Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

LRA pieprasa Reiznieces-Ozolas un Reira demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Q
Q
Lstvijai kapec jaciesh no lembim padotiem ministriem? Un reizniece ir sevishki nekauniga
fakts
f
Kur aitas, tur cirpeji:))) Kamer ZZS bus Saeima un valdiba, lembergs vares diktet, ko darit, vienmer ieliks savas reiznieces un kuchinskus, lai dara to, ko liek. Veletaji, domajiet ar galvu!
Cik
C
vispār tādi uzticības balsojumi Saeimā ir notikuši?
NLO
N
Bondaram jāpiepūš vaigi. Kaimiņa vairs nav, pašam jāpaliek par ākstu vai kā tur pieklājīgāk izteikties.
Satversme
S
59. Ministru prezidentam un ministriem viņu amata izpildīšanai ir nepieciešama Saeimas uzticība un viņi par savu darbību ir atbildīgi Saeimas priekšā. Ja Saeima izteic neuzticību ministru prezidentam, tad jāatkāpjas visam kabinetam. Ja neuzticība izteikta atsevišķam ministram, tad tam jāatkāpjas un viņa vietā ministru prezidentam jāaicina cita persona.- Tas norāda to,ka LRA prasība nav saprotama un apmierināma,jo tāds vārds "'demisija"' nav atpazīstams Satversmē,līdz ar to pats attieksmes veids-prasība,arī nav tiesiska.Tam vajadzētu skanēt-LRA iesniedza priekšlikumu Saeimā par uzticības balsojumu priekš atsevišķiem ministriem.
Wienotība
W
Ja Dana tagad demisionēs kopā ar Reiru, tad septembrī viņa būs 6 bērnu māte.
kin-dza-dza
k
"Beidzot kādam ir jāuzņemas atbildība " - atradushi to, kam tieshi jaauznjemas - tai, kas 25 gados nekur klaat nav bijusi - ... un, kaa raadaas, var nopietni partauceet iestraadaato . - radix malorum : D
taisnība
t
Lai kāds būtu Bondars, bet par Reiznieci viņam, ir taisnība. Ar šo personu nekas labāks nebūs. Taču galvenais būtu panākt, lai lembis nekomandē valdību. Bet kā to izdarīt, ja tik daudzi muļķi atkal un atkal balso par ZZS?
smiekli
s
Vispirmas jātiek galā ar Lembergu, jo reizniece tikai pilda viņa pavēles. Kamēr lembis nebūs nolikts pie vietas, tikai tad varēs cerēt, ka ar reiznieces patriekšanu varētu kaut kas mainīties uz labo pusi
jaa
j
100% 15.12.2016 12:40 Vienotības ne spēj niekam Reiram jāiet prom,bet Danai jāpaliek lai izlabotu Reira un Vienotības sastrādātās dumības .
Vakars
V
Nekādu demisiju - lai strādā! Kāpēc man no savas sūri grūti pelnītās naudas būtu jāizmaksā viņiem kompensācija par slikti padarītu darbu?! Kāpēc visiem ir 3 mēnešu pārbaudes laiks, bet Saeimā un Valdībā tie tikai kaut ko marinē 4 gadus (labākajā gadījumā) bez jebkādām sekām un atbildības?
Cepums
C
drausmas! Atkal šitas gliemis...
VVZ
V
Tās ir kraupainās aitas no ganāmpulka, bet ne visas. Man šķiet, ka vēl lielāki vājinieki ir Ašerādens un jo īpaši Šadurskis- izskatās, ka viņu galvenais uzdevums ir graut valsti no iekšpuses. Prātīgākais būtu iztikt vispār bez valdības- sliktāk no tā nebūs nevienam.
:)
:
Visu nosaka sarkanzaļie ar Ventspils kungu priekšgalā,pēc labākajām KP tradīcijām,partija tā lēmusi un jums būs to pildīt.
Kirai
K
Par domubiedriem precīzi. Varēja sajust, ko domā pārējie komentētāji. Bet par D.Reiznieci Ozolu, izgāsusies kā veca sēta - jau ar VID sāgu un Koļegovu, bet budžets jau pāri visam. Un visu laiku lielījās, cik nu būs vienreizēj budžets. Lielījās, lielījās, lielījās, nu redzam - atstāja vienu pašu Kučinski pamatīgā peļķē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas