Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

LTV: Godmanis prasīja koalīcijai, vai atkāpties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
meitene
m
varbuut savaaksim ziedojumus un pasuutiisim kaadam slavenam maaksliniekam taa buutu patiesi veesturiska glezna
sesks
s
Nu, jā, jā, protams, savi koriši tie neitrālākie, kam apjautāties, palikt vai nepalikt amatā. Diez, pie konjaka glāzes vai zoodārzā apjautājās? NEbrīnītos, ja tikai žurnālistei tā pateica un nekāda jautāšana nemaz nebūtu notikusi. kas visār šiem cilvēkiem ir PRščiki, iznireļi?
Kurbads
K
Visiem, kuri aicināja tautu nepiedalīties referendumā ir jāatkāpjas. Kamēr jūsu karogs ir demokrātija, ar tik vāju tās pamatprincipu izpratni, ir jāiet uz pamatskolu, ne Saeimu. Tieši tāpēc jau tauta gāja un balsoja - lai varētu patriekt, ja nepietiek goda pašiem atkāpties.
CR
C
Paši vien esam vainīgi, ka nebija kvoruma referendumā. Vai Godmanim vajag atkāpties - domēj,ka nē, jo ar viņa atkāpšanos nekas nemainītos, bez tam ilgi būtu jādomā, ko likt ietā pašreizējā situācijā. Domāju, ka nevienai partijai, arī opozīcijas, nav interese uzņemties valdības vadīšanu, jo nebūs ar par ko uzsist uz pleca, jauna valdība visticamāk, būs brīdī, kad sāksim no ekonomiskās bedres kāpt ārā, tad gan uz pleca papliķēt gribēs vairāki.
eh
e
nu būtu reiz vienu sakarīgu, atbildīgu darbu izdarījis, tak nekā - Šlosis saka, ka grib vēl pa smilškasti parakties. bezmugurkaulnieks!
Mija
M
Kurš trakais gan atkāptos, ja pustukšajā silē vēl kāds kumosiņš palicis?!
Oskars
O
Godmanīti,turēsimies SILĒ vēl IR .
Aita
A
Shkeele jau arii jautaaja saviem jefinjiem vai atkaapties,taa ka shis nemaz nav jauns scenaarijs!
HI
H
Šis gājiens liecina par Godmaņa prāta "spējām". Atradis kam prasīt !
stirniņa
s
Godmani,atkāpties nedrīkst.Aiz mums stāv Soross.TU nedrīksti nodot Latviju.Valsts apmaksātos medijos vajag raidījumus Par Latviju .Par Saeimu.Par tās darbu.Par ministrijām.Par to darbu.Par Ministru prezidentu.Ko viņš dara un kam pakļaujas.Kas ir Prezidents Par viņa darbu.Kam viņam jāpakļaujas vēl bez sievas.Tauta maz ko no visa tā jēdz,tāpēc sorosiešiem ar to viegli manipulēt.Stāstiet par mūsu burvīgo Satversmi.
Rozā istaba
R
Dies, pas, neatkāpies Godmani! Vēl taču jādragā pa Pleskavas šoseju, kamēr viss ir atdots Krievijas rokās - dzelzceļš, piemēram, nemaz nerunājot par enerģētiku.
Andrejs
A
Godmaņa atkāpšanās vai neatkāpšanās neko nemainītu, ja nu vienīgi kaut kādu dīvaiņu galvās varbūt radītu priekšstatu par to, ka LPP/LC ir spējīga "uzņemties politisko atbildību". Protams, ir aizkustinoši, ka Godmanis ir gatavs atteikties no premjera krēsla, bet, manuprāt, viņa sekotājs varētu būt tikai vārgāks un vēl atkarīgāks no koalīcijas naudasdevējiem. Varbūt pats Godmanis kaut ko pie sevis pārdomā, un varbūt pat saprot, ka ne visu un ne vienmēr viņš darījis atbilstoši pat to vēlētāju interesēm, kuri iepriekšējās vēlēšanās balsoja par novārgušo, Šlesera sarakstā iekļāvušos Latvijas Ceļu. Un varbūt apdomā arī dumjo sava korteža sadursmi ar maršruta busiņu brīdī, kad tika nosviests Loskutovs- šī sadursme laikam nu nekādi nevar tikt uzskatīta par kāda ļaundara organizētu terora aktu. Bet tas noteikti neinteresē tos, kuri viņu šajā amatā iebīdīja. Interesanti- uz ko koalīcijas partijas "spiedīs" nākošā gada pašvaldību vēlēšanās?!
Viesulis
V
Tautas "varonis" Mīkstmanis, ar vienu roku slaukot asaras, bet ar otru - turoties pie sava pilnā pampera, pajautāja savam koalīcijas biedram Atslēdzniekam - vai drīkst tagad atkāpties, uz ko Atslēdznieks skarbi atbildēja- nē, vēl ģēlas jāsakruķī!
K-K
K
... Lidz ar to koalicijas partijas netiks nakamajas >3% .
bobo
b
karķina repina "godmanis prasa koalīcijai, vai viņam atkāpties". žēl ka neesmu gleznotājs, tāds jaunrōzentāls tur sanāktu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas