Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

LTV tomēr rīkos priekšvēlēšanu debates, taču papildus naudu tām neprasīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nūja
N
Tās "milžu cīņas" gribās nosaukt īstajā vārdā - bandītu un zagļu ar varu laušanās "pie siles" ! Pretīgi!
Oskars
O
Kāpēc šeit PARTIJĀM nauda atrodas,bet valstij jāaizņemas un tautai jāmirst BADĀ ????????? Kāpēc KNAB neapcietina LATVIJAS IZSAIMNIEKOTĀJUS ,bet ļau viņiem atkal piedalīties vēlēšānās ???????? Man jau šī tautas krāpšana līdz kaklam......
Kaspars Gasūns
K
Pretīgi degradējušās ir partikas, par kurām žurnālistiem vairs pat nav jāierobežo sava nepatika - vecās koalīcijas partiju izgāšanās ir tik totāla, un argumenti uzskaitīti tik bezgalīgi daudzi, ka, tās piesaucot, nav nepieciešami pat papildu komentāri. Tā ir objektīva realitāte. Neobjektīvi būtu tēlot neitralitāti un mākslīgi tušēt kritiku. Protams, tas ir atkarīgs no izejas pozīcijas - vai šī valsts pieder mums vai kaut kādam pastulbu iznireļu bariņam (jeb politikāņiem). Žurnālistu diskursam risinājums būtu konkurence uz politiskās skatuves un attiecīgi arī izaugsme. Pašcenzūra tāda nav. Turklāt pozīcijas partijas (sevišķi tās, kuras smagi kļūdījušās) vienmēr būs asāk kritizētas kā opozīcijas - tā arī ir objektīvā realitāte.
xxl
x
A,par ko debatēs?
smukais
s
Tikai ne Gailīti.
Uz urā!
U
Vai tas Jundze ir tas pats, kas regulāri piestrādā arī Lemberga kabatas lapiņā "Neatkarīgā /ha,ha, ha/ Rīta Avīze"? Vai tas ir tas pats 100 gramīgais Demakovas apjūsmotājs? O, jā! Tas tiešām ir spējīgs vadīt analītiskas debates par politiskiem procesiem valstī! Pareiza izvēle, Kot! Pieliec vēl Gailīti, Daukšti, Lapsu, Paideru, Latkovski... atradīsies jau vēl kāds kāls žurnaļugu, kas neatteiksies pazīmēties! Uz priekšu, Kot - farss "Vēlēšanu debates" var sākties!
Čau
Č
Kas gan ir devis tik lielu teikšanu Kotam un Kļockinam Latvijas politikā...?! Kā tad izpaužās tā neatkarīgās valsts demokrātija?
elfs
e
nu ja Dombura nebus, tad vajadzeja Streipu, Rederu un Arni Krauzi nevis Jundzi, kurs par politiku nav nemies.
Hm
H
Kotu ir jānomaina jebkurā gadījumā, šādi gājieni ar, tipa, politiķu "sodīšanu", "neļaujot" tiem piedalīties debatēs, liecina vai nu par debilitāti vai pasūtījuma pildīšanu.
Hm
H
Bet tā taču arī ir -- objektīvi. Vai varbūt tev liekas, ka mums visas partijas ir labas?
Buba
B
Obligāts atribūts debašu vadītājam - smilšu pulkstenis vai kādas citas zāles pret verbālo caureju. 30( 40, 50 ) sek, - un – neatkarīgi, vai paspēj pateikt ko konstruktīvu, vai tikai " mūsu partija, mūsu partija, mūsu partija, mūsu partija, mūsu partija" - runā nākošais.
Dace
D
Uzskatu, ka man kā POTENCIĀLAM VĒLĒTĀJAM ir tiesības pieprasīt, lai LTV tiktu rīkotas priekšvēlēšanu debates ar potenciālajiem deputātiem. Es gribu redzēt un dzirdēt - KAS IR KAS ! Domburs prot dabūt no melkuļiem un blefotājiem ārā to, ko citi žurnālisti nevar izdarīt. Dombura vadītajiem raidījumiem ir jābūt ! Citādi arī man sāks šķobīties pārliecība par piedalīšanos vēlēšanuās. Ja Kots atsakās vai nevar tādus raidījumus nodrošināt, JĀNOMAINA Kots, nevis Domburs.
dzeris
d
Tās nebūs nekādas debates, būs tikai imitācija un vārgi šļupsti. Atteikšanās no Dombura, zinošākā un asākā žurnalista, ir tīrā politika, un Kots jau sen parādījis, ka viņš kalpo nevis sabiedrībai, bet, "saplīsušam taimkodam". Ja Latvija nebūtu muļķuzeme, un te viss nekalpotu Andrīšiem, Kots un NRTP sen būtu jāatlaiž un jātiesā par sabotāžu.
Eh LATVIJA
E
Jundzis un Reders var uzdot jautjumu kadu bet ne sagremot to vai diskutet:(Kas nekait Domburam,tur tiesam profins pretim,es par Domburu!! Nav jega debatem un vel prasit naudu ja tas nav debates:(
!!
!
Kotam, kaut arī bez pienācīgas izglītības, tomēr vajadzētu apjēgt, ka viņš šādā veidā neboikotē politiķus, bet gan vēlētājus, kuriem ir tiesības uzzināt politiķu objektīvus viedokļus. Ja kādas ārda TV, tad tas ir viņš. Domburs ir vienīgais, kas prot parādīt politiķu patiesās sejas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas