Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

LPP/LC neiekļauj sarakstā Lily, Rēzeknē virza "Balto lāču" mūziķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane
Z
Kas ir Baltie lāči...?
jumis
j
Viltīga stratēģija no LPP puses.Cer uz Latvijas lauku iedzīvotāju lētticību. Ne jau Baltacis visiem pensionāriem un citiem lauku iedzīvotājiem uzlabos dzīves līmeni. Šlesers par sevi un Baltaci gan parūpēsies, tas fakts. Bet to, ka Baltaci var primitīvi nopirkt, tas nav nekas jauns.
Trallinātāji
T
Visvairāk krīzes novēršanai mums vajadzīgi trallinātāji
Džerijs Šterns
D
Gatis Vanags (kuram ar Gainfast sen vairs nav nekāda sakara, ja kas) birojā strādā, atšķirībā no šeit minētajiem, kuri vienkārši tiek savas popularitātes dēļ izmantoti par sarakstu "līderiem" un pēc tam tiks aizmirsti.
Puncuks
P
un ko LSDSP birojā dara Gainfast vecis Gatis Vanags?
Deivs
D
Ak Dievs, tik žēl, es taisījos balsot par LPP/LC tikai dēļ Lily!!
Ija>nūģe
I
vidējiem prātiem Tava doma nav saprotama!
Mika
M
Žēl par Lily, meitene izrādījās par gudru pat šlesera partijai
Eu tu BIRKS parau ratā..
E
Jā, tas džekiņs (kā viņu tur sauca - putnu balerīna) būs īstens politiķis, iespējams pat Kalvīša pēcgājējs, izskatās ka šis jau ir sācis apvēlties uz pieņemt politiskus apmērus (nu tāc ruksis palicis ibio). Būs kārtējais treknais :)
nūģe
n
labi vien ir ka aiztinies no latgales, nu nafig viņiem tādi nūģi. citādi satiktu tādu un sabojātu visu priekštatu par latgaliešiem.
Ija
I
Es jau cerēju, ka Baikala stepju un balto lāču mīlētāji drīz vien parakstīsies, ka LABPRĀTĪGI un uz visiem laikiem brauc prom aiz Zilupes, kā 1949. gada 25. martā, bet nekā - tepat Latgalē vien turēsies. Vienu gadu pēc augstskolas nostrādāju Latgalē, man pietika, lai kā viņi stāsta par savu latgaliskumu, tur visas balles bija tik krieviskas, ka to ilgi nevarēju izturēt, kaut cilvēki tur bija labi. 'Tāpēc arī Baikala stepes ir Latvijas labākā šlāgeraptaujas dziesma. Nožēlojami!!!
Janis ll
J
... bus mums ka Lietuva.. vinu deputati lielakoties ir muzini un joku stastitaji.. mums ari ta vajag.. vares musu deputati muziki rikot kopejus koncertus ar Lietuviesu deputatiem..
Olafs
O
Kāpēc lielie vāvuļotāji netā neiet politikā, bet apkakā tos, kas to darīs? Bedētāju jau tā pilna Latvija! Vot, DARĪTĀJU, ta nav! Tad vismaz cienīsim tos, ka vēlas ko darīt!
aizspogulija
a
Nezināju, ka šo portālu apmeklē bērni, kas spēlē spēles, rakstot komentārus ar citu nikiem.
Aizspogulija
A
Nu un kur tad muusu zinaatnes korifeji - Greens, Kalviitis un Co, kas ieprieksh taa slavinaaja Kalviisha kgu un bija sasapnjojushies vecumdienaas par lielo kampienu? Vai tad Greena izpildiitaas 'slavas dziesmas' nebija iistajaa 'liimenii', ka vinjam neko nepiespeelee? Tad jau laikam buus slikti dziedaajis... nu jaa, arii uz politiskaas prostituucijas panelja vajadziigs attieciigais 'liimenis'!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas