Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Loskutovs vēlas kļūt par advokātu

Bijušais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Aleksejs Loskutovs vēlas kļūt par advokātu. Advokātu padomes priekšsēdētāja vietniece Guna Kaminska aģentūrai BNS pastāstīja, ka izdevumā "Jurista vārds" ir nopublicēts, ka Loskutovs kā juridisko zinātņu doktors ir iesniedzis pieteikumu, lai kļūtu par advokātu.

Tālākā kārtība esot šāda - mēneša laikā jādod atsauksmes par Loskutovu. Tās varot dot ikviens, kurš publiski vēlas par Loskutovu kaut ko teikt. Oficiāli padomei vēl esot jālūdz viedoklis zvērinātu advokātu vecākajam un Tiesu administrācijai, kas jau esot izdarīts.

Tad, kad atsauksmes būs saņemtas, advokātu padome lems par Loskutova uzņemšanu padomes dienaskārtībā, taču Kaminska nevarēja pateikt vai tas būs martā vai aprīlī. Ja pavasarī padome nolemj uzņemt Loskutovu advokātu aprindās, tad bijušajam KNAB šefam jādod zvērests Augstākās tiesas priekšsēdētājam.

"Tas nav prognozējami, tie var būt daži mēneši vai pusgads", sacīja Kaminska.

Loskutovs aģentūrai BNS atzina, ka esot iesniedzis dokumentus, lai kļūtu par advokātu, taču viņš tomēr neesot pārliecināts, vai sāks advokāta praksi. Par advokātu viņš vēlas kļūt, jo oficiāli ir bezdarbnieks un nav pārliecināts, vai turpmāk viņam būs iespējams darboties valsts pārvaldē.

Jau ziņots, ka Saeima pēc tam, kad divi KNAB darbinieki tika pieķerti biroja naudas piesavināšanā pērn jūnijā, atbrīvoja toreizējo KNAB priekšnieku Loskutovu un viņš kopš tā laika ir bezdarbnieks.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas