Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Loskutovs joprojām bezdarbnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītājs
l
Zvaigžņu slimībai ir ēnas puses.
TV
T
Nu neņem galvā to oranžo muldēšanu! Mēs esam pārliecināti par Tavu godīgumu un Tev jāiet politikā! Ta politiskā niša (ja tā nebūs kādu jaunu oligarhu radīta, bet sociāli virzīta), kurā Tu aiziesi nogremdēs oranžos par apmēram 25 % un tas būs Tavs vislielākais ieguldījums Latvijas glābšanai no oranžo sērgas.
dzeris - Sviests
d
Nu tev, laikam, vienalga, ko tai amatā iestutē( ne jau ievēl), man gan vēl Latvijas reputācija svarīga, tāpēc par šo te klaunu, kas labāk vispār muti vaļā nevērtu, patiešām kauns. Kas, Latvijā cienījamāki cilvēki par šo kaulu stutētāju nav?
Sviests
S
Nu redz kā dzeris parādīja savu seju. Noniecina Valsti, prezidentu, tikai tāpēc, ka nav kādai čupiņai pa prātam. Kas būtu labāks, mūžīgā karjeriste Kalniete vai bijušais komunists, ambiciozais Enziņš? Tev dzeri ar saviem jaunlaicēniem un pārājiem vajadzētu iet un strādāt, nevis opozīcijā ķērkt par populismu.
ha ha
h
sūdabrālis dzeris un viņ kristriete pamela - īstie letiņi; ar tādiem Latvija zels un plauks!
patik
p
Man tas Loskutovs patik, tagad vins ir mans personigais draugs jo vins apcietinaja tiesnesi Taleri kas gribeja man atnemt dzivokli. Ha ha ha ta trekna Talere nokluva cietuma ha ha ha...
pamela
p
Paldies tev!Ir taču arī starp letiņiem gudras galvas.Es par to ,t.s.,prezidentu.solidarizejos. "Fui", pievaldi žulti!Izskatās,ka tu jau tīri tos ķemertiņus ,bet gribi baltu apkaklīti.NESANĀK??Iemācies 10 Dieva baušļus,tad tā neriesi!Tu esi varens slēpjoties aiz nikas,bet Loskutovam bija publiski Kalvja cūcības jāpārdzīvo.Ļauj cilvēkam atpūsties no tādiem kā tu un kalvji. Vai pats esi godīguma tests pret valsti un tu Loskutova vietā neņemtu bezdarbnieka pabalstu,bet ietu ar diplomu strādāt par med.māsas palīdzi?FARIZEJS!!
dzeris - gusļiks
d
Par ko tad man būtu tas prezidents tā jāciena, atradies valsts simbols! Vari šo te korupcijas simbolu un apaļo nulli cienīt un pielūgt, tikai paskaidro, par ko, par to ka 55 paklausīgi zombiji par šo te zoodārza prezidentu nobalsoja, vai varbūt viņam ir kāda īpašība, par kuru viņu varētu cienīt? Un ja Loskutovs būtu tāda nulle, kam tad viņš tur traucētu, un ko tad visa jūsu kompānija tā no viņa raustās un drukā savus mēslus? Un ko tad jūs, pakalpiņu komanda, nesatraucaties par pārkāpumiem citās iestādēs?
KB
K
par maz tu Ļoša būdams pie amata visus viņus drāzi, Lošu par prezidentu un lai palikušie raustās
laba ziņa
l
Вентспилсский предприниматель Олег Степанов предположительно находится в статусе подозреваемого по уголовному делу. Как сообщила начальник отдела прессы и общественных отношений Государственной полиции Синтия Вирсе, управление экономической полиции применило к Степанову меру пресечения. О том, какие ограничения применены к Степанову и касаются ли они его имущества, полиция информации не предоставляет.
kj
k
Viņš izliekas par slimu govi un gaida, kad neaizvietojamo amatpersonu, kura tika nepamatoti atlaista, palūgs nākt atpakaļ. Pēkšņi izrādās, ka nevienai augstskolai šis augstās raudzes konsultants arī nav nepieciešams... Tikai viena nianse - KNABs strādā šobrīd daudz labāk bez priekšnieka un tur ir daudz lielāka kārtība nekā Lupatiņa laikos. Un kādu savu "pieredzi" tad šis gribētu piedāvāt jaunajam darba devējam - bezatbildīga priekšnieka un piārista pieredzi?
tiesībnieks
t
Pec visas neparastās spriedzes, kas Lokutovam bija jāizcieš, skaidrs, ka ir pelnījis laiku apdomam, kur nakotnē vislabāk likt lietā savas spējas. Vēlu viņam gaišu nākotni,
:o)
:
Kā izmeta no knāba, tā arī no augstskolām uzreiz aizgāja projām, lai varētu saņemt bezdarbnieka pabalstu? Nu gan morāle šim taisnības cīnītājam.
Gusļiks
G
Ak tu spožais intelekts, inteleģents un taisnības cīnītāj - tik vien spēj kā ņirgāties par prezidentu (lai nu kāds viņš tev liktos, bet izrādi vismaz cieņu). Kā tu vēl neesi sapratis, ka Ļošas nopelni KNAB darbā ir niecīgi, visu melno darbu dara Jutta (lai arī pārsvarā izrādot simpātijas atsevišķām organizācijām, bet tomēr strādā), bet redz šis āksts pat vairāku gadu garumā nespēja iestādē ieviest kārtību un noorganizēt auditu (vienreiz esot bijis uzsākts un tad pēkšņi pārtraukts un cik saprotu, tad vienīgās iekšējās pārbaudes veiktas tikai, kad Jutta bija p.i. vai v.i.).
dzeris - gusļiks
d
Ja viņš , būdams amatā, nedarītu neko, tad vēl arvien būtu tai amatā, tu gribi muļķībā pārspēt Zatleru?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas