Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

LSDSP nebūšot dārgu priekšvēlēšanu reklāmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bij. sociķis
b
Reklāma nebūs tapēc, ka Dinēvičs visu no uzņēmējiem izspiesto piķi savāks un pēc vēlēšanām pazudīs, jo atlikušie nedaudzie biedri par LSDSP iegūto 1% būs ar mieru viņu dzīt ar sūdai.. koku! Labi, ka es no tiem krievu tanku bučotājiem laicīgi notinos.
SSS
S
Visa iepriekšējā pieredze pierāda, ka cilvēki ļoti tic reklāmām. Pat medikamentus pērk reklāmu iespaidā nevis pēc vajadzības. Turklāt Latviešiem ir ļoti īsa atmiņa jo kā gan savādāk izskaidrot, ka n-tos gadus sēž vieni un tie paši? Tāpēc ja nebūs skaļu reklāmu, tad arī rezultāts būs...
bij. sociķis
b
Tas Lejiņš ir galīgi truls, jo nezin, ka LSDSP fīrers Dinēvičs ir miljonārs, un pie reizes slauc konkursu uzvarētājus Rīgas domē. Muld, ka slavināšot sevi tikai no biedru naudām!
Lelle
L
Hi-hīīī! Lejiņ, paprasi Bojāram, lai viņš kaut simto daļu no tā, ko nofenderēja RD, ieskaita partijas kasē, tad sanāks bagātīga reklāma, bet ja vēl Dinēvičs piemetīs savu doļu, tad sanāks vienkārši superreklāma. Lejiņ, bet Tev jau nav vajdzīgi ne tā partija, tās rezultāti te uz vietas, Tev ir vajadzīga tikai deputāta vieta Eiroparlamentā, uz ko Tu arī ej. Kā man pieriebusies šitā liekulība!
Loceklis
L
Kā smejies, zarniņa šaura.
ne-kampaņas
n
Cik tad tās d.īvānlampiņas nodokļu maksātājiem izmaksās ?
prahtweeders
p
Sociķi dara kā jebkura Latvijas pakalpojumu sniegšanas firma - tie kas visus uzmeta kaut kur pazuduši un viņus neviens tur vairs neatceras toties vietā nākušas jaunas nevainīgas sejas un skatiens tik godīgs,tik godīgs.
njā
n
Vispār jā. Ja tā paskātās, tad socialdemokrātiem tiešām nav ne Lemberga kā (Tb/LNNK, ZZS, ne Lemberga oponenti naftas biznesā -JL, PS, nedz Šlesers - LPP/LC vai A. ''Sķēle - TP (un visdrīzāk SCP ar), Vai kargins - SC. Tāpat arī Bojārs sen esot aizgājis pie LPP/LC, kur viņam tiešām vieta. Domāju'socdemiem vēl daudzkas jādara, lai atgūtu uzticību, bet nu socialdemokrātijai ir jābūt Latvijā, ja vēlamies normālu pārtikušu valsti .
smiekligi
s
kam gan interesē kautkādu caurkritušu, 1% reitnga, politiskā spēkā kampaņa..? tapat, nekad neparvarēs barjēru
Agate
A
Da attopies, dinozaur! Nu nozaga gadus atpakal un aizlaidas! Un ko taa tad tagad Lejina vaina butu??? Kadreiz tachu no tas bedres ir jatiek araa!
WALA
W
NU tas i ļoti "gudri" teikt vai mūsu partija ir sliktāka par citām !?!?! Kuru pie velna interesē tās partijas kuras nav sliktākas par pārējām. Tautai jau sen ir vajadzīga partija kas būtu labāka, nē daudz labāka par pārējām, un kura reāli pārtrauktu taisīt ziepes iebāžot svarīgos posteņos prastus "ielikteņus", pie kam tādus ka lielai tautas daļai jau vienkāršī riebjas pat ziņas klausīties - kārtējais "gudrīts" atkal kļuvis par apsmieklu.
šausmas
š
""Redziet, mums neviens oligarhs nedod naudu, mums nav bagātu cilvēku, tas nu ir fakts. Ir diezgan bēdīgi," " -------------------------------------------------------- Nu nabaga Atis un viņa zociķi, ko? Lielais zaglis notinās, savācot kasi un grasoties taisīt ciematu pie Mežaparka. Bet viņa rokaspuisis nopircis zemes pleķi virs gāzes laukiem un tagad gaida profitus. Ak vai, kur bēdīgi. Nabaga tautas kalpi ar neļķi kabatā - nav vairs ko pārdalīt ko?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas