Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Loskutovs: partijas nerunā par iedzīvotājiem svarīgo

Bijušais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītājs Aleksejs Loskutovs uzskata, ka politiskās partijas, kas iesaistītas valdības veidošanā, nerunā par iedzīvotājiem svarīgiem jautājumiem. A.Loskutovs pats izvēlējies pievienoties Aigara Štokenberga dibinātajai partijai Sabiedrība citai politikai, kas paredzams nebūs topošajā valdībā. Šobrīd sarunās iesaistīts tikai opozīcijā esošais Jaunais laiks.

„Tiekoties un runājot ar iedzīvotājiem Latvijas reģionos, esmu sapratis, ka sabiedrībai neinteresē, kādi politiķi un kādi politiskie spēki veidos valdību. Cilvēkus interesē tas, kāds būs valdības plāns valsts izvešanai no ekonomiskās krīzes, kā tiks apturēta arvien pieaugošā nabadzība. Diemžēl politiskajiem spēkiem, kas veido valdību, šāda plāna joprojām nav,” uzskata A.Loskutovs.

Viņš uzskata, ka jaunās valdības veidotājiem vairāk domāt par programmas izstrādi valsts izvešanai no ekonomiskās krīzes un mazāk jācīnās par amatiem un ietekmes sfērām topošajā valdībā.

A.Loskutovs ir partijas Valsts pārvaldes darba grupas vadītājs. Partijas kongresā martā noskaidrosies, vai A.Loskutovs startēs pašvaldību vēlēšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas