Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

LTV "tehniskas kļūdas dēļ" neparāda partijas JL reitingu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SIds
S
Sveiki, naudas kārīgie rausēji, ne jau Repše jums lika noguldīt naudu bankā Baltija bet gan jūsu šaurā smadzeņu rieva kura nespēja analizēt valdības politiku,Un par izkrāpto naudu daļēji var pateikties to dienu premjeram Gailim ,kuram sajēgas par varas pienākumiem bija cikj vistas kājā gaļas. PIerādījumam man atmiņā palicis raidījumsTV ziņāskur premjers ar savu svītu netika ielaists apsargātā noliktavā ar piebildi,ka es esmu premjers ,bet reglamentā ,ja kāds ir dienējis ,ir teikts ka no posteņa var noņemt tikai sardzes priekšnieks.Neņemiet to pie sids,jo G 24 kredīti kaut kā visiem ir aizmirsušies,kaut parādu %maksās vēl mūsu mazbērni, kuri nebūs emigrējuši.
Senais>zvirbulēnam
S
Mēģiniet tos(JL) uzrvert tikai no jocīgās puses, bez sašutuma sarkasma, un tad sirsnīgi varēsiet pasmieties, jo viņi taču ir komiski.
zvirbulēns
z
Jaunais Laiks, tas skan kā zaimi, kā izsmiekls, kā oda muļķībai :)))
Minjona
M
Jaunups Kotu ar vecā muļķa Gravas rociņām LTV ieveda. Tagad pašus paņem un uzmet. Var jau būt, ka pelnījuši arī ir. Par to, ka Kotam parādīja zaļo gaismu un tā palīdzēja LTV norakt. Plūc to, ko sasējuši.
Manga
M
Šoreiz laikam vertikālais taimkods beigts un pagalam.
Kaspis
K
Kartejais LTV darbinieks piekerts melos - vai sheit kadam nebutu jaatkapjas?
Paija
P
Jaunupa kungs, par kādiem grēkiem tad Kots savu labdari - JL " uzmeta" ?
TvSHOP
T
Ja nav '' vainīgs'' horizontālais taimkods, tad jau droši veļam atbildību uz vertikālo !
Pilsonis
P
Ko var muldet par vienu rindinu. Ari PS un SCP bija augstaki reitingi par 2.8 % un ari netika paraditi. Tiesam loti divaini, ka tieshi latvieshu opoziciju partiju reitingi netika paraditi! Lai gan neka divaina laikam gan nav!
k
k
Īsts CUKURGAILĪTIS!
kj
k
Neirastēniķi satrakojušies - neparādija TV! :))
mur
m
Ko gaudo, bāba, par naudiņu? Kur pašai galva bija, kad Lavents solīja? Pati ieliki, pati pad..si. Es arī ieliku un pad..su. Skola maksā naudu. Ko Repšiks tev "nozaga bankā Baltija" ? Izvēlies izteicienus, paranoiskā bāba.
TV klauns
T
kamer parrakstija reitingus, aizgaja uzpipet. atnaca atpakal un no nepareizas vietas atsaka. Liga, Liga, pedejais laiks atmest pipjus!
Paliga
P
Es pacēlu šīs partijas reitingu ja vien šī partija aizsargāja manējo privāto dzīvi... Ar izbrīnu uzzināju, ka manējie personas dati, bez manējās piekrišanas, nokļuva pieejami uzņēmumam RP SIA „Rīgas Satiksme”. Par to es uzzināju no anketas, kur jau tika iekļauti manējie personas dati, kuru manējā adresē izsūtīja RP SIA „Rīgas Satiksme”. No šā uzņēmuma vēstules es uzzināju, ka tas ir saistīts ar to, ka uzņēmums no 2009.gada izmaina apmaksas kārtību par sabiedrisku transportu lietošanu – tiks ieviesta elektroniskā norēķinu sistēma. Bez tam no vēstules 3 daļa ir arī saprotams, ka, ja es nepiekrītu savu personas datu nosūtīšanai un apstrādei uzņēmumā RP SIA „Rīgas Satiksme”, tad man būs liegts izmantot likumiskas atlaides sabiedriskajā transportā, kuru apkalpo RP SIA „Rīgas Satiksme”. Nevaru piekrist tam, ka sakarā ar to, ka RP SIA „Rīgas Satiksme" tiks ieviesta elektroniskā norēķinu sistēma, drīkst pārkāpt likumu. Uzskatu, ka mana gadījumā, ir pārkāpts Fizisko personu datu aizsardzības likuma - 7.pants, 9.pants, 10.pants, 21.pants un vainīgam personām jānes atbildību, vismaz, pēc Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 204.7, 204.8, 204.9, 204.10 un 204.11 pantiem.
dzeris - Arcix10
d
Tu par tagadējo "defacto"? Es arī tāpat domāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


TP popularitāte nokrīt rekordzemu, kreisajiem atbalsts aug

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas