Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lolita Čigāne varētu iet politikā; aiziet no Delnas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jātnikes
j
sexy mature
Kārtējais
K
Kaut ko tukšu runājošs cilvēciņš.
Domāsim ar galvu!
D
Ai, cik gan nevērīgi mums tie vēlētāji! Kāda tur Vienība!? Ir nodibinājusies VIENOTĪBA. Ja par nepatiku pret atsevišķiem kandidātiem, tad te viens otrs aizmirsis svītrojumu iespēju. Labi atceros, ka savulaik TB saraksta augšgalā ierakstītais Jānis Straume netika ievēlēts tieši tāpēc, ka ļoti daudzi vēlētāji viņu izsvītroja. Ja tautai nepatiks Čigāne, tad arī viņu neievēlēs. Bet šādas nepatikas pret atsevišķiem kandidātiem dēļ nevajag aizmirst galveno - šai Saeimai jābūt kvalitatīvai. Bez kampējiem, buldozeriem, Krievijas partiju sadarbības partneriem, kas valsti pagriezīs austrumu virzienā, arī bez jaunradītajām pseidopartijām. Atcerēsimies galveno!
maija
m
Es arī nebalsošu par Vienību, ja pievienosies Čigāne. Vienība, lūdzu rūpīgāk izvērtējiet tos, ar kuriem apvienojaties!
Gatis-Vilim
G
Vili es teicu, ka mana balss aizies latviešu nacionālajam patriotismam, es neteicu, ka mana balss aizies Šlesera un Šķēles oligarhiem ar visiem viņu jaundibinātajiem pēdiņu uzņēmējiem, kuriem intersē tikai savas kabatas un kā kaut ko noprivatizēt vai izpārdot no Latvijas vērtībām, bet viņi nevar iztirgot manu nacionālo piederību toties tie tāpat, kā šie kosmoplīti var iznīcināt visu latvisko, kas vēl Latvijā atlicis. Manuprāt es liku skaidri saprast, ka mana balss aizies Visu Latvijai vai kādam citam nacionāli patriotiskam spēkam, ja tie sapīsies ar šo globālistu varavīkšņoto bandu.
Vilnis
V
es saprotu, tu negribi dot savu balsi globalistiem. bet tu labāk dodi savu balsi latvijas izdrazējiem, oligarhiem kas ir izvarojuši latviešu tautu un aprijuši nodokļu naudu tik lielos daudzumos ka latvijas bankas nav lielas pietiekoš un viņi tur savu naudu offshors. varbut paskaties vardnicā, kas ir offshors
Gatis
G
Es natdošu savu balsi ne par globālostiem ar varavīkšnu pieskaņu, jo globālā zili seksuālā varavīksne ir latviešu tautas iznīcības sākums aiz kura stāv šī Sorosa no kura propogandas cer atbrīvoties daudzas valstis zem ši zīmola Latvijā stāv Delna ar savu Ēlertes grupu, tā ir vienlīdz ļauna, kā mantrausīgais oligarhiālisms, kā Krievijas okupācijas imperiālisms, piederu pie tautības latvietis un man būtu grēks balsot par šiem veidojumiem, jo tēvs un māte, lai viņiem vieglas smiltis man to nekad nepiedotu, mans atbalsts aizies latviešu nacionālajam patriotismam un tikai.
Tauta gaidijusi 20 gadus
T
Tauta gaidijusi 20 gadus godīgu cilvēku kurš pretendē uz deputātu kreslu. Tauta beidzot sagaidijusi un tās cilvēks ir = Lolita Čigāne. TAISI PATI SAVU PARTIJU. tu busi parsteigt kādi godīgi cilvēki iesaistīsies tāva partija, jo visi ir gaidijuši tik ilgi, tu esi " a breath of fresh air" tev cilvēki uzticēsies, ludzu nēeji kopā ar oligarhu partijas atbalstītājiem.
Человек
Ч
- Фото специально подобрали посимпатичнее. В жизни она страшна, как атомная война. - Fui, tu gan neglīti izsakies. Tā nav labi teikt ne par vienu sievieti, lai cik nejauka viņa tev nešķistu. xxx Да, это точно, некрасивых женщин не бывает, бывает просто мало водки.
^
^
Tas tik vēl trūka, ka šis augstprātīgais , viszinošais smaidiņš tiktu pie vadības kloķiem.
Lolita, tu esi beidamā elpa
L
Tu esi beidamā elpa Latvijas valsti. Tu esi cilvēks kas nav izpardevis savas vertibas par grašiem. TAISI PATI SAVU PARTIJU, TAISI PATI SAVU PARTIJU Pie tevis naks visi kas nav kompromitēti, TU busi acis un ausis godigiem cilvēkiem. Tu busi to ko tauta gribēja jau 20 gadus atpakaļ, un un TAVS laiks ir pienācis.
LOLITA, LOLITA nēeji
L
Taisi pati savu partiju. Taisi pati savu partiju. Taisi pati savu partiju. jo tu to vari, Pie tevis nāks daudz gudri un godīgi cilvēki. vienotiba tev bus tikai janopušās ka taisīs kompromisus ar mafijas partijām pāšu savā partijā tev nav "jaizpardod" tavas vertības.
Plotnieks
P
Es esmu savu vārdu pateicis un darīšu tā kā teicu, jo krustiņus un mīnusus uzskatu par utopiju un ne oligarhiem, ne Krievijas gubernatoriem, ne Sorosa kosmoplītiem es savu balsi neatdošu un aizejot vēlēt, kaut arī visiem tiem būšu ielicis mīnusus par šo partiju bušu nobalsojis tā kā nevajag Artūr. Pagaidām es varētu balsot tikai par Visu Latvijai, bet tikai, ja tie nebūs kopā ar šīm Sosrosa dāmītēm.
Oskars
O
Lolita ,palīdzi piereģistrēt "SAULĪTES SVĒTĪBA" trūcīgo un bezdarbnieku partiju.
Arturs M
A
Sarakstā nav tikai A,B,vai C personas , ir vēl vismaz daži desmiti,tu vari svītrot un vilkt krustus pēc sirds patikas,BET vēlēt ir jāiet!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas