Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Loskutovs iestājas Štokenberga partijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Astrida
A
Ļoti jauki! Kaut cik sakarīgi cilvēki pulcējas Štokenberga partijā! Kaut kam jau ir jātic! Un jātic tam, ka varam tikt laukā no šīs elles.
Lelle
L
Kā tad Tu zini, kas notiek šajā partijā??? Vai jau pats esi iefiltrējies kā vecs čekists?
riebekle
r
Protams ir saprotami , ka lielākā daļa cilvēku nekam vairs netic, taču nav jau visu jāzākā uzreiz, ja kāds grib mainīt esošo situāciju.Nevar taču tā dzīvot, redzot tikai vai tik aiz tā kaut kas neslēpjas riebīgs.Kļūdīties arī ir tikai cilvēcīgi.Varētu domāt, ka tie komentētāji noliedzēji ir tik pareizi un nekad nav kļūdījušie.Šaubos.
Liene
L
Kārtējā jaunā partija, tā kā visas vecās partijas jau pazīstamas un uz sevi liktās cerības pievīlušas, tad cerība, ka vēlētāji jau kuro reizi pēc kārtas uzkāps uz grābekli un nobalsos par kaut ko jaunu, bet vai citādāku, vai labāku????
muris
m
Interesanti, ļoti interesanti. Man viņi kopā kautkā nerīmējas. Protams, ka Loskutovs viņiem pienesīs balsis, bet
ciniķis
c
Nu kā jūs nesaprotat, da ne Loskutovs ir vajadzīgs Štokija partijai, bet elektorāts, ko Loskutovs var piesaistīt. Gan jauno laiku, gan štokija partiju finansē viens neuzkrītošs anļu izcelsmes onkulis tā ap gadiem 50, Repše viņam pazemīgi spiež roku paklanoties pa gabalu. Štokija partijā visu nosaka šis anglis, ja neticat, aizejiet uz viņu sēdēm, jūsu viedoklim tur nav nekādas nozīmes. Pēc pēdējās infas štokija partija plāno izglītībai finansējumu raut nost par 45%, nu tad, domājiet, par ko balsosiet. Ja Loskutovs ir principu cilvēks ilgi viņš šajā partijā nebūs vai arī būs formāli, nekur viņš netiks laists klāt. Man personīgais viedoklis ir, ka Loskutovs būs šajā partijā tikai uz vēlēšanu laiku, pēc tam, ja viņš nebučos roku partijas finansētājiem viņu izmetīs ārā. Es nezinu, kā viņi pārliecināja Loskutovu stāties partijā un ko sasolīja, bet, tas, ka viņam tur nav un nebūs teikšanas ir acīmredzami.
Slaidais
S
Urāā,varbūt Lelle beidzot būs atradusi sev ērzeli.Pilsonis V. pat darbojoties vienā grupā ar Lelli.Segvārdi kā komjauniešiem pagrīdē,izteicieni kā sektantiem.
AD
A
Nopietni runājot, tagad jau ir 2 nopietni argumenti, kas IZSLĒDZ to, ka SCP varētu būt TP plāns B: 1) Loskutova pievienošanās SCP, 2) histēriskā TP interneta žipčiku (dada, drakons, jaunietis, jautājums u.c.) mobilizācija šī notikuma apspļaudīšanai.
Nu nu
N
Lieliski, Loskutov! Godīgumamam un taisnībai Latvijā ir jāuzvar. Tas būs bumerangs uzpūtīgajai un zaglīgajai Tautas partijai.
pupa
p
domaju, ka štokija partija pašreiz ir visreālāka strādātāja. Tagad viņi droši tiks ievēleti
Ginesa Gatve
G
10 x labāk par Loskutovu ne Kalnieti - ik pa nedēļai maina viedokli.
19.11. puzle
1
oranžie sev par postu būs iegrūši Loskutovu politikā. :))))
Liva
L
Tava māte dzird, kā tu runā?
Marsians
M
Paldies Dievam, jo nu varēs par Kalnieti mierīgu sirdi nobalsot :) Vismaz tas ampelmanis nebūs. Nez kāda viņam latviešu valodas zināšanu kategorija?
Bullis Gotiņš
B
Ir pienācis laiks zemniekiem atņemt mafijai pienotavas, krējotavas, sierotavas, sviestavas, biezpienotavas, paniņtavas, kefīrtavas........................

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas