Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

LPP/LC kampaņa atklājusi robu jaunajā kampaņu finansēšanas likumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ticīgais
T
Protams, vienmēr jau būs kādi "gudrinieki" kuriem kaut kas nepatiks un kuri mēģinās celt savu popularitāti noliedzot spilgtas personības un veiksmes cilvēkus. Ja tā loģiski padomā, tad par reklāmu tiek tērēta partiju nauda un tiek MAKSĀTI NODOKĻI !!! Par šiem nodokļiem varēs segt kādus valsts sociālos maksājumus. Nedomāju, ka tas ir tik slikti, ja tiek reklamēta kāda personība vai politiskā partija. Vai tad tautas daļa labāk gribētu redzēt zobupastu vai autiņbiksīšu reklāmu. mani nekaitina politiskā reklāma ja tā ir gaumīga un atbilst patiesībai. tāpēc es noteikti balsošu par LPP/LC un A.šleseru, jo viņš nemelo un neapmelo citus. Tāpēc es viņu cienu kā cilvēku un politiķi.
U2
U
,,un ja tie populisti būs pārsnieguši ..rezultātus atcels?????????..vai atkal ''tiesāsies līdz nemaņai''?????
Berta
B
Atslēdzniekam jau nav alternatīvas, jo negribas skatīt rūtainu saulīti.
Temīda
T
Ja mani kaimiņi rīdzinieki iebalsos mācītājus/Šleseru RD un viņš kļūs par mēru, tad katram, kurš sūdzēsies par dzīvi, par nabadz;ibu, par korupciju RD, par sliktajām ielām, par sastrēgumiem, par zelta tiltiem, par pabalstiem etc. vienkārši sitīšu. Nu labi, nesitīšu, bet pieprasīšu atbildību par "noziedzīgu nolaidību" jeb nedomāšanu priekšvēlēšanu laikā un vēlēšanās. Ja kādu Šlesera vēlētāju ķeršu, tad uz tiesu prom.
klusais
k
Pa trubu ,kura strādā tek 0.2 dīzelis ( ja tas ko izsaka ) . Naftas truba ir tukša un iemesls pirmsākumos ir Lembja negausība.
nekas nemainās
n
Nekas jau tai pasaulē nemainās. Šlesers un Stendzenieks aizņēmušies solījumus no komunisma cēlāju programmas,kur arī savulaik solīja, ka visi drīz vien dzīvos komunismā.
lūriķis
l
Kāds šķidrums tek pa slaveno trubu,ūdens,ļerga,nafta,dīzelis?
Tante
T
Nevajag nozākāt cilvēkus,kuru viedokļi nesakrīt ar jūsējo.Es nedzīvoju Rīgā,bet gan citā pilsētā,un nezinu ,ko sola partija LPP/LC citās pašvaldībās,toties manas pilsētas domes vēlēšanās šai partijai ir visizsvērtākā,viskompetentāk uzrakstītā priekšvēlēšanu programma,kurai nav nekāda sakara ar PSKP programmu.Jā ,man ir pamats ticēt,ka daudzas lietas liks veiktas un izdarītas,jo daudzus topošos deputātus no dažādiem sarakstiem pazīstu personīgi un zinu,ko viņi spēj.
klusais
k
To ,ka Lembim briest mēsli bija zināms jau vairāk kā gadu iepriekš un visu laiku notika tirgošanās. Neiedziļināšos niansēs , bet ar degvielas lietām esmu bijis saistīts jau no 91 gada, tapēc par Primorsku protams ir zināms, tāpat par to ,kapēc savulaik Kokalis noleca no Venstpils, viņa loma tranzītā u.t.t. Te var ilgi un gari spriest , tikai jautājums ,kas tad bija par iemeslu , lai Šveice sāktu dot ārā materiālus par Lembi - pareizi tika minēts,ka tā bija jenķu un krievu vienošanās, bet kas tam bija par iemeslu ? Kapēc tas netiek pateikts , kapēc tik ilgi muļļāja dokumentu izdošanu un tie tika sūtīti vairākās kārtās. Pastāsti , ja esi tik gudrs.
lno
l
Aitām tomēr nepietiek ar gāzi grīdā. Tās ar lielām cerībām lasa jauno Šlesera programu, kas būtībā ir PSKP programas atgremojums - komunisma materiāli - tehniskā bāze būs uzcelta līdz 1980. gadam. Kas pats neko nespēj, kam galva dekorācijai, tam vienīgā cerība Šlesers, Ļedjajeva sekta un fekāliju maisiņi:))
domājošs vēlētājs
d
Nu jau tu pārcelies fantāziju pasaulē. Sorry, biju domājis, ka esi nopietns sarunu biedrs, bet, ja vēlies ar pasakām operēt, tad sorry. Varbūt esi kaut ko dzirdējis par Primorskas naftas termināli ar 60 miljonu tonnu jaudu , kuru Krievija atklāja pie Sanktpētergurgas 2000. gadā? Bet dīzeldegvielas truba kalpo joprojām. Uz Ventspili neiet jēlnafta, kas visa iet caur Primorsku un Novorosijsku dienvidu virzienā. Mazāk vajag "Dienas" pasakas klausīties, bet vairāk ar domājošiem cilvēkiem komunicēt.
klusais
k
Un kā tad paliek ar to naudiņu , ko krievi uzskatīja ,ka Lembis viņiem nofenderējis caur ofšoriem un kuras dēļ palika sausa truba - tur ar Diena un ģen. prokuratūra iesaistīta. Vai tik tur nebij pretenzijas , ko rakstīja ar 9 nullēm?
vārna>izskatās
v
Tur Tev taisnība, Šleserim ir grandiozi plāni un pēc tiem viss notiek, kamēr ir lielā nauda ko šeptēt, kad viss salaists grīstē, tad laižas lapās. Kādam jau tas Šlesera bardaks pēc tam jāsakārto un atbalstu JL un viņiem līdzīgos, kas uzņemas veikt šos nepateicīgos darbus.
domājošs vēlētājs
d
Par ventspils tranzīta karu var runāt stundām un tas nav šis diskusijas temats, bet dažos vārdos 'tur galveno lomu spēlēja laiktaksta "Diena" un ģenerālprokuratūras neslēpta nostāšanās Stepanova un Berķa pusē. Vienkāršāk runājot Krievijas un ASV apvienotās komandas pusē. Lietuvā šī komanda īstenoja veiklu afēru. Vispirms amerikānu Viliams par lētu naudu nopirka Mažeiku naftu un pēc pusgada pārdeva krievu Jukosam. Tāda pati shēma bija paredzēta ar Ventspils naftu, bet Lembis to izjauca. Par to arī tagad pa tiesām tiek vazāts. Būtu labprātīgi atdevis, būtu mierīgi baudījis vecumdeinas Elertei par prieku.
izskatās
i
ka daudziem šķiet ļoti vienkārši būt godīgam un visa pasaule mums nesīs bagātīgas dāvanas.Diemžēl tā nekad nenotiek.Visā pasaulē uzvar uzņēmīgākais, veiklākais,protams gudrākais.Jau pasen Andrējs Upītis teica,ka godīgam nozīmē būt muļķim.Man simpātiskāks liekas Šlesers ar saviem grandiozajiem plāniem,pēc kuriem viss arī notiek.Pārējie kandidāti,īpaši Kristovskis,nodarbokjas tikai ar melno PR veidošanu par Šleseru un citiem kandidātiem.Pašam patiesībā nav ko piedāvāt,lai noticētu,ka viņš godīgi spēs ,ko labu paveikt.Man šķiet,ka visnegodīgākie ir tie,kas cenšas citus nospļaudīt,lai paši tiktu godā kā to parasti dara jaunlaicēni vai viņiem līdzīgie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas