Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Lokenbahs noraida, ka "caurums" VID sistēmā varētu būt izveidots apzināti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Tā sistēma ir pat ļoti normāla... sūds ir tās papīra veidlapas, kas pirms tam bija jāpilda. ;)
!
!
Velk uz to, kā vakar teica, ka VID nav pasūtījis to un to. Sak, mēs redzējām kļūmes, varbūt neredzējām, bet tā ir VID darīšana - mums par to nemaksāja. Ja mums par to nemaksā, mēs to nedarām. Tā domā tipisks ierēdnis, kas nekad neizrādīs iniciatīvu sistēmas iekšienē. Tagad saprotu vienu elektroniskā paraksta ieviešanas fiasko šķautni.
ciniķis
c
Nē, nu protams, protams, ka nejauši:)) Kā gan citādi, vai tad demokrātiskā valstī var būt kaut kā savādāk? Noteikti nē:))
WALA
W
Pa savam tomēr ir taisnība - ir aplami ja izstrādātājs arī testē produktu (protams ka kaut ko jau testē arī iekšienē, bet tas drīzāk ir funkcionalitātes un moduļu "savietojamības" tests, nevis drošības) , tādēļ ir vai nu pasūtītāja testētāji, vai arī nolīgta kompānija, kas principā atbild ar savu galvu par risinājuma drošību.
aivars
a
"Taču pēc 2008.gada novembra uzņēmums neesot sniedzis nekādus pakalpojumus VID saistībā ar EDS programmu, kā arī nav sniedzis konsultācijas saistībā ar šīs sistēmas pārnešanu no testa vides uz ekspluatācijas vidi." Džeki koļī uz to, ka kļūda ieviesusies pārnesot uz ekspluatācijas vidi. :)) Izklausās nereāli. Bet nu katrs atmazgājas kā māk :)
!
!
"Visticamāk, tā ir bijusi cilvēcīga kļūda, kas gan bija jākonstatē testēšanas un drošības pārbaudes laikā, kura jāveic darba pieņēmējam, proti, VID." Izklausās dikti ierēdnieciski. Ja mums ir uzdevums, mēs to izpildīsim, bez jebkādas pašiniciatīvas vai ieteikumiem, kā būtu labāk. Tas jau ir redzēts.
bimbam
b
Par EDS izstrādi un pilnveidošanu ir samaksāti ap 1,55 miljoniem latu. ----------------------------------------------------- -------------------------------------------- Glauni dzīvojam: sūds par 1,55 miljoniem LVL!
Oskars
O
Visur kļūdas,kad kāds sāks par klū'dām maksāt un se'de't cietumā ????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas