Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

LTV nākamgad plāno uzņemt seriālu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neprāta cena
n
negribu pat dzirdēt, ko tas bezatbildīgais idiots muld.
Oskars
O
Labāk par to naudu apgādātu Latvijas iedzīvotājus ar DEKODERIEM........,lai viņi varētu TV redzēt.
nebuutne
n
kaķi tirzā - divas reizes
Vox
V
nn2 - piemērs, kas notiek, kad urļiks iemnācās latviski. Tātad ne jau valodā tā problēma, bet gan domāšanā. Daudzi letiņi prot krieviski, bet tas vēl nenozīmē, ka tāpēc pieņem staļinismu, kurš krievu sabiedrībā joprojām pilnā plaukumā, neatkarīgi no valodas.
Helena
H
Sen bija laiks patriek kotu cūkas ganīt .Vai tad nepazīstat čeloveku, kas maskējies zem nn2
interesanti
i
urļuks laikam grib skatīties TV par savām idiņu urlām , jobanij puķina fašistiem un komunistiem
sb
s
klausījos viņa žēlošanos LR rīta programmā.kaut ko nožēlojamāku un pretīgāku sen nebiju dzirdējis.kot es tev teikšu vienu- izbeidz, izbeidz pazemoties un saglabā kaut kripatiņu goda. padomā par savu sievu un bērniem( ja tev tādi ir).tev ir pofig....bet padomā par viņiem vēlreiz: beidz raudāt un žēloties aizej kā vīrs!
par šķidru seksu
p
lai 'neejošajiem' lopaktieriem ir nauda
kok
k
Vai kas noticis...kartru dienu raksti par šo ākstu ko sauc par Kotu?????????????? Vēlēšanas taču beigušās, vai tagad viņam kampaņa - spalvu spodrināšana????????? būs līdz šim ne tiem klanījies.... Bet runājot par TV - TAISIET RAIDĪJUMUS, KO INTERESANTI SKATĪTIES, nevis muldošas politikāņu sejas - taisiet par personībām, par Latviju, kultūras raidījumus un nevajadzēs nekādu murgainu seriālu, lai jūs skatītos un gribētu redzēt. Ne visi vēlas krievu un amerikāņu šovus, bet jūs jau vairs alternatīvu nepiedāvājat. Un nav tam ar naudu nekāda sakara, bet at gribēšanu.
to
t
Koc ir laps! Veciši var paciest, ka tik mums ir laba sabiedriskā TV ar kulturu un 100 gr. Ko mes bez Koc darisim?
^6
^
NU KAMŌN! Taču netaisiet garu murgainu sviestu, bet gan seriālu ar 20-24 sērijām, kas ilgst ~ 40 min. Un cik var tās parspīlētās teātra drāmas taisīt, taču tos murgus nevienam nevajaga.
nn2
n
"var sakatiities kaadu pusduci vai duci seriaalus" - un protams visi naconālie. Tāpēc nev brīnums, ka Vācija atkal sludina nacisma idejas, atkal grib pārvācot vai iznīcināt citas tautas, šoreiz musulmaņus. Bet Latvijai to nevajag! Latvijai vajag seriālus par tautu draudzību, nevis latviešu nacionālismu.
Kaimiņš
K
Cerēsim, Kot, ka tiesu daudzās instancēs jums neizdosies pieradināt un pielabināt. Jums nāksies atbildēt par sirmgalvju spīdzināšanu ar necilvēciskiem apstākļiem. Jūs viņiem neesat atlīdzinājis ne morālos, ne materiālos zaudējumus, jūs ar kājām mīdat sirmgalvju godu un cieņu. Maksājot par īri un esot beztermiņa īres līgumam ekskluzīvajā Mežaparkā dzīvot daudzus gadus bez apkures ziemas spelgonī, bez ūdens !!!, bez atkritumu izvešanas, bez ūdens sanitārajā mezglā, laiku pa laikam sirmgalvjiem atslēdzot elektrību, nojaucot kurināmā glabāšanas vietu, kas pēc Civillikuma ir neatņemama dzīvojamās ēkas sastāvdaļa, DZĪVOT ZEM IEBRŪKUŠIEM griestiem, dzīvot bez pastkastītes??? Un nevienu Rīgas domes, ne arī Rīgas būvvaldes lēmumu, ka jāuzliek iebrūkošam jumtam griestu balsti, jūs Kot NEPILDAT, jo jūs varat nepildīt, jo esat pats saimnieks pār visiem likumiem, nospļauties jums uz likumiem un divu sirmgalvju bojāeju. Jo tad būs rokā ekskluzīvs īpašums par sviestmaizi ekskluzīvā zonā !!! Jūsu mērķis ar sadistiskām metodēm paplašināt savus neskaitāmos īpašumus, kurus jūs esat iegadājies par sabiedriskās televīzijas "pieticīgo "atalgojumu. Kauns un negods jums necilvēk, Kot !
I.Gr.
I
Shitie "seriaali" pashreiz Vaacijaa ir aarkaartiigi populaari. Dazhaados raidiitaajos var sakatiities kaadu pusduci vai duci seriaalus. Parasti tie ie sekli un iet par miilestiibu. Piemeeram pashreiz populaarais "Sturm der Liebe".
pamela
p
Nu un kā sauksi seriālu? "Latvijas "oligarhi"arī RAUD?" Ēķis jau uzņēma daudzsēriju detektīvu par PLL "VĪZIJĀM"nākotnei un Dombrovska apriešanu. Var pirmās sērijas par SC gatavošanos Biškekai un Urbanoviča nervu trieku pēc vēlēšanām,jo Kremlis solīja jau neapmaksāt zobu protēzes. Var seriālu par Zatlera "ILGO ceļu uz Kremli". Un kur nu vēl Gulbja un Vaškaviča cīņa par spalvu svilināšanu un peldi Daugavā! Paliek vēl Lembis ar kakla sakām un nabadzību Puzē,"draugu"nelietīgo rīcību,aizejot pēkšņi mūžībā un atstājot Hūti vienvaldībā. Un šitas neizsmeļamais materiāls par netaisnīgi piesmieto Latvijas "drošības garantu"- behemotu - Jaundžeikaru. Saeimā vesela NEATKĀRTOJAMA personāžu galerija.Buzajevs,Krauklis,Leiškalns utt.,utt. Pilns "Latvijas hameleonu"komplekts! Kot,ДЕРЗАЙ! PIRMS tam patriec Gailīti,tenku pērkamu bābu,kas nav stāvējis žurnalistikai ne tuvumā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas