Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

LTV žurnāliste Elksne turpina amatpersonām mācīt, kā atbildēt žurnālistiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bite
b
Elksne? Piedodiet, kas tie par mediju treniņiem? Vai tiešām ļaudīm pietiek apņēmības un vēlmes maksāt par šīs lēdijas konsultācijām? Manuprāt, jebkuru patiesi inteliģentu cilvēku nomāc šīs būtnes esība TV ēterā. Savu kolēģu, paziņu, draugu vidū nepazīstu nevienu, kurš izjustu cieņu pret šo žurnālisti. Negāciju piepildīta pārākā pakāpē! Totāli nekorekta. Nezinoša. Ar ļoti sašaurinātu, atļaušos teikt - primitīvu skatījumu uz lietām, notikumiem, parādībām. Lai mani atvaino žurnālistes kundze, uzņemoties atbildību darīt to, ko viņa dara TV ēterā, primāri vajadzētu iemācīties vismaz parezi latviski runāt. Nevaikstīties, neviebties, nepūst, neelst. Kaut reizi saķemmēt matus un nerādīties visai valstij kā tikko no aitu kūts iznākušai. Man tiešām kauns, ka TV funkcionē tādas elksnes!!!
--
-
par Elksni nezinu, bet K. Vāvere ļoti labi šos mediju treniņus vadot. un ne jau tikai politiķi mācās šajos mediju treniņos - pietiekami daudz ir arī privātā biznesa cilvēku, kas zina, ka viņu darbs ir saistīts ar publisku uzstāšanos un gan kolēģu, gan sadarbības partneru, gan publikas vērtējums ir saistīts ar viņu prasmi uzstāties.
ne-ciniķis
n
Nebūtu nu Elksne pa kluso arī sabiedriskajās attiecībās strādājusi.
ciniķis
c
riebīgi lasīt, žurnālistu kari. Diena vs LTV. Nebūtu nu sevi tik tālu pazemojuši.
Rūgtā >> ai
R
Jādomā, ka "ai" tikpat kaismīgi un daiļrunīgi aizstāv citus interešu konfliktus par ko tie paši - Elksne un Domburs savos raidījumos ir brēkuši pret debesīm un kratījuši pirkstu! Iespējams, manī stipri iesakņojusies sociālisma mācība par vienlīdzību, un ,es negribu, ka ir daži "vēl vienlīdzīgāki", kuri var atļauties izņēmumus. Tā nu reiz ir,- Latvija ir meļu un zagļu valsts ar uzkrītošu dubultu morāli. Un, par labiem un godīgiem cilvēkiem esam pasākuši saukt tos, kas darīdami sliktus darbus, vismaz skaļi nedaudzina pretējo!
ai.
a
Vienīgo profesionālo raidījumu, kurš aplūko valsts aktualitātes tiešā ēterā, vada J.Domburs. Un es apbrīnoju viņa spējas savākt tik reprezentatīvus diskutētājus. Jau padzina no TV1 'de fakto" profesionāļus. Gribat palikt ar pilnīgi bezzobaino tv muti?
TRo
T
Elksni atlaistu tikai, ja vinja palaistu eeteraa shaadu sizhetu. Patiesiibaa tas ir sirsniigs
ugunsdzeesis
u
Taa jau arii ugunsdzeeseeji pa vakaru straadaas dzeeshot maajaas, bet pa dienu maaciis dedzinaataajus kaa labaak sleept peedas. Kas te notiek?! Teikt, ka veel kaads liidziigi dara - tas ir vislabaakais attaisnojums, ko esmu dzirdeejis. Tikai neesmu kaut kaa dzirdeejis, ka kaadaa tiesaa tiesnesis par shaadu argumentu buutu samazinaajis sodu. Elksnes gadiijumaa - laukaa pa durviim. Uz sho vietu rinda staav.
Minjona
M
Nost ar tumsonību! Streips LU māca jaunos žurnālistus uzdot jautājumus un rakstīt ziņas, nevis politiķus atsist žurnālistus un neatbildēt uz viņu neērtajiem jautājumiem. Starpību nejūti?
tad
t
lai streips beidz lasīt LU lekcijas - tāds pats konflikts. sēž un mauro no ltv1 ekrāna
Soho
S
Gan TV3, gan citu mediju pārstāvji ekskluzīvu informāciju nevis uzrok, bet gan viņiem to atnes (pasviež, norāda, utt.) kaut kāda ieintersētā puse.
mediju eksperts
m
kaapeec "Elksnes jautaajums", nevis "Dombura jautaajums"? divkosiigi kaut kaa ...
"ekspertam"
&
nav ko runāt aplinkus un locīties kā tādam kotam politiķu priekšā. No konteksta izriet ka par TV dīvām te minētes I.Jaunalksne, B.Strautmane un žurnāliste Spriņģe, vārdu diemžēl neatceros uzreiz. Salīdzināt viņas ar I.Elksnes rīcību ir vairāk nekā nekorekti. Žurnālista galvenā maize ir ekskluzīva informācija, nevis iestāžu preses dienestu paziņojumi. Ja TV3 žurnālistiem izdodas veiksmīgi šādu informāciju iegūt, tad nevajag skaust, bet mācīties no viņiem. Protams, atsevišķos gadījumos par ētiku var diskutēt. Saskaņot jautājumus ar Maizīša preses sekretāri Jaunalksnei godu nedarīja. Bet, spriežot pēc Dienas raksta, Elksnes gadījums ir žurnālistu cunftei daudz lielāku ļaunumu nodarījis. Mācīt amatpersonām kā neatbildēt uz žurnālistu jautājumiem...tagad skatoties 100 panta intervijas man vienmēr būs jāpiedomā vai ierēdnis pirms sarunas ir izgājis Elksnes "instruktāžu". Žēl ka tā, man Elksnes kundze likās tomēr gana sakarīga žurnāliste.
mediju eksperts
m
vajadzeetu sniegt noveerteejumu arii par citaam interesantaam lietaam: tv ex-diivu, kas gulj ar sabiedriibaa paziistamu advokaatu un peec tam rosina sizhetus par lietaam, kas saistiitas ar shii visnotalj cieniijamaa advokaata darbu un pretiniekiem lietaas tv diivu, kas saskanjo jautaajumus un atbildes ar zinaamas represiivas iestaades preses cilveekiem, lai intervija sanaaktu kraashnjaaka. lieki teikt, ka "slepenu" informaaciju shii analiitiskaas zhurnaalistikas primadonna arii sanjem no shiis pashas iestaades nu jau tv diivu, kas publicee bildes, kuras ieguutas kratiishanas laikaa. nu jau to arii tiesa ir pieraadiijusi ar spriedumu bet tas jau nav interesanti, tie ir "pareizie", "saveejie" zhurnaalisti.
Kolēģe
K
Paldies, par komentāriem! Ivetas stāsts jau "sadeva pa seju", bet izlasot komentārus ir skaidrs, ja vien nevari nomainīt 3/4 LTV darboņu, - tinies, kamēr Tava reputācija vēl ir gaišos toņos!:( Neapšaubāmi, Ivetai ( un viņai līdzīgiem) ir milzīgas problēmas ar vērtību kritērijiem un ētikas normām. Man tagad ir svarīgi redzēt, ko un kā darīs 1) Mareks Gailītis un 2) Edgars Kots. Iveta spriedumu sev ir pasludinājusi, tādēļ viņas nākotne man aptuveni ir skaidra. Nav tak jāatgādina , kas notika ar kādu režisori, kura ēterā ielaida lamuvārdu!!! Bet, šis gadījums jau ir daudz smagākā svara kategorijā!:(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas