Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Loskutovs: Nav plāna kā piedzīt no partijām nelegāli iztērēto naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Tas ir VIENKĀRŠI !!!! Jāpaņem AKM un jāpielādē pēc tam viņiem jāpasaka laiks cikos jāatnes NAUDA un kārtībā.
skatītājs
s
Kur ir partiju gogaprāts, laikam nav, tāpēc tērē naudu vēlēšanām, jo labi zina, ka pašu pieņemtais likums būs viņu pusē, naudu nevajadzēs apmaksāt valstij. Tāds pats godaprāts partijai ir valsts pārvaldē.
Jukums
J
Var taču uzlikt arestu partiju kasei un arī tās amatpersonu pārpalām!
Cart
C
Tātad no visiem TP biedriem pa 18 tk Ls. Vajadzētu sanākt.
Arturs M
A
Iesaku,lai to samaksu 50 % apmērā veic visi dibinātāji,kas līdz tiesas lēmumam nav izstājušies no partijas un ticējuši vadības murgiem.Otrus 50 % pats Šķēle,Bērziņš,Kalvītis :D
Protams....
P
Vai no 90% ieslodzīto Latvijas cietumos IR PLĀNS, kā atgūt naudu ?
Protams....
P
Kāds plāns ir piedzīt nozagto naudu no zagļa, kurš pieķerts ? Ja zaglis nevar atdot nozagto naudu, tad pēc šīs loģikas iznāk, ka viņu var atbrīvot, un cietumā nelikt. Vai nesanāk dubultstandarts ? Pat tos, kas dzērumā braukuši, izraisījuši pusmiljonu materiālos zaudējumus - pat tos liek cietumā un pieprasa atdot naudu no tur nopelnītā, vai arī parakstīties visu mūžu izmaksāt no ienākumiem, ja nepietiek ar konfiscēto mantu. Bet šeit ir tā: ja nav plāna kā atgūt naudu, tad pierādītā vaina neskaitās. Mazos liek cietumā, lielos ceļ godā. Iedzīvotāju ilūzijas par varas godīgu attieksmi pret pašas izdomātiem likumiem grauj pati vara.
Nu ja nav plāna,
N
tad uzraksti. Nu sāciet taču kaut ko darīt. Kas tad vēl valstī pieņem likumus, ja ne deputāi, no viņiem viss taču sākas. Tad kāda velna pēc ievēlēja, lai saņemtu labu algu, par sēdēšanu siltās istabā vai par likuma rakstīšanu un pieņemšanu.
.
.
Man ir plāns - visus pie sienas-rokas augšā, bikses lejā un ar pātagu!
nazis
n
Vienkaarshi vaaks! Un Ash2 to ljoti labi apzinaajaas - var maukt uz pilnu klapi, jo tas ne ar ko nedraud, nekas nebuus! Turklaat sanaak, ka visa 9.Saiema nav bijusi likumiiga, faktiski 4 gadus valsti ir paarvaldiijis nelikumiigs grupeejums un visi uz to tikai noskataas... Te ir valsts ar mugurkaulu vai kautkaads nespeejnieku nams? Pielikt pie sienas partiju valdes, lai nekad, nevienam nekas taads vairs praataa nenaaktu, mazaakais partiju spicei aizliegt nodarboties ar jebkaadu politisko darbiibu, buut partiju biedriem un ienjemt amatus.
debolshevizacija
d
Vajag sakt ar to,ka BEIDZOT tiek likumigi konfizcets pilnigi viss okupantu rokaspushu ~mafiozajam komunistu un vdk rodnam.
lēnais
l
noķert partiju sponsorus, piesiet pie krēsla un likt klausīties Šadurski - kamēr sāks asiņot ausis un paši lūgsies žēlastību.
gugss
g
Cilvēkam, kura vadītajā iestādē zog naudu un valda anarhija, - vajadzētu aizliegt kandidēt Uz Saeimu un pašvaldībām. Šādiem cilvēkiem būtu gadi četri jāpasēž cietumā un jāapdomājas .. Šādiem cilvēkiem būtu jāaizliedz uz laiku ieņemt amatus valsts pārvaldes iestādēs! Tā lūk būtu jārīkojas!!
jautājumi
j
Kas tur ko filozofēt - nevar samaksāt, pasludina bankrotu. Partijas darbība tiek pārtraukta un visi partijas depūtātu saņemtie mandāti PIESPIEDU kārtā zaudē spēku, tos sadala pārējām partijām (to nevar uzskatīt par brīvprātīgu partijas pamešanu, kad izmanīgākie var iestāties citā partijā un kas nav liegta). Pie reizes jāpapildina likumi. Ja maksātnespējas laikā ( vai politiska partija var bankrotēt, nezinu??) atklāj ļaunprātības - var aizliegt ieņemt kaut ko... Nav likuma, kas liegtu darboties citā partijā. Tāpat kā nav likuma, kas liegtu darboties kaut vai trīs partijās vienlaicīgi. Lai dibina jaunu partiju, tad var domāt par saistību pārmantotību un sekām.
Jānis
J
Ja partija bankrotē, Tad piemēram partijas biedriem jānoliek visi deputātu mandāti (valdība, pašvaldība) un 2.gadus aizliegts ieņemt jebkādus pašvaldības/valsts amatus, tai skaitā citās partijās. Par biedriem lai jau ir. ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas