Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

LM rosina visiem bezdarbniekiem pabalstus maksāt deviņus mēnešus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mamma #
M
Māmiņas jau nu noteikti ir īstā kategorija kam atņemt bērnu kopšanas pabalstu... Ja ar līdzšinējo summu butu pieticis, lai normāli uztutētu sevi un bērnu, tad tagad ar šausmām jādomā par nākotni... Par kādu naudu, tad bērnu barot?? Ģērbt??? Attīstīt???
Šķaudīt gribas!
Š
Lai tos pabalstus saņem Jānis ar Annu! Jau tajā brīdī, kad Šķēle nāca pie varas, normālam cilvēkam bija skaidrs, ka nekādi pabalsti šajā mēslu kastē nav sagaidāmi. Tāpēc kuļamies katrs kā mākam. Ja galīgi nebūs ko ēst, uzliksim nodokļus tam pašam Jānim un Annai - maksās raudādami! Ja nē - ieslēgsim skaitītāju.
Terorists
T
Izdalīs makšķeres no valsts neparedzētajiem krājumiem.
mamina
m
visas jaunas maminas!!! Krajam izlietotos pamperus ar kuriem apmetat Saeimu, ja tiks pienemts lemums samazinat maminu algas. Pieprasam Purnes demisiju!!! Saja valsti kaut ko var panakt tikai ar protestu akcijam!
A13
A
Ministrijas speciālisti apspriež pabalsta apcirpšanu 25% – 50% apmērā ---------------------------------------------- Cik spečuku cik ilgi un par kādu algu "apspriež"?
oi oi
o
kāda reāla atzīšanās no Jony "tieši šī pabalsta dēļ izšķīrāmies par otro bērnu ". Tas kaut kā atgādina agrāk skandēto, ka alkoholiķi dzemdē bērnus, lai no tiem pāris latiem varētu šņabi sev nopirkt. Bet nu jau cēlāki mērķi ne šņabis. Bet ideja, ka bērnus dzemdē materiālā labuma dēļ un ne mīlestības, ir amorāla, un pareizi vien ir, ka valsts grib samazināt šādi nedabīgi ieņemto bērnu skaitu, samazinot pabalstus tiem, kas bērnus pamet auklēm un aiziet uz visu dienu pasēdēt kantorī.
viesis
v
Acis vēlās aizmālēt ciet...jo par bezdarbniekiem kļuva 2008 gada beigās jeb tagad...un tieši uz 01.07. lielākā daļa bezdarbnieku ... nu jau pabalstus būs saņēmuši....paaaaaaldies mīļo valdībiņ.....
Paltraku Vilis
P
Lauku instrumentu veikals atdos par brīvu 152000 dakšas. Krīzes laikā ļoti vajadzīgs priekšmets,
Paltraku Vilis
P
Godman cer ka Dievs viņam piedos...Ja viņam būtu smadzenes, tad viņš paņemtu savu mapi un uz ārzemēm............
us
u
Šī ir laba ideja- iesasku pārdot angļiem, amerikāņiem, islandiešiem un pārējiem rūpju māktajiem. Arī liekos ministrus uz turieni kā konsultantus steidzīgi jānosūta.
Человек
Ч
Проще было бы безработных сразу расстреливать.
Svarāns
S
Jefiņi,kāds sakars te ar pensiju?
J
J
Prātiņ nāc mājās! Varbūt vēl piedāvās visas uzkrātās pensijas samazināt par 50%????
lustīgais
l
es visai šai padariišanai lieku auksto, zinaaju , ka nekaadu pensiju nenopelniišu , beigaas visiem buus gaudenaas pensijas un taapeec visu laiku esmu izvairiijies maksaat nodokļus , ja es buutu katru meenesi atšķiilis 200 latu un tagad pataisiitu mani pliku un nabagu , ta vismaz to naudu esmu teereejis 18 gadus , man ir labi, kriize man var iepuust zem svaarku ļipas!!!
Anna
A
Nu jau gan Tevi tūlīt daži noēdīs bez sāls.Man šķiet,ka ABC,hosa un vēl daži rupekļi un kūdītāji ir tieši tādi:vīriešilīdz 45,kas negrib strādāt un dzīvo no pabalstiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas