Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

LU Studentu padome piesardzīga pret Ētikas komisijas izteikto aizrādījumu filozofijas studentam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Signe Cāne (īstā, otra nav)
S
Kāzas Tomēr būs. Lai ko melstu suņi, karavāna ies tālāk. Sevišķi jau tie, kas nekaunas mana vārda plaģiātēšanas.
īstā Signe C.
ī
^ Kādam te ir draņķīga humora izjūta :) Bet tas jau vienmēr ir sagaidāms, kad cilvēkam vairs nav nekā prātīga ko teikt, ķeras pie ķengāšanās. Jāgaida, kad šis parādīsies arī tikaifaktos, wī!
Armands Leimanis
A
Tu esi piselīga mele! Un tavs bakalaura darbs ir viens vienīgs sūds, tajā nav nekadas loģikas un analītikas.
Signe Cāne
S
Beidz Tēlot armandu, un izplatīt baumas! Maita!
Armands Leimanis
A
Uzināju, ka Tu esi gulējusi ar Šķilteru un nevēlies studēt filosofiju "Man visas ētikas teorijas ir beidzot sabrukušas vienā kaudzē :( Labi, ka pavisam drīz vairs nebūs jāstudē filozofija.", tāpēc ļoģiskā kārta atsaucu saderināšanos un kāzas uz Kūļa Kanta gramatas zvērot!
jānis
j
Nu Kūlis pats sevi ir apslienājis no galvas līdz kājām, lasot nesagatavotas lekcijas, izliekoties par Kanta tulkošanas kā arī kultūras speciālistu, un publiskajā telpā murgojot interneta komentētāju līmenī. Nekāds Leimanis nav pazeminājis Kūļa statusu, jo saprātīgu cilvēku acīs Kūlim nekāda autoritāte nakad nav piemitusi. Fakts, ka kāds ir pamanījies provinciālā, konkurētnespējīgā padomju/pēcpadomju augstskolā ieriktēties par profesoru, nepadara to nedz par jomas pārzinātāju, nedz cienījamu personu.
students-->jop jpp
s
Kādā ziņā tad studenta iespējas izteikties universitātē ir ierobežotas? Vai tad ieejot LU studentiem tiek aizsietas mutes? Turklāt runa nav par izteikšanos. Studentam ir tiesības paust sav uneapmierinātību ar mācību procesa kvalitāti, piemēram. Un kas tās par "iespējamām represijām"? Vai tad tagad tāds nav iespējamas? Turklāt atsaukties uz iespējamām represijām var tad, ja ir kāds pamatojums. Piemēram, ja ir bijuši precedenti. Vai varat nosaukt kādu VFF studentu, kurš būtu represēts (piemēram, izlēgts no fakutlātes utt) par to, ka ir paudis neapmierinātību ar lekciju kvalitāti utt? Lūdzu, miniet kaut vienu piemēru.
Signe Cāne
S
Haha, šis acīmredzot nāk no Delfu komentāriem aptuveni šeit: Sen neesmu jutusies tik uzjautrināta! Nevienu brīdi neesmu noliegusi, ka esmu Armanda Leimaņa topošā sieva, taču, cik zinu, ar Agitu Cāni-Ķīli mani nesaista pat attālas radniecības saites (ja saista, tad tik attālas, ka nevienu reizi šo dāmu dzīvē neesmu satikusi). Piedodiet, dikti interesanta sazvērestības teorija nesanāca... :)
jop jop
j
studenta iespeejas izteikties universitaatee ir diezgan ierobezhotas, nemot veeraa iespeejamas represijas, tapec padarit stridu publisku ir viena no retajaam iespeejaam eventuaali sevi pasargaat... p.s. visu cienu, ka vismaz kadam ir drosme nostaaties pret akadeemisko marazmu Latvijas universitaatees, piiiissss
lala
l
primārais 'iekšējās procedūras' uzdevums ir nodrošināt, lai strīdīgie lēmumi tiktu izskatīti un lai iesniedzējam būtu iespēja pārsūdzēt lēmumos. tāpēc arī ir vairāki sūdzēšanās līmeņi. to mērķis nevar būt izglītības kvalitātes problēmu noklusēšana vai vispār jebkāda viedokļa ierobežošana - tāda instrukcijas traktēšana neatbilst LV satversmei!
un
u
Bet apsudzibu ierosina prokurors.
un
u
Nesniedzi pret mani prasibu tiesa. Ja, to tev vajadzeja izdarit.
minna
m
Palasi iepriekšējos rakstus. Students publiski apspriedis arī filosofijas programmas kvalitāti, mācībspēku sniegumu un godprātību. Tie ir jautājumi, kas jārisina LU iekšienē. Žurnālisti ir uzķēruši pēdējo un zelē, bet puika laimīgs, ticis pamanīts, ir varonis. Nav varonis, diemžēl...
minna
m
Ā, tad nevajadzēja sevi puisim pozicionēt kā LU studentu, kas norāda uz LU pasniedzēju radīto, iespējamo plaģiātu, bet, ka LR pilsonis Leimanis iebilst pret iespējamo plaģiātu ko radījis LR pilsonis Kūlis un iesniegt prasību tiesā, kura izspriestu taisnību. Patlaban tāds muļķīgs LU iekšējais kašķis iznests publiskajā telpā, gaidāmi tiesu darbi, tiesas spriedums reāli varētu būt pēc pāris gadiem. Pēc tik ilga laika nevienu vairs neinteresēs ko tiesa lēmusi, bet līdz spriedumam pasniedzējam Kūlim jāstaigā ar sensāciju kāra puišeļa uzšķaudītajām slienām.
Larisa
L
Šoreiz runa nav par "tikai fakti," bet par reāliem faktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas