Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

LPP/LC atbalstīs valdību, bet ministrus nevirzīs; uzskata, ka Riekstiņam (TP) jāpaliek

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TO LPP/LC
T
Noziedojiet simtiņu un komandejiet A.Bērziņu uz Sočiem paārstēties.Žēl skatīties uz čomaku- PŪŠ,elš,acis krīt no dobuļiem.Vai čeka neļauj atstāt valsti bez uzraudzības?Noliks takš karoti,ko teiks Jurkāns?
pamela
p
Teicu,ka Lesčinskis NEBŪS par Rīgas mēru!ARĪ PAR PREMJERU VIŅŠ NEKAD !!!NEBŪS! Tad jau es drīzāk pārvērtīšos no "pamelas"par Merilinu Mensonu. Lesčinskim būtu jāizveido "zaļo cilvēciņu ministrija" ar iespēju sazināties ar paralēlo pasauli ar Ļedjajeva lūgšanām.Šīs trīs ned.Lesčinskis veiksmīgi izmantoja lai pievērstu sev visus masmēdijus,par kuru provinciālismu un nekritisku pieeju ,neizanalizejot šī āksta izdarības,ir jāpabrīnās.Jāpiekrīt Zadornovam,ka Latvijā "ziņas"ir tik ūdeņaini sēnalainas,ka neder pat "NAŠA RAŠA"sižetiem.Lesčinskim ir politaunu dota iespēja tēlot "Nācijas glābēju",lai gan viņš ir tās noracējs cīnoties par okupantu ieplūdināšanu par sant./imigrāc.likums!/ Par tādiem valstsvīriem kā Polijā,mēs varam tikai sapņot,BET J.Jurkānu varētu ņemt uz grauda Zurofs,jo Jurkāna ideoloģija būtu gana laba 3-jam Reiham.
Gudrītis
G
Baigais gudrītis atradies - iesaka, kur kādu ministru iecelt vai saglabāt, ko apvienot, bet pats nav gatavs iet koalīcijā un atbildību uzņemties. Protams, ir jau ļoti viegli viegli norādīt, lai ZZS paņem veselību, Jaunais laiks tieslietas, bet Riekstiņš lai stāv pie ratiem. Tikai interesanti, kāpēc Jaunajam laikam viņš būtu jāklausa? Pretī būs kāds svarīgs balsojums?
Zane
Z
labi, ka prese parāda, ko tie puikas tur augšā dara...? visiem gribas lielo naudu no nodokļu makiem....? neko nedarot....? bet neesiet jau nekādi Anglijas monarhi....ar izcilām saknēm..... Šloseram jābrauc uz ASV laimi meklēt....??
sabiedriskais fui
s
bet es uzskatu ka šleseram ir jāveic kastrācija.
Ieva
I
Paskatoties uz sim sejam, vai tiesam ir verts iet balsot?
Zane
Z
Kas tie par KGB bandītiem....?
Sēlis
S
Kaut visu baznīcu mūri sagrūtu uz ši zagļa galvas .Āmen.
volk tambovskij
v
Godmanim bija kauns pieņemt zemkopiibas ministra amatu Dombrovska valdiibaa , bet seedeet kaa puišelim galda malaa blakus neizgliitotam partijas sekretaaram laikam liels gods ... buutu ņeemis kaajas paar pleciem un paarbeedzis uz vienotiibu , par premjeru jau trešo reizi oligarhi Tevi nestums...
Demokratija svesvards
D
no malas, no arzemnieka perspektiva, ir neparprotami ka Latvijas valdiba vel arvien esot komunistu sistema un ta kliba punktieresana. Visbistamakais ir tas ka Latvija NAV demokratijas un poliiskas partija (s) uzmata ka PSRS, intreses ir svarigaka nekas Latviesu iesdzivotaju intreses. Korumpetas politskas partijas vada so valsti un iniem ir vienalga par sis valsts iedzivotajiem. pec definicijas, LATVIJA NAV DEMOKRATIJA.
mhm
m
o! pirmajā bildē uzreiz divi kropļi - latviešu tautas 'žāvētājs' un sieviešu vervētājs freivalds aka kuprainais
kurNitis
k
garajos zvejnieku zabakos kads ari vareja defilet.
kurNitis
k
loti kolorita. ja pieskice klat citus bralus savas states, piem., sleseru meteli un cepure, repsi linoleja, sanak viena varena kinematografiska noskana. Varena laba zeme.
Zemgalis - Pirmie
Z
Es ļoti ceru, ka vēlētāji sodīs Tautas Partiju par bezatbildīgu rīcību pret valsti. Ainars Šlesers ir izcils līders, kurš spēj vienot un saliedēt. Ļoti ceru, ka 10. Saeimas vēlēšanās LPP/LC gūs vēlētāju atbalstu un A.Šlesers būs premjers.
Vuarzazi
V
LPP/LC (Šlesers 30.03.2010) prasa atbrīvot no nodokļa ienākumus, kas parsniedz Ls.2'500.-/menesi. Lai nabagi maksā par bagātiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VAI MĀRIS RIEKSTIŅŠ VARĒTU PALIKT AMATĀ?

TP līdera preses sekretāra Romāna Meļņika komentārs par M.Riekstiņu (TP) ārlietu ministra krēslā līdz vēlēšanām:

"Joprojām ir spēkā Māra Riekstiņa premjeram iesniegtais demisijas raksts. Apzinoties, ka ārlietu ministru tā pienākumu specifikas dēļ ir grūti aizstāt kādam citam valdības pārstāvim, Riekstiņš ar Tautas partijas akceptu un, saskaņojot šo jautājumu arī ar Valsts prezidentu, ir piekritis pildīt ministra pienākumus līdz jauna ministra apstiprināšanai. Ministrs ir publiski apliecinājis, ka valdībā iesaistīsies tikai to lēmumu apspriešanā, kas attiecas uz ārlietām. To, cik ilgi viņam būs jāpilda ministra pienākumi, Tautas partijai esot ārpus valdības, noteiks valdības valdītāja spēja izvirzīt šim amatam līdzvērtīgu pretendentu."



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas