Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Loskutovs: vēl šogad nonāksim līdz nepieciešamībai atlaist Saeimu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
q
q
Atkārtoju vēlreiz,: Ļoska runā pretī savas 'partijas', ģnerllīnijai, kas par minētās nepieciešsamības iestāšanos runā jau kopš neatminamiem laikiem.
riņķī apkārt
r
Cienu Loskutovu un pašvaldību vēlēšanās, droši vien, nobalsošu par viņu, taču - būtu jābeidz filozofēt par tādām lietām, kā jauna Saeima. Tas vilciens ir aizgājis. Šobrīd jāsaprot, ka mēģinājumi lēkt pa logu no degošas mājas piektā stāva parasti beidzas ar bojā eju.
q
q
Loskutovs ir muldoņa, kurš darbojas pretī SCP politikai. Šī "partija" jau sen atzinsi, ka minētā nepieciešamība jau sen ir iestājusies.
Bille
B
Budžeta apcirpšanas novilcināšana tiešām varētu būt saistīta ar vēlēšanām. Mums jau valstsvīri nav valstij, bet tikai vēlēšanām. Bet tā varam nodzīvoties tik tālu, ka jūlijā būs jāapcērp par 80%. Būtu Godmanis jau novembrī palaids lielo liekēžu baru vaļā (toreiz aizbildinājās, ka būs pabalsti tik un tā jāmaksā), tad tagad pabalstu izmaksu laiks jau ietu uz beigām.
to jau 2001. gadā nokvalific
t
"Senais 09:24 Acīm tredzot viņam, kā bijušajam stipras iestādes vadītājam ir azotē kādas melnas ,mapītes, kas var kvalificēt esošo Saiemu kā noziedzīgu organizāciju"
njaaa - ir tikai viens
n
"Cerībā, ka cilvēki pēc pieraduma nobalsos par valdības partijām, un tikai pēc tam sadursies ar jaunā budžeta radītām problēmām. Domāju, ka vēl šogad mēs nonāksim līdz nepieciešamībai atlaist Saeimu,” A.Loskutovs atbild uz jautājumu, cik ilgi pastāvēs V.Dombrovska valdība." Nākošo mēs savēlēsim tādu pašu :)))
> Alex
&
Tu gribēji teikt - Saeimā jāvēlē tādus kā viņš un es
Paltraku Vilis
P
Saeimu vajadzēja atlaist jau sen, bet pingvīni ir tāda suga, kura ir galīgi akla.
pionieris
p
Kam Saskaņas Centra sarakstā liksi krustiņus, ko svītrosi, dzeri?
apsazars
a
Toņa uzdevēju (arī "Dienas") skatījumā SCP ir tāds kā lietussargu revolūcijas "ārlaulības bērns". Mazliet par šerpu padevies. PS ir piemīlīgāka partija, tā ir tā īstā meita. Loskutov, lai izdodas! Apturētajai atmodai jāturpinās!
Liva
L
Visi jau tik sola tās melnās mapītes un met ar aci viens uz otru, sak, es jau zin' ko tu darīji pagājušajā vasarā, es jau zinū bet neteikšu... Es nezinu, vai nu tās mapītes pārāk plānas, vai vienam no otra bail, vai vienkārši gara vājums, bet nekādas mapītes tā arī neredz. No visām tām oligarhu un lielo projektu klaigāšanām cik reāli ir bijušas apsūdzības? Man nāk prātā tikai Lembergs. Nemaz nerunājot par to, cik ir tiešām notiesāti. Vajag pieņemt kādu sistēmu, kaut vai to pašu finansiālās atlīdzības principu (nesen tika ierosināta līdzīga doma par ziņotājiem, kas saņem 30% no pateicoties viņam atklāta koruptīva darījuma), u.t.t. Un beidzot noskaidrot, kuriem tiešām ir tādas mapītes, un ar viņu palīdzību tad salikt vienreiz visus cietumā lai ir miers, un kuri ir izrādījušies vienkārši populisti.
Rita
R
Repshe tagad varees saukt - ATLAIST MANI!
Alex
A
Loskutovs ir tiktiešām ļoti gaišs un tīrs cilvēks...
cilveeks
c
Senajam: Respect par literāro veikumu! Loskutovam - nu saņemies, nu kaut vienu konstruktīvu priekšlikumu savā mūžā piedzemdē. Lai kļūtu par līderi ir jātiek vaļā no "menta domāšanas"
zvirbulēns
z
Sveiks! Paskat tik kā senais - 09:44 mūs te izgaismojis! Asprātīgi, vai ne? Ir intelekts, un tas vien priecē. :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas