Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

LSDSP atgūstas, bet ne manāmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
brīvi sveiks!
b
Jūsu prātojumi par socdemiem neiztur kritiku un var noderēt tikai to muļķošanai, kas politikai neseko! Tieši LSDSP Rīgas domē ir līgums ar Saskaņas centru, nevis LPP/LC. Sociālo mājokļu celtniecība nav nekāds LSDSP izgudrojums, bet notiek jau ilglaicīgi un turpinās. Dzīvokļu iepirkums denacionalizēto māju īrniekiem par 30milj. Ls ir pataisīts par Dinēviča personīgo "biznesu", kur viņš kontrolē visus konkursa uzvarētājus. Par otkatu Jūs vēl uzzināsiet! Tāpat atkritumu konkursos cauri spīd Dinēviča kopēja interese ar Tautiniekiem. Un kur vēl Namu pārvalžu prihvatizācija... Patiesībā LSDSP Dinēviča vadībā ir caur un cauri sapuvusi, un Dobeļa panaivās aktivitātes to neglābs.
pus-soc-dem.
p
Jautājumi Mārim: vai kāds nopietni apšauba, ka korupcija piem. RD Pilsētas attīstības departamenta (PAD) notika sistemātiska? Ja notika, vai var būt, ka "virs" Janita, Štrama & Stranča neviens neko par to nezināja? Pat ja nezināja, vismaz politisko atbildību par korupciju PAD un citos dept. nesa un joprojām nes tieši ar šiem dept. saistītie Ameriks, Krastiņš, Ārgalis un protams arī Bojārs & Dinevičs. Bojārs jun. aizmuka pie Šlesera, bet kur palika politiskais izvērtējums par viņa darbību? Dinevičs daudzus gadus bija Bojāra tuvākais cilvēks, kādu atbildību nes viņš? Ja jau ne kriminālu, tad vismaz politisku atbildību! Viņš vēl joprojām ir turpat, kur bija Bojārs. Par kādu pašattīrīšanos tātad ir runa? Tāda nekad nav notikusi! Kur ir politiskais novērtējums par Bojāra sen. Ls 70.000 līgumu ar ventspilniekiem? Bojāra tēvs & dēls aizgāja, un nekas netika izvērtēts. Bez tam parunājiet pie kafijas krūzes ar kaut cik aktīvu LSDSP biedru un visi Jums apstiprinās, ka ilgus gadus Dinevičs, Bojārs u.c. saņēma prāvas summas (katru reizi caurmērā ap Ls 5.000) no K. resp. P. bankas.
Arturs
A
Spriezot pec raksta, tad virsraksts tomer varetu but isaaks. LSDSP atgustas!
Māris
M
Saskanas centrs, diemzhel, ir politisks rasols, kuraa vieteejais krievu lielbizness atrod kopiigu valodu ar komunistiem un daziem parliecinatiem socdemiem. Kaa var veidot atbildigu socialu politiku ar partiju apvienibu, kuru dirigee TP krievu analogs, atliek vieniigi nobriiniities. Kaa zinaams, biznesam sociala politika ir tikai kompromiss, un nekad taa nekljuus par meerki. Tieshi tapat nav saprotama nepartraukta fokuseshanas uz minoritashu jautajumiem, it kaa Latvijaa nebuutu pilsonibas iegushanas mehanisma, iespejas apgut valodu, un caur to - iespejas piedalities politiskos procesos pec butibas. Tada sajuuta, it kaa balsstiesibu jautajums momentaani atrisinaas cilveku socialas problemas. Ir pilnigi skaidrs, ka vini sevi pozicionee kaa meerenu PCTVL versiju, jo tas garantee popularitati krievu viduu, lidz ar ko - stabilu iespeju parvaret 5% barjeru. Politisks apreekins, kaa jau isteniem biznesmeniem pieklaajas. Un kaa saprast sho it kaa socdemu braaljoshanos ar absurdas politiskas konstrukcijas - konservatiivo liberaalju Pirmo partiju? Tikai tapec, ka vini arii it kaa gatavi ljaut nepilsoniem piedalities pashvaldibu veleshanaas? Nu bet skaidrs, tas dos papildus balsis ipashi Rigaa. Un kapec svarigi uzvaret Riga? Bizness! Socdemi? Piedodiet..
Māris
M
Neviena, kas shobriid seezh uz apsuudzeeto sola, partijaa sen nav. LSDSP ir vieniigaa no partijaam-ilgdziivotaajaam, ir godiigi un atklati izvertejusi savu iepriekshejo darbibu un ir pashattirijusies. But koalicijaa RD noziimee iespeeju realizeet savu politiku, jo lielaakaa dalja no uzstaadiijumu, kas ir dienas kaartiibaa, piem., garanteetaa minimala ienakuma limenis (kas ir 3x lielaks nekaa videji valstii), kaa arii soc. dzivoklju celtnieciba, ir LSDSP politikas rezultats. Pirms diskrediteet vertibas un partiju, kura piedaavaa reaalu alternatiivu pastavoshai mahinatoru kaartiibai un kuras vadiibaa ienak arvien jauni cilveki, kas nav piedalijushies Bojaara gimenes sheemu realizaacijaa, veelams padomaat.
brīvi sveiks!
b
Jā, nepieciešams sociāldemokrātisks skatījums, bet LSDSP nav alternatīva. LSDSP ir nožēlojamas atliekas pēc prof. Bojāra un Jirgensona aiziešanas. Šodien reāls sociāldemokrātisks spēks varētu būt Saskaņas centrs, ja atmestu dažas krievu aizstāvēšanas miļķības
socdem pēc pārliecības
s
Ar vārdiem nosodīt oligarhus un pieprasīt Saeimas atlaišanu, bet ar darbiem Rīgas Domē sēdēt vienā laivā ar tiem pašiem oligarhiem un to pakalpiņiem Krastiņu, Ameriku, Ārgali, eks-socdem. G.Bojāru un J.Zaķi, tā ir politiskās šizofrēnijas augstākā pakāpe, ko piekopj LSDSP vadība. Par kukuļņemšanu jau notiesātais J.Plotnieks bija LSDSP ieliktenis šai RD korupcijas citadelē. RD augsto amatpersonu Janita, Stranča un Štrama apcietināšana šai RD sasaukumā pierāda, ka G.Bojāra veidotā sistēma vēl darbojas šobrīd. Mainījies tātad nav nekas. Un par to politisko atbildību nes arī LSDSP, un ar katru dienu, kurā LSDSP turpina draudzīgi sastāvēt šai oligarhu koalīcijā, šī atbildība kļūs lielāka.
Dainis
D
Latvijai jau sen nepieciešmas sociāldemokrātisks skatījums uz ekonomiskajiem un sociālajiem procesiem valstī. Par labējiem nebalsošu, un vienīgā normālā alternatīva ir LSDSP.
ha ha
h
No sūdiem, kuros LSDSP Bojāra-Lauska-Dineviča vadībā kāpa iekšā apzināti, pēc Kargina-Šabasova pasūtījuma, gribas jau tikt ārā, tas ir saprotams. Arī principi skaisti, tāpat kā TP, JL, TB/LNNK un tā tālāk. Tik palikusī partijas massa tā vai tā ir palikusi no tā bojāru savāktā paklausīgi -zaglīgā materiala, kurš pārdosies aizmirstot jelkādus principus, tikko būs pircējs. Tads vienmēr bijis šīs partijas ceļš - pardošanās un nodevība, sadarbība ar jebkuriem valsts untautas ienaidniekiem muldot par viscēlākajiem principiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas