Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

LPP/LC un TSP: mums jābūt gataviem ātri pārņemt varu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ainars
a
tie kas plano gazt valdibu saja Latvijai tik kritiskaja situacija ir pretigi sikpartiju tirgonisi, kas nedoma par valsti, bet tikai par savu pakalju. Idioti !
es
e
Rigas vicemers, grib sagrabt varu, tadu murgu sen nebiju dzirdejusi, pilnigs losis, kaut gan par Hitleru ari visi sakuma smejas.....
Vai Šl rīkos apvērsumu ??
V
Ko šitais nozīmē: " "Iespējams, mums jāizveido ēnu kabinets, lai mēs būtu gatavi pārņemt varu nedēļas laikā," sacīja LPP/LC līderis." ??? Ko šitais nozīmē: " "Iespējams, mums jāizveido ēnu kabinets, lai mēs būtu gatavi pārņemt varu nedēļas laikā," sacīja LPP/LC līderis." ??? Ko šitais nozīmē: " "Iespējams, mums jāizveido ēnu kabinets, lai mēs būtu gatavi pārņemt varu nedēļas laikā," sacīja LPP/LC līderis." ??? Ko šitais nozīmē: " "Iespējams, mums jāizveido ēnu kabinets, lai mēs būtu gatavi pārņemt varu nedēļas laikā," sacīja LPP/LC līderis." ??? Ko šitais nozīmē: " "Iespējams, mums jāizveido ēnu kabinets, lai mēs būtu gatavi pārņemt varu nedēļas laikā," sacīja LPP/LC līderis." ??? Ko šitais nozīmē: " "Iespējams, mums jāizveido ēnu kabinets, lai mēs būtu gatavi pārņemt varu nedēļas laikā," sacīja LPP/LC līderis." ???
pzd
p
nu Riigas gudrie, tagad redziet valsts paarvaldes modeli , to Juus sagatavojaat, labi ka šiis stulbaas veeleešanas notika pirms saeimas veeleešanaam , tagad varbuut acis atveersies ....
papucis
p
kOKTEILIS:baptisti+postKOMUNISTI+sexualDEMOKRĀTI........Lat viešiem būs pamatīgas ""varas paģras"".
Mr. X
M
Vai mums nav atdzimis Dučes un Hitlera pēcnācējs? Nav pēdējā laikā manīti tādi censoņi, kuri tik acīm redzami raujas pie varas. Kādas tam bija beigas rāda vēsture. Jājautā tikai kur tiks celtas nometnes citādi domājošiem.
Andrew
A
a bronjevika ta nau..i Razljivas ar nau kur pamukt un shalashaa padziivot:D
monitors
m
Vai par aicinājumu uz valsts apvērsumu šos kungus nebūtu jānoslēpj Rīgā, mūra mājā starp trīs dzelzceļiem? --------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---- Te jau ar vienu kungu, šķiet, vārdā Rubiks tā jau izdarīja. Un kur tagad tas kungs nokļuvis arī varbūt atceries?
jautrais
j
.....priekš tā vēl vajag vēlētājus.....
daunitis
d
Vai par aicinājumu uz valsts apvērsumu šos kungus nebūtu jānoslēpj Rīgā, mūra mājā starp trīs dzelzceļiem?
pamela
p
Aiozmirsu par Urbanoviču,BET par to ir ĪPAŠS stāsts.Tu reķā nobarojies pa vasaru!Bet aptaukojas ne tikai vēdera lejas un augšdaļa.Bēdīgi!Bitīt matos,īsākā Latvijas anekdote -- dzīvoja reiz divi latvieši - 1)Šlesers/Lesčinskis 2)Joņc Urbanovičs.
pamela
p
Vai kādam nešķiet dīvaini vārdu salikums Šlesers/Lesčinskis - Ušakovs un Ušakovs-Šlesers/Lesčinskis?Buldozera godkārei?Lai neapjēdz kurš ir kurš? Debessbraucēja partijai ir tik zems reitings,ka viņš būtu ar mieru ienest Mauzolejā atpakaļ Staļinu,lai tikai paliktu pie borsča katla. Iedomājaties bildi -- Lesčinskis viens ar Godmani valsts izzadzēju caur Parex banku,un bez miljoniem sazagtiem ar ko uzpirkt vēlētājus.klimst pa Rīgu trenuškās ar lampasiem un govs ķēde kaklā!!Bomži un zilīši ar trīcošām roķelēm novēlētu par TANDĒMU?Esmu pārliecināta,Reinik.,ka Lesčinskis ir darbojošais čekas aģents vēl no 90-tiem gadiem.Un tas ir viņa "spēks".ar ko viņš var iebaidīt jebkuru politkretīnu Latvijā.Cenzūra būs?
borcinsh
b
....dolzhen zametit : "pseudo-hozyayin", dowolno taki, bezgramotniy... mnogo sopley na komentariyah !
nedrīkstam to pieļaut
n
Patiešām ir kaut kas jādara, tam maskačkas bokserītim, kā Jūs sakāt, nav pat vidējās izglītības, bet ambīcijas kā Nobela prēmijas laureātam. Vienīgais pašlaik grūti ko izdarīt, kamēr Tautas partija neformāli ar šo kliķi ir uz vienas rokas.
nedrīkstam to pieļaut
n
Šis tandēms ir KREMĻA PROJEKTS, mēs to, lai latvija nepārvērstos par guberņu, nedrīkstam pieļaut.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas