Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

LNT diskusiju raidījumos valda "patiesa neitralitāte", uzskata Šķēle

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Grieta
G
Nevis brasletes, bet roku dzelži un tad bilde ieies skolu vēstures grāmatās.
TanteSidra
T
man ljoti bilde patik - vinjam uz abam rokam brasletes piestavetu.
marmarika
m
Un kāda šiem murgiem jēga? Varu saderēt, ka lielākā dārgās tautas daļa vēsi, neko daudz nedomājot, kā vienmēr nobalsos par tiem, kas skaļāk auro, karājas uz sienām un ceļa stabiem un vēl apliek citus, vai ne, kolēģi?
zeltene
z
bet kurš vispār vēl tos raidījumus skatās, es pirmos paskatījos, nu un ir arī skaidrs. nevaru sagaidīt, kad vēlēšanas paies, lai beidzot varētu normāli TV paskatīties. bet par ko balsot, man jau bija skaidrs vēl vēlēšanu kampaņām nesākoties.citas izejas jau mums nav, kā turpināt, ko Dombrovskis iesācis.
Buks
B
Tikai nesakiet, ka šis nav par tēmu. Un kā vēl ir. Rīgā nav neviena Šķēles portreta, bet viņa mīļotais kompanjons ir nopircis sev vietu uz katra staba. 1972. gads. Mīlošs vīrs un gādīgs tēvs Roberts Lešinskis (34g.) vnk vēlējās ar savu sēklu aplaimot medmāsu Dainu (19g.). Viņa, muļķe, droši vien /nedeva/. Bet veltīgi- tur varēja sanākt vismaz valsts prezidents vai Romas pāvests. Pārējais laikam ir zināms- ar cirvi zvērīgi nogalinājis un ķermeņa intīmajās vietās izkropļojis („Kas jauns”). 2010.gads. Mīlošs vīrs un gādīgs tēvs Ainārs Šlesers vnk vēlas glābt valsti, kļūstot par tās valdības vadītāju. Labs puisis, raksturojums no darba vietas Rīgas domē pozitīvs. Sastāv partijā, nedzer, nesmēķē. Iesaku visiem balsot par viņu. Valdību vadīt viņš pratīs ne sliktāk kā sakārtot savas biogrāfijas nesmukumus. Ja /nedosiet/ savu balsi- paši vainīgi. Visādi gadās.. Cieti. Arī skarbi.
Sēlis
S
Šķēle,ja tu apgalvosi ka vakarā savu roku paliki zem vaiga un no rīta turpat pamostoties atradi,tad tikpat liela patiesība ir par taviem labajiem darbiem,tā nenotiek.
Mata Hara
M
Te pat cūkām un citiem zvēriem ir ko smietis, kā aptaisīties. Nu jau galīgi grāvī. Ci vēl ilgi NNAB atļaus šo - NELIKUMĪGO PRIEKŠVĒLĒŠANU CIRKU AR PRIVĀTO TELEVĪZIJU PLL LABĀ?
Runcis
R
Kad tulznaina rokele ko var pakampt. Vakar TV ta ari nespeja atbildet Dombrovskim. Klucis bikses.
vai vai vai
v
Jēziņ, Šķēle, kā tu vari tā melot??! Ir tikai laika jautājums kad ar tevi būs cauri...
Haris
H
Viņš acīmredzot runā par divām diskusijām, ko redzējis. Divām no četrām - Zemgales, Vidzemes, Latgales, Kurzemes diskusijām, ko vadīja Timrots un Lipeniece.
Aiduss
A
Kampējs!!!
aita Aiša
a
Bet šķēļē runā par diviem raidījumiem un nav apgalvojuma, ka balagāns tas noteikti nav.
Haris
H
Manuprāt, liela daļa komentētāju jauc divus raidījumus: LNT priekšvēlēšanu diskusijas un Ēķa-Stendzenieka-Burkovska balagānu pirmdienu vakaros. Pirmais tik tiešām ir kaut kas neitrāls un objektīvs (vienīgi par daudz akcentu uz reģionu, nevis valsts mēŗoga problēmām), otrais - neticami demagoģisks un populistisks.
slida
s
Šķēlem nav zināšanu žurnālistikas teorijā, kāpec Diena izmanto viņu kā savas partijas kanāla vērtētāju? - Turpinās cilvēku muļķošanas kampaņa.
Nja
N
Ja to teicis kampējs, tātad ir tieši pretēji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas