Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

LPP/LC balsojumā par valdību varētu atturēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vēlētājs
v
Cienītie! No kā Jūs atturaties - no savas tautas? Ja tā, tad žigli vien no Saeimas ārā un prom uz mājām !
Pensionārs
P
Uzskatu, ka nevajadzētu pārmest I.Godmaņa valdībai - I.Godmanis darīja visu, kas bija viņa spēkos un iespējās. Diemžēl latviešu tautas nedraugi ar TP un ZZS priekšgalā, neļava I.Godmanim īstenot visas viņa idejas un ieceres. V.Dombrovskim vēl daudz vadzētu pamācīties no profesionāla I.Godmaņa un viņa komandas. Ja valsti sāks vadīt JL ar V.Dombrovski priekšgalā, tad no valts izbrauks vēl vairāk cilvēku nekā līdz šim, jo laukos netic JL un V.Dombrovska valdības dzīvotspējai. Labāk lai I.Godmanis atpūšas kalnos paslēpojot un tad atgriežas premjera krēslā.
cony to Shleser LPP/LC
c
Atceros,kaa Jekabsons un Shlesers kungi ieradaas uz valdiibas veidoshanas sanaaksmi,kad Repshe veidoja valdiibu,viss notika sirsniigi,atklaati ar uzticiibas apliecinaajumiem un JL deputaati balsoja par LPP ministriem un arii par SHlesera kungu,tagad vinjsh un paareejie luuk neatbalstiishot jaunu-modernaaku valdiibu,kura vairaak piemeerota kriizes apstaakljiem,jo gandriiz visi arii Briseles koridoros juutaas kaa zivis uudenii.Luudzu esiet viiri,neesiet skaudiigi un balsojiet par muusu jauno valdiibu.
naba
n
šos 4 s'voločus,cionistu....Karrginu,Krasovicki,.Tveerejooni,Godm ann...uz ātrāko,pie... kar'ātavām....jeb godmaņa pēdās,visus 4 plikus ,palaist...GOBI neapdzīvotā tuksnesi....
Lasitājs
L
Man neskauž, ka Fliks saņem, Bet. Neesmu tik plebejisks, lai skatītos citu kabatā... Kadas tad airBaltic ir dotācijas? Tādu nav, tāpēc melot labāk tomēr nevajadzētu....
Bet
B
Lasītājam! Tu arī neko nefiltrē, ja jau raksti, ka tas ir okei, ka Fliks saņem vairāk nekā pelna! Cik saprotu, tad valsts dotāciju air baltikam vairs nebūs! gribu redzēt, no kā Fliks šogad segs tos zaudējumus. Vai pats no savas ķešas, ja jau Air baltic ir privāts uzņēmums!
Pj
P
Finally Latvia has got a clever and well educated person to become the prime minister. This is something new compared to the previous ones. One of them did not know where he put his briefcase with 10000 Ls, the other was/is grunting and sleeping, and the last one was/is better as a DJ at SWH radio. It is always very easy to complain, an idiot can do that. It is more difficult to be constructive in hard situations, the new coalition can hopefully be that. Give them a chance! Give them a good start ,all of you, by helping instead of this ridiculous acting like in kindergarten! Latvia needs cooperation across the party borders to get out of the tricky situation. That is the most important now.
Lasitājs
L
Tie abi jampampiņi no nekā personīga tā arī nefiltrē ar ko privāts uzņēmums atšķiras no valsts iestādes
Lasitājs
L
Common, tas ir ļoti labi, ka Latvijā, kuras emonomika strauji pikē, ir airBaltic un Fliks, kā vadītājs
Bet
B
Izlasīju to Flika vēstuli un saprotu, ka Fliks ir pārliecināts, ka Latvija ir muļķu zeme, kurā cilvēki ir galīgi stulbi un no ekonomikas neko nesaprot. Tā frāze, ka galvenais ir apgrozījums nevis peļņa, vien ir ko vērts! Tad jau iznāk, ka Latvija joprojām dzīvo kā min sociālismā , bet iespējams pat komunismā, bet nu nekādi, ne kapitālismā! tad jau viss skaidrs, kāpēc valsts kase ir tukša, jo daži(Fliks) vienkārši ir vienlīdzīgākis par citiem, bet pats gan grib dzīvot kapitālismā, ne komunismā!
andris
a
šlesers man gan patīk! JL un sorosītu un ebreju kompensāciju gribētāju d''l mēs arī esam tagad krīzē! Tautai atversies acis un vini redzēs Ka lidzsineja opoziicija ir nemaakuliiga..
ddt
d
vai tas ir izbāzenis bildē, ja reiz īstais Š ir ārpus Latvijas?
Funts
F
Iedomājies.. šie, tautas priekšstāvji ir tik apmulsuši, ka " atturēsies".., it kā runa būtu par dzīvības rašanos uz Zemes .. ak, nezinam :) Pieņemu, ka dažās kabatās vnk nav iekritusi attiecīgā summa, lai viedoklis kļūtu jūtami "par vai pret" ,nu i svārstās kungi ,.. domā, tā sakot,saskaņo viedokļus.. :)Fonā mētājas mesija Ivars, ar Atim atņemtajiem domino zīmējumiem, kaut ko vāras, kamēr Ainārs līdzcietīgi smaida- nu atraktīvi tak, tas publikai patīk.. :)
jojo
j
LPP/LC līdzpriekšsēdētājs Ainārs Šlesers atrodas ārpus Latvijas. ____________ tur lai arī paliek
Ainis
A
... semja nje bez urodov... Kariņš un Titavs jau arī ne ar ko nav labāki par šiem, kopumā jau visi viņi ir vienādi. Tkai, baidos, par to ko Marsietis savārīs savā neprognozējamībā, bet eh, nāks jaunie, vecie aizmirsīsies. Varēji jau Tu pars arī kādai partijai pieslieties !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Dombrovska valdības deklarācija – pilns teksts

Urbanovičs: Dombrovska deklarācija ir ļoti tukša

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas