Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

LNT pārstāvis: uz Līderu debatēm atbalstītājus internetā aicināja vairākas organizācijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
tā tik turpināt un kampējus līdz 2.oktobrim izģērbs kā niekus! .................................................... .................................................... Vai, tikai to nu nē - ja izģērbs kā niekus, visi ieraudzīs šo bez sēklas sēkliniekus ! Un tas nebūs CIETI (ja bez sēklas mieti)
ērce
ē
nu jau sāk kļūt interesantāk :) tā tik turpināt un kampējus līdz 2.oktobrim izģērbs kā niekus!
b''''ee
b
Visa vienotība ieradīšoties ar pilnām biksām un rādīšot,ka rokas tukšas,bet tad sākšot apsvaidīties nu ar to...
Vienotība tra ko
V
Ekspertu piedāvātajā "9.Saeimas liecībā" visaugstākais pašvērtējums jeb 8,2 balles ir JL, kas 10.Saeimas vēlēšanās iesaistījusies apvienībā "Vienotība". Tikmēr eksperti šo politisko spēku nav novērtējuši tik augstu, ieliekot vien 3,5 balles. Augsts novērtējums ir apvienībai "Saskaņas centrs" (SC), kas sev ielikusi 7,8 balles, bet eksperti SC darbu novērtējuši ar nesekmīgu atzīmi – trijnieku. Nesekmīgas atzīmes jeb trīs balles ekspertu vērtējumā ir LPP/LC un "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK, 3,1 balle ielikta Zaļo un zemnieku savienībai. Vienīgie ''sekmīgie skolēni'', kuriem eksperti ielikuši četras balles, ir TP un PCTVL.'''' Pati PCTVL sev ielikusi sešas balles, TP – 5,6, TB/LNNK – 3,3 balles, LPP/LC un ZZS savu darbu nav vērtējuši./
SD
S
Galvenais, lai Ēķis sagatavo Šleseram kabatlakatiņus, ja viņš izdomā paraudāt un rezerves bikses un apakšbikses, ja nu pēķšni viņš izdomā arī apčurāties...A ko var zināt?
Sietiņš
S
Huļigāni! Garmatainie!
Bukse
B
Vajadzēja uz durīm krustus savilkt un ķiplokus izkaisīt!
klifa
k
vairs jau tikai divas nedēļas palikušas. lai jau jaunieši iztrakojas
Caca
C
Neskatos šos LNT šovus. Tā vietā reizēm sanāk netīšām redzēt citu TV organizētās diskusijas, jāsaka ka oligarhi tiek likti uz lāpstiņām. Piem. pirmdien LTV1 pēc-Panorāmas bija diskusija ko vadīja Egils Zariņš un viena "galīgi garām" žurnāliste, tad Dombrovskis reizēm aizvēra un reizēm atvēra (bez vārdiem) Šķēles muti. Šķēle dabūja gan par plānoto ierēdņu izmaksu samazināšanu par "simtiem tūkstošu" Ls gan arī centās apiet jautājumu par korupciju dažādiem veidiem, noveļot visu uz ēnu ekonomiku un akcīzes precēm, ieskaitot apstiprinājumu, ka domā tāpat kā Šlesers - KNAB vajadzētu likvidēt.
Rūdis
R
Ak vai, Andrjuša, Andrjuša, un bija taču tik talantīgs cilvēciņš...Kā nauda un varaskāre cilvēku sačakarējusi! Kā debašu organizētājam demokrātiskā valstī vajadzētu priecāties par jebkuras partijas vēlmi debatēt, bet nē - sociālistiskā audzināšana - tikai par komunistiem, tobiš, pll.
Pavisam
P
Vienkāršs izskaidrojums -paralēli ir Dombura iktrešdienas raidījums. Kā piesaistīt skatītāju?
asdf
a
Kas gan notiktu, ja šis te TV šovs izčibētu? PIlnīgi nekas! No tās pļurkšķēšanas labuma tik un tā nav nekāda. Pliks šovs bez jebkāda satura un jēgas.
lapsa
l
Nesaprotu - vai tiešām Ēķis un PLL tik ļoti baidās no Pilsoniskās savienības, ka vēlas ar visiem līdzekļiem ierobežot PS biedru atbalstu Kristovskim? :D
dore
d
Iepriekseejaa diskusijaa besiija aaraa tie PLL saorganizeetie plaukskinaataji un uujinaataaji!
Karmena
K
Arī citu politisko spēku debates tiek rīkotas tikpat tendenciozi. Pati aizgāju uz Vēlēšanu reformu biedrības rīkotajām debatēm Ekonomikas augstskolā. Šī biedrība, sadarbībā ar Konrāda Adenauera fondu , debates rīko visos reģionos, debašu VIDEO ieraksti ir redzami viņu interneta vietnē. Arī viņi (kas pat no tribīnes paziņo, ka ir Jaunā laika pārstāvji), debatēs aicina tikai 6 jau Saeimā esošās partijas. It kā pamatojot to, ka citādi debates ievilktos pārāk ilgi. Tai pat laikā, redzams, ka noteicošais nav debatētāju SKAITS, bet partijas statuss (pēc viņu iedalījuma- lielās un mazās). Ja piemēram Latgales debatēs Rēzeknē, kāds "lielo"partiju pārstāvis nebija atnācis, būtu tikai loģiski, ka brīvo vietu atļautu ieņemt PP vai KDS kandidātam, kas bija atnākuši, bet tiem pat no zāles uzstāties lāga neļāva. Kuriozs bija, kad KDS pārstāvei pat pateica, ka ja grib jautājumu uzdot, tad krekls ar partijas logo būtu jānovelk, lai to par politisko aģitāciju neuzskatītu. Meitene izgāja no situācijas , pavaicājot debašu vadītājam, vai bikses arī novilkt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas