Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Ļoti daudz nezināmo saskaitāmo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vērotājs - Optiķim
V
Nu gan salīdzināji mākslinieku ar bankas kombinātoru! Arī operrāciju sistēma ir zināmā mērā mākslas darbs. Bet kam, izņemot baņķieri, labumu dod viņa pasakainā peļņa? Un , starp citu, Vērotājs tiešām patlaban strādā aiz mīlestības uz darbu!
optikas veikals
o
Un kas ir briesmīgs pienācīga atalgojuma saņemšanā? Pats Vērotājs varbūt pārtiek no zila gaisa, dzīvo patiltē un strādā aiz mīlestības uz darbu?
optikas veikals
o
Bils Geitss, izstrādājot datora operāciju sistēmu, nopelnīja miljardus. Operāciju sistēma jau arī nav materiāls produkts, kaut kāds štrunta disks un viss. Tikai bez šī diska nedarbosies dators, bet bez datora nedarbosies vēl daudz kas cits. Bez fanošanas par PSRS smago mašīnbūvi un spriedumiem "kurš izlej vairāk čuguna, tas attīstītāks" būtu šad tad arī vēlams padomāt ar galvu!
optikas veikals - vērotājam
o
Mūziķim arī nav nekādas pievienotās vērtības, taisa tik troksni un nekādas materiālās vērtības neražo. Delfos ir tāda mode - jo lielāks muļķis, jo skaļāks vārds. Galīgs nejēga, protams, irt ne vairāk un ne mazāk kā Vērotājs.
Daniels
D
Vērtīgākā rindkopa ir: "Diskusijas, vai Bērziņš būs atkarīgs no t.s. oligarhiem, ir mazliet neprecīzas: viņš šīm aprindām pieder pats, tādēļ runa ir ne tik daudz par atkarību, cik līdzīgu domāšanas veidu un zināmu solidaritāti. Ar visām no tā izrietošajām sekām."
Vērotājs
V
Bijušais baņķieris....., ar pasakainu algu.... No kurienes bankām tā milzīgā peļņa? Banka taču nekādas vērtības neražo! Tā tikai naudu izsniedz un iekasē, apgroza un pārskaita... Praktiski nekādas pievienotās vērtības nav! Tiesa, ir pakalpojums iedzīvotājiem, - viņu naudas droša uzglabāšana, kā arī aizdošana uz zināmu laiku, par to saņemot samaksu. Bet bankas ienākumi tālu pārsniedz jebkura produkta ražošanas ienākumus (izņemot varbūt vienīgi farmācijas, tiem peļņa ir tūkstošos procentu). Bērziņa kungs pirms vēlēšanām apgalvoja, ka pie bagātības varot tikt jebkurš, kurš pareizi un aktīvi darbojas. Bet ja valstī visi būtu baņķieri, jeb tiem līdzīgi,- bet neviens, kas ražotu materiālas vērtības, kā tad būtu??? Tā savādi ir ar šāda darba morālo pusi..., jo sevišķi pelnāmajās summās...
Lulū
L
Izlasi Veidemanes interviju ar Bērziņu, tur saņemsi atbildes. Jāiepazīstas ar dažādiem izdevumiem, lai saņemtu pilnīgāku info.
  • 0
  • 1
[email protected]
h
Iekļauties t.s. "Vienotībā" priekš Zatlera būtu tas pats, kas priekš ģimnāzijas absolventa - iestāties atpakaļ 7. klasē. Lai nu Valdim pietiktu miera drusciņ pagaidīt...
zvirbulēns
z
Saprātīgi uzrakstījis, un tas priecē! Bērziņš piešķils, Latvija atdzims, arī ētika politikā atdzims! To jau var teikt tagad, paskatoties, paklausoties A. Bērziņu!
replika
r
Tu neesi asprātīgs...
  • 0
  • 0
Aldis
A
Prieks ka Diena tomer strada objektivi zhurnalisti, kas tomer spej veikt normalu nalizi, nevis tikai rakstit ko aptrakojoshais pulis grib dzirdet.
Berta
B
Nav maz nezināmo, ja zini, kurā barikāžu pusē Tu esi. Neviens, tajā skaitā, iespējams, Tu pats, negaidīja, ka mēs pēc valsts novešanas dziļā bedrē kaut kad vispār no tās izkārpīsimies. Vienotība to ir izdarījusi, neskatoties uz pastāvīgām ZZS sabotāžām un destruktīvu darbošanos valdībā, tā ka riet nav ne mazākā iemesla. Ir jāprot novērtēt to, kas ir, nevis čīkstēt par to, kas nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas