Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Loskutovs un atbalstītāji grib novilcināt atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Velta
V
Jādod vēl viena iespēja Loskutova k-gam, jo jāvērtē paveiktais kopumā.
Madam Broshkina
M
Kā jūs nesaprotat, ka Loskutovu vēlas noņemt tie, kuriem draud cietums. Tie ir LC/LPP un TP biedri ar resno cūkuģīmi un tādiem kuri brauc virsū polcistiem priekšgalā, par apsolūtiem pamuļķiem Veldri un pajoliņu Jaundžeikeru nemaz nerunājot.
Fui
F
kāda perversitāte - neapslaucīties ar tualetes papīru, bet likt izlaizīt Ojāram.
Ojārs
O
Tava tā saucamā inteliģence jau ir Dienas kolektīvs un pāris "apdienas" cilvēku. Jācer, ka viņiem neklāsies tik ļauni kā aktīvistam Putnim, kurš nolēma tēlot latviešu tautu un paņēma bankā kredītu mītiņošanai un tagad, līdzīgi kā savulaik Vāgners, dabūja glābjoties no kredītoriem no Rīgas mukt uz Vāciju!
Lauķis
L
Kauns par to, kas notiek Saeimā! Paši raksta likumus - paši neievēro. Un tad grib, lai valstī kāds ievērotu likumu. Kaut kādas muļķības. Kāpēc neko nedara ar tiešajiem nozieguma izpildītājiem - zagļiem veipu un imšu? Kā tad savējos represēsi? Kad pienāk miljonu atdošanas diena, tad nu steidzamības kārtā jāatbrīvo Loskutovs. Vispirms samaksājiet un tad brīvojiet, nevis otrādi!
29. jūnijā - pie Saeimas!
2
Vai Gundars Bērziņš nopratināšanā Maizītim atzinās, kur viņš glabā tos "pāri 100 tūkstošus", kurus nospēra Loskutova kantorim? Maizītis teica, ka Gundarbērziņš esot uzaicināts sniegt paskaidrojumus. Gaidu atbildi! Nepieļausim, lai zaglīgā TP paliek nesodīta un atbalstīsim svētdien no rīta KNAB !
101
1
Delfos jau ir inteliģences aicinājums izteikt pateicību Loskutovam.Var parakstīties. Es gan ierosināju atsevišķu sarakstu taisīt tiem,kuriem izņēma naudu,bet tagad to nevar dabūt atpakaļ,jo ir nozagta un vēl ierosināju ielu nosaukt Loskutova vārdā.Kaut kāds ārprāts notiek.
Ojārs
O
Un pēc tam tiesāsies ar visiem un pret visiem - komisiju Ģenerālprokurora vadībā, Ministru prezidentu, Ministru kabinetu, Saeimas juridisko komisiju, Veldres kungu, Rasnača kungu...
Ojārs
O
Jūs domājat, ka Loskutovam ir prātā cīņa pret korupciju? Netrucējiet tagad viņu - viņš ir pilnībā iegrimis procesuālo normu studēšanā!
Riko
R
Pārbijušies dzīvnieki. 29.06.08. 8:45
ululiņš
u
TPistu suņu baram labi samaksāts - rej ar divkāršu jaudu.
101
1
Ja viņš grib cīnīties ar korupciju,tad lai pāriet darbā par izmeklētāju,jo iestādes vadītājs viņš ir vājš.Tagad jau viņš nodarbojas ar tīrāko politiku.
skjeele un sviests
s
taada sajuuta, ka zhurnaaliste korumpeeta
Reinis
R
ak dies! jūs paši savus komentārus lasāt ? tiekamies svētdien pie jēkabielas mīlestības nama. cik sapratu 9:00 no rīta ?
lno
l
Pietiek pļāpāt. Svētdien visi, kam dārga Latvija pie saeimas! Pierādīsim vismaz paši sev, ka mums dārga mūsu valsts, ka neļausim to apgānīt blēdīgiem, aprobežotiem ļautiņiem, kuru visatļautības sajūta pieņemas spēkā tikai pateicoties mūsu vienaldzībai. Pierādīsim, ka neesam "bidlo".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas