Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

LPP/LC un TP noraida ideju par jaunas koalīcijas iespējamību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SAPRATS
S
KUR TAD KOALICIJAS DISCIPLINA --KA VAR CELT VALSTI AR S A D I M PARTNERIEM --VINIEM JAU NEKAS CITS NAV PRATAA --KA TIKT PIE SILES ARI NAKOSAJAS VELESANAS . VINU DOMAS IR AIZNEMTAS PAR SAVIEM NAUDAS KRAJUMIE NE JAU PAR VALSTI ---VAI TADI IR VAJADZIGI SAEIMA ,KAS TRAUCE STRADAT UN NELAUJ CITEIM STRADAT. KAUNS ,KAUNS, KAUNS TP ,PP ,ZZS.
Populis
P
Tātad neprātīgā populisma ēra turpināsies.
jautājums
j
Nū...Jau apdziedaties ? Ļoti latviski ! Daudz gaumīgāk nekā prasti apsaukāties
gm
g
Ķiļķēns kļuva ķildīgs Un klimpa, klimpa strupa Līdz kādu kādu dienu Ķiļķēns pār klimpu klupa Klimpa teica ka ķiļķēns muļķis Ķiļķēns teica, ka klimpa glupa Tā nemaz neesot klimpu Bet ķiļķēnu zupa
čukča
č
žīdi un nodevēji,izdzimteņi ir kā vieni,tā arī otri ne"tautieši",ne arī "ceļinieki" ir Latvijas tautas partija un Latvijas tautas ceļs,tie ir sinagogas bērni.
LVD
L
Un jo ātrāk būs jauna koalīcija , jo labāk! TP un LPP/LC pilnīgi mierīgi var doties politikas mēslainē, tikai ļaunu tie ir darījuši Latvijas valstij un latviešiem!
Lelle
L
Ticam, ticam šitiem čaplakiem... Aizdevuma nauda ir valsts kasē un tūliņ tie djebilas visi kopkorī dosies to izlaupīt...Dombrovska dienas ir skaitītas.... Es Dombrovska vietā vēl mēģinātu paspēt izpluinīt tos iesēdējušos oranžo ierēdņus, kuri veic tikai kaitniecību, tjipa Vasjka....
kopeika
k
Apžēliņ, kas tas par murgojumu? Vai kāds man var paskaidrot?
dzeris
d
Kāpēc jāveido jauna koalīcija, ja var veiksmīgi sabotēt darbu tāpat?
TP
T
Atceros arī tādu: Tu man ļoti nepatīc varens liels un cildīgs... Kaut tu būtu lācītis Zāģu skaidām pildīts
gm
g
Bij' reiz Credo tāda dziesma.... Tur aiz mākoņiem ir saule Tur aiz mākoņiem ir viss Un es nesaprotu kurš ir Nozadzis mums debesis
man patika!
m
Kaspars Gasūns » tam JL (ne)Saprātam 14:25 Lūdzu, plašāk, kur tieši ir brāķis, un ierosinājumi, kas būtu uzlabojams. kāpēcīte » Ērglim 15:17 Ērglis » He he... 12:15 Ja nopietni, nevaru atrast nekur Mākoņu adresi. Vai tie Mākoņi atrodas Saulkrastu pagastā? Tad īpašuma kadastrālā vērtība pašlaik esot Ls 606394. He he... Kāpēcītei » un K.Gas. 16:07 Bravo pat miljoņiņš nav! "erglīt, kur esi mana saulīte? Redz tās kadastrālās vērtības TU gan nekādi neuzraudzīsi, jo JL einītis tās esot jau mēnesi atpakaļ izlaidis caur MK!!!!!!!! Ar to arī visus JL fanus un fanes apsveicu! Gods kalpot!
bjorndālens
b
Ko par to visu saka neizdevusies eirokomisāre Āboltiņa???
Pēteris to ILgai
P
sVARīGI būtu uzzināt kaut vai TP scenāriju/plānu,kā graut vadošās partijas JL AUGSTO AUTORITāTI tautā un TP REITINGUS celt ar ķīviniem.Bet varbūt arī partijas tēva,oligarha,kampēja ekonomisko problēmu interese.Ar Vinetas Muižnieces un Kraukļa tēlu ,reitingiem grūti klāsies.Zalāna aktivitātes es domāju dotu labāku efektu un man vēēl ir idejas,bet vispirms gribu dabūt labu līgumu,tad atklāšu.
?
?
Tā bija tāda pēkšņa LPP/ LC populisma "atblāzma" - Redz kāda valdība slikta, tagad mēs jūs glābsim! - Nedaudz vēlāk Šlesers saprata, ka šobrīd pārņemt varu būtu ļoti smags un nepateicīgs darbs, lai jau grāmatvedis Dombrovskis cīnās - varu pārņems, kad krīze būs beigusies. un tāpat kā K. Ulmanis pēckrīzes uzplaukumu nodēvēs par savu nopelnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas