Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

LTV: 1905.gada pieminekļa nodēvēšana par «bronzas kareivjiem» bija kļūda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Gailīša un Reiznieka "kultūras" līmenis.
NLO
N
Analfabētisms, nevis kļūda.
~
~
Tā ir. Katrai profesijai sava specifika.
red
r
Žurnālists ir profesija kur kļūdīties ir nepieļaujami auditorijas dēļ. Protams viena tāda kļūda , kaut tā ir patiešām smieklīga, jo ne vien vēstures nezināšana, bet pat nepaskatīšanās uz pieminekli, kur no karavīriem "ne smakas" nav liktenīga. Bet tā ilustrē vispārīgo situāciju presē, vai kā t5agad saka masu mēdijos, kur ļoti daudzi tikai skaitās žurnālisti. Vēl, ja gadijās , tad kur ir paša vainīgā skaidrojums?
Politkorekti
P
Vai pavēlēsit tos dēvēt par alvas zaldātiņiem?
hel
h
kļūdījās žurnālisti. Kas te tik traks? paši nekad nekļūdamies? nepiederu pie žurnālistu saimes, kļuva vienkārši žēl tik cilv''ekus par tik stingru vērtējumu. Citreiz kļust bail no cilvēkiem :(
bitīt matos,
b
nupat tik ienāca prātā - tie veči tak skrien uz rietumiem
Lasitajs
L
Tādas tejkanās no laukiem nevajag iecelt par diktoriem
*****
*
Ar visu krievu (padomju-postpadomju) ideoloģijas mērci ---------------------------------------------------- ---------------- un krievu valodai tipisko teikumu uzbūvi ....
Ābece
Ā
Pajautājiet mūsu vidusskolu beidzējiem, kas notika Latvijā 1905. gadā. Atbildes jūs uzjautrinās... :)
Ak nu...
A
Laikam atkal kāds "šofera dēls" , jo izglītību TV darbiniekiem neviens neprasa, spriežot pēc tā, kāds lērums kļūdu ir gan titros, gan runā... Ja jaunais autors būtu pacēlis dibenu no krēsla un aizgājis paskatīties uz to pieminekli, būtu redzējis, ka karavīri tie nav... :)
van LOVA
v
Teelnieks - Alberts Terpilovskis . Buutiska informaacija .
muša
m
Atraduši gan, par ko cepties.
papucis
p
Vismaz divas reizes komentāros sūtīju ziņu "'sociāldemorātam"Dinēvičam,ka pieminekli ir jāpagriež uz 13. janvāra ielas pusi.Demonstranti nāca no pārdaugavas pa ledu.Karaspēks nostājās ielas vi'du,aišķērsojot demonstrantiem ceļu uz Policijas pārvaldes ēku,tad sāka šaut cilvēkus..Šāva ari pa tiem,kas bija uz Daugavas ledus.Atjaunojiet vēsturisko patiesību .
Kubiete
K
Bronzas kareivji vēl ir nieks - tas nabaga žurnālistiņš mazskolots, grāmatas nelasa, runā to, kas ienāk galvā. Trakāk ir, kad Panorāmas žurnālisti (piedodiet, jālieto vien šis vārds!), nezinot citas svešvalodas, ziņas ņem no krievu ziņu aģentūrām. Ar visu krievu (padomju-postpadomju) ideoloģijas mērci. Cik reizes Panorāma, stāstot par Kubu, lietojusi veco padomju klišeju "Brīvības sala"!!! Tad jau Ziemeļkoreja jāsauc par "Demokrātijas citadeli" vai kā tamlīdzīgi. Bieži vien viņi arī tīksmi stāsta, cik civiliedzīvotāju gājuši bojā NATO operācijās Afganistānā. Ne vārda par to, ka tie civiliedzīvotāji un viņu ciemati faktiski ir talibu ķīlnieki. Morāle - NATO ir kaut kas ļoti slikts... Nožēlojami!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

Video var noskatīties LTV Ziņu dienesta arhīvā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas