Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

LSDSP un SCP saskaņos politiskās un ekonomiskās pozīcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kāpējs
K
Forša ziņa!
Džerijs Šterns
D
Sakiet, kāpēc Jūs esat tik ļoti pret tiem, kas kaut ko cenšas darīt lietas labā? Vai tas ir kaut kāds sevišķais latviešu mazohisms, ka jāgodā tikai tie, kas paši no augšas Jūs labprāt apķēza un apzog, bet jātriec ratā tie, kas pret viņiem cīnās? Man tas patiesi ir nesaprotami.
Joki
J
un rezultāts būs - Latvijas sabiedrība citai sociādemokrātijai! Par šiem es teikšu JĀ!
senx
s
Konsolidācija ir nepieciešama, lai pie vietas nolikt (zem 5%) TP ZZS SC un TB/LNNK utml... JL arī sevi jau ir izsmēlis! Esmu par SCP LSDSP PS un Sūnas partijas konsolidāciju!
Jurcix
J
Sen bija laiks, savādāk krievu drīz mūs izsūtīs trimdā!
J.Biotops
J
Kreisais mēris.
ninja
n
Saskaņas centrs-kreisā partija???man liekas ka labēji-promaskaviska....
Lazda
L
Sen gaidīju, kad šīs partijas sāks savā starpā runāt. Jau uz RD bija pagrūdi izvēlēties, par kuru no abām balsot un beigās tā arī nekas nesanāca ne vienai, ne otrai! cerams būs turpinājums...
Berta
B
Es atbalstu.
Māris
M
Nu, labs sākums. Cerams, ka rakņāšanās pagātnē nekļūs par šķērsli pozīciju saskaņošanai. Abām pusēm ir jauni un spējīgi cilvēki, un ja līderi neieciklēsies uz pašlabuma meklēšanu un mācēs sadalīt ietekmes pīrāgus, varētu izveidoties kaut kas interesants. Vismaz, uz visādu politisko līķu reanimēšanas fona tas izskatās diezgan solīdi un perspektīvi. Lai pārējie kreisi-centriskie vēl sarosās, tad lielai daļai Latvijas sabiedrības beidzot būs reāla alternatīva tam lielbiznesa kontrolētajam bardakam, kas pašlaik novērojams, un kas daudzus iedzinis politiskajā nihilismā, apātijā un liek kravāt somas.
pmlks
p
Kā informēja Repše, nākamgad valsts kopbudžetā bez pašvaldību budžetiem kā ieņēmumi tiek plānoti 3,73 miljardi latu. Savukārt izdevumi tiek plānoti 4,332 miljardi latu. ----------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---- un tagad pasaki man vai ar tuvredzīgo politiku tu saproti to, ka mēs nākamgad tērēsim par 600 miljoniem latu vairāk nekā nopelnīsim starpību uzveļot mūsu bērniem un bērnu bērniem (interesanti, ko sliktu viņi nodarījuši, ka gribam viņus tā sodīt) vai to, ka tev gribētos, lai šī starpība būtu vēl lielāka, lai tik vēl kādu gadiņu varētu paildzināt savu nepelnīti komfortablo dzīvi. P.S. Ja kāds kl;iedz, ka viņa dzīve jau tagad nav nekāda komfortablā, tad es bildīšu pretī, ka mūsu vecvecāki ceļot neatkarīgo Latvijas valsti pirmos gadus dzīvoja zemnīcās, pirmās uzcēla lopu kūtis un tikai pēc tam nelielas dzīvojamās mājas, savukārt līnijdroškas (analogs mūsdienu džipiem, tikai ar zirgu priekšā) iegādājās, kad zināma turība bija jau iegūta.
dzeris
d
Es esmu ar abām rokām par šo konsolidāciju, bet, bez tik odiozas personas, kā Dineviča, bet, pat ar viņu, ja savādāk nevar, kreisā partija Latvijā vitāli nepieciešama. Bet, nesapratu, kā ir ar to kopējo SCP, JL, PS memorandu? Vai arī SCP un SD būs kreisais spārns šinī apvienībā? Baidos, ka pašiem pārvarēt 5% barjeru nesanāks.
egdaaa
e
Un ja pieaicinās klāt arodbiedrības un beigs atbalstīt valdības cilvēku iznīcināšanas politiku.... Tauta varb't pavilksies. Jo saskaņas centrs ir kreisā alternatīva ar Maskavas piesmaku, kas daudziem ir ļoti nepieņemami!
kazene
k
Hmmm... Nu a kas ar trijotni? Es jau labāk redzētu tādu valstisku sociali atbildīgu spēku. JL gan es to neredzu. SCP un LSDSP teorētiski varētu tādam bāzi izveidot, lai nāk vēl cilvēki klāt!
sarkanais
s
varbūt beidzot SCP politiski savi kaut kā nodefinēs, citādi līdz šim grūti saprast, kas šie ir!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas