu pienācīgo vietu civilizācijas vēsturē!
cerle
c
Tas mauciskais ES veidojums tāpat kā PSRS un citi veidojumi sagrūs....latvieša pacietības vadzis drīz lūzīs...latvietis vienmēr ir bijis īsts karotājs un vienmēr esam savu sasnieguši
Dr.xy
D
Cien.M.Graudin,kada veida tad Jus redzat Latvijas prieksrocibas balsosana Eiropadome sakot ar 2014.gadu!? Balsosana pietiksot ar piekrisanu no 55% no valstim,KAS PARSTAV VISMAZ 65% no IEDZIVOTAJIEM.Iespejams,ka Jums nav zinams iedzivotaju skaits Vacija ( 80 milj.) u.t.t. To ka iedzivotaju skaits Baltijas Valstis ir apmeram 7 miljoni jau gan Jums vajadzeja zinat.
Beavis
B
Ok, ja šim birojam tiek kaut santīms Latvijas nodokļu naudas, tad tam būtu jābūt nākošajam rindā uz likvidāciju pēc Tiesībsarga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas