Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

LU profesore paredz, ka uz neizlēmušo rēķina varētu augt atbalsts Vienotībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nezinītis Zinītis - Nezinīt
N
K'a jau zin'itim - viss pareizi. tikai k'ap'ec nez nav pie'nemts neviens lo'gisks likums tai Dombrovska ministru kabinet'a p'ed'ejo divu gadu laik'a, toties TP gara darbi 'sai pat laik'a pie'nemti var'akk'art'igi? T'ad'e'l ar'i saku, v'el'et'ajiem laikus j'apaz'ist vilks aitas 'ad'a.
pensionāre - vecais
p
Pareizi! Pensionāriem, ja vien nav visu šo laiku dzīvojuši mucā un pa spundi baroti, nevajadzētu lādēt valdību, bet teikt paldies, ka vispār saņem kādu naudiņu! Dombrovska varā nav saprintēt banknotes, lai visiem pietiktu!Un ja tāda vara būtu, tad tāpat vien bedrē mēs atrastos, jo valstiņa mērķtiecīgi gadu no gada ir izsaimniekota un reāli darba darītāji aizdzīti pasaulē!
Nezinītis !! » diemžēl
N
Liekas ar lo'giskiem secin'ajumiem atbild'et nesp'ej
Zinītis - Nezinītim
Z
Tu redzi tikai sekas, bet, lai saprastu situāciju, ir jāsaredz cēloņi! Vispirms vajag saprast, ka mūsu valsts ir izzagta un izsaimniekota! Tie, kas pie tā pielikuši savas alkkatīgās rocķeles turpat varas gaiteņos vien apgrozās un dara visu, lai nekas netiktu atklāts, lai Dombrovski vajadzīgā brīdī nogremdētu un atkal tiktu pie varas! Šādos apstākļos pareizus lēmumus vienmēr nav iespējams pieņemt! Likumi mums uzrakstīti kampēju interesēs, tāpēc salikt visu pa vietām uzreiz nav iespējams, ja negribi tiesāties, maksāt kompensācijas, jo advokātu daudzums mums ir iespaidīgs! Mūsu Saeima nestrādā, bet taisa politiku!
Vecais
V
Domrovskis apzaga pensionārus? Ja pensionāriem pensiju maksā no mūsu, šodien strādājošo nodokļiem, bet mūsu ir maz, un aldziņas samazinātas, tad kur vispār var rasties nauda normālai pensijai? Ja uz galda ir tikai piecītis, vai tad nēs ticēsim kādam, kas saka: "Dod man, es nopirkšu vairāk, nekā tu!"
!!
!
Ja domā ar to galu uz kura sēž, tad ir tādi secinājumi.
Nezinitis
N
Ļoti baidoska ''vienotiba'' ir tas zirdziņš ar kuru šķēle un & domā turpināt savu ietekmi saimā un valdībā. TP jūtot piedegumu laikus nospēlēja teātri un sašķēlās. Tagad neviens vairs īsto drēbi nepazīst. Skatoties pēc veiktajiem darbiem varam likt vienlīdzības zīmi, valdību vadīja TP vai Dombrovskis. Pilnīga pakļaušanās SVF, nodokļu slogs uz darba ņēmējiem, tos padarot par trūkumcietējiem, Jauns atklājums, bezdarbnieki var strādāt arī par 40 LS mēnesī, turpinās siltumnīcas apstākļi turīgajiem nodokļu maksāšanas jomā, piemēra pēc: no dividentēm maksā nez kāpēc tikai 10%, bet strādājošie gandrīz vai no pirmā latiņa 26%. Izcilais domu grauds - mazajiem uzņēmumiem nodoklis no APGROZĪJUMA 9%, tas nozīmē ka jāmaksā arī 9% no ražošanas izdevumiem. Tātad pērkot izejvielas esi samaksājis jau visus nodokļus, bet mazajiem vēl papildus 9% klāt. Arī latvijas ražotāju aizsardzībai nav neviens likums, labratorijas analīzes utt., pieņemtas, savus ražotājus gan labprāt izkontrolēs krustu šķērsu, lai nemaisās ievestai produkcijai pa kājām. Citas valstis gan nekautrējas radīt labratorijas un pārbaudīt ievestās preces
Kāpēc?
K
Atkal provokācija. Lūdzu nodemonstrēt latviešu valodas zināšanas.
Fakts
F
Vienotība ir nodevēji, jo grib iet kopā ar SC. Aicinu visus balsot par 12. sarakstu - Visu Latvijai!
MASHA.
M
Nekreņķējies, mācies kirilicu un steidzīgi teci prom uz Maskavu ! Es un mani draugi krievi - PAR VIENOTĪBU un VL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kāpēc? Kļūdu labojums
K
Ar šo kļūdu labojumu vēlējos pievērst uzmanību apstāklim, ka www darbojas provokatori, kuru mērķis ir šķelt nacionālos spēkus. Neticu, ka nacionāli noskaņoto partiju ( Vienotība, VL/TB) atbalstītāji tik slikti pārvalda latviešu gramatiku.
Maija
M
Negribu vienotību!!!!!!!!!!
Kāpēc? Kļūdu labojums
K
Es atbalstu to (,) ko atbalstīt liek mana sirds (,) protams Vienotība ir labāka par PLL un SC prokrievisko mafiju, bet Vienotība ir p(ā)rāk liberāla eirope(j)iskuma uzspiestībai un nespēj skaidri un gaiši pateikt, ka ar P( ar mazo burtu) utinisko SC kopējas sadarbības nevar būt un nebūs(vēlams komats vai jauna teikuma sākums) un es neko negribu pretstatīt, bet atbalstu tikai un vienīgi latviešu nacionālo lietu ("lieta" -rusicisms ģelo) un zinu, ka Vienotībā ir daudz civēku(?), kas šo nacionālo ir grāvuši un nīst esot Sorosa ietekmē (komati? divdabja teiciens) atbalstam uz (tiešām uz?) zilo propo(a)gandu, tas man nav pieņemami. ------------------------------------------------ ----------------------------------------------------------- Neblamējiet, Anita, nacionālos spēkus.
Rex
R
Nav vajadzīgas ne aptaujas,ne pētījumu,ja ir tik gudri komentētāji,kuri jau šiverē pat par ASV vēstniecību.,bet varbūt uzradies bariņš gaišreģu.
Jukums
J
Uzskatu, ka bez ZZS atbalsta nevarēs apstiprināt nevienu premjeru. Jo grūti (bet ne gluži neiespējami) ir iedomāties koalīciju no Vienotības, VL/TB/LNNK un SC. Tāpēc pieļauju pat kāda pašreiz ēnā esoša ZZS pārstāvja, piemēram Vējoņa, negaidītu nonākšanu premjera krēslā.Turklāt, mēs šobrīd kļūdaini pieņemam pašreizējās vēlēšanu apvienības kā nedalāmus lielumus. Domāju, ka saeimā iekļūs vietu kārtībā SC (ap 33 vietām), Vienotība (26), ZZS (16), VL/TB/LNNK (15) un tomēr PLL (10). Domāju, ka PCTVL neiekļūs saeimā. Būtu priecīgi pārsteigts, ja iekļūtu kāda no mazajām partijām - Atbildība (kurai ir visinteresantākā vēlēšanu kampaņa), Pēdējā partija, Tautas Kontrole vai kāda cita. Aptuveni tādas šobrīd ir manas prognozes. Pēc vēlēšanām redzēsim cik tās ir bijušas pareizas. Jā, piezīmēšu vēl, ka mazākais ļaunums šādos apstākļos būtu veidot valdību no visām partijām, opozīcijā kā vienīgo atstājot PLL.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas