Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ludviks: 16.maijā nav šķēršļu organizēt Ģimenes dienas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fishbone
F
Kārlis Streips 14.05.2009 19:48 ..... Un ir atšķirība starp manu ģimeni un Jūsējo. ....... ==================== Kāda atškirība Striepa kungs? Gan Jūs minoritātes gan tradicionāli grib draudzēties, Laipni lūgti Gimenes dienās Vērmanītī!
Ora
O
Man kā heteroseksuāli orientētam pilsonim visi šie DIEVBIJĪGIE LAUĶI, "Nedzer viņš un nepīpē, meitas nemīlē", rada tikai vēlēšanos atbalstīt šos citādi jūtošos cilvēkus.
Ludvika k-gs
L
Aprobežotā provinciālismā dzīvot Jums droši vien ir pavisam jauki. ===================================================== == Jā, mums ir pavisam jauki. Ja jau Jums tik interesanti. :)
Ievērtējiet
I
Sektantiem papildus izdevumi policijas apsardzei no budžeta nav nepieciešami, ja kas.
ABC
A
Katrs sektants un lētticīgo slaucējs var rīkot pasākumu, toties Varavīksne nevar? Murgs kaut kāds, lai Jaunā muļķu paaudze rīko saviesīgu vārtīšanos pa zemi kādā citā vietā vai citā dienā.
@
@
Pasaules līmeņa žurnālists no jums nav sanācis, toties vietējā mēroga paštaisnākais bļauris gan. Ar to arī apsveicu.
Loliks
L
Ko sie baznicas sektanti mekel Rigas domes sedes? Vai tad vini ir ieveleti RD? Latviajs valsti bvelas parvaldit baznicu zurkas un slesera-smita sektanti, tas tiesam ir drauds Latviajs valstiskumam, Latvijas valstij. Draudzibu dienu gajiens bija jatlauj, jo tas ir sabiedribas dalas intereses. Vai tad homoseksauli iedzivotaji Latvija itiek uzskatiti par kriminalnoziedziniekeim? No kura laika? Sleseris,Skele, Godmanis, Naglis, Kalvitis, Gailis un daudzi citi, kuri ir vainigi pie latviajs valsts bankrota, Latviajs valsts, tautsaimniecibas iznicinasanas savu alkatigo interes vaditi, kuri ir iznicinajusi desmitiem tukstosu Latvijas iedzivotaju, sie var dzivot briviba, bet cilvekiem, ar citu orientaciju tiek liegta briviba, sevis izpausme.
Andrew
A
p.s. Daudz prātīgu cilvēku pasaulē dzīvo: Tie strādā kā skudras un rūpīgi krāj, Tie nolād alu, tie nolād sīvo Un strādā, un krāj, līdz smiltis tos klāj. Daudz godīgu cilvēku pasaulē dzīvo: Tie manīgi cita nopelnu slauc, Ar manšetēm baltām, ar apkakli stīvo Tie pasaules drūzmā kā valdnieki brauc. Bet ticīgo muļķu visvairāk ir radīts: Tie galviņas nodur un dieviņam tic; Tāds rokas laiza, kad sists tiek un badīts, Un dieviņam pateic, kad piekrāpj to cits. Un ārprātīgie ir ceturtā suga, - Diemžēl, ka viņu tik visai nedaudz, - Pie sirds kam ķeras šī bēdu luga, Kas muļķus pie gaismas, pie brīvības sauc.
Andrew
A
vaardi no Veidenbauma Virs zemes nav taisnības, dūrei tik spēks, Kas varmākām skādi dar, nosaukts tiek grēks. Par tiesnešiem cienīti blēži sēž Un godīgie ādu nost citiem plēš. Un cienīgs tēvs, zaglis, teic sprediķus; “Tik pacieties, debesīs labāki būs!”
Kārlis Streips
K
Ir, Ludvika kungs, šķērslis. 16. maijā Vērmaņdārzā notiks Draudzības dienas. Jūs, iespējams, neesat pamanījis, ka šis ir jautājums, kurā Administratīvā tiesa jau pirms vairākiem gadiem noteica precedentu, bet tā tas tomēr bija. Bet ziniet ko? Arī Draudzības dienu dalībniekiem ir ģimenes. Man arī ir ģimene. Man ir dzīves biedrs. Man ir trīs māsas, viņām katrai ir viens vīrs, viņiem kopā ir seši bērni. Man ir pusmāsa, kurai pirms trim nedeļām piedzima dēls, un pusbrālis, kuram dēls ir septiņus gadus vecs. Un ir atšķirība starp manu ģimeni un Jūsējo. Manā ģimenē neviens bērniem nemāca aizspriedumus. Un manā ģimenē pieaugušie ir pietiekami sajēdzīgi, lai tajos gadījumos, kad kaut kur notiek kaut kas, ko bērniem nevajadzētu redzēt, bērnus ved kaut kur citur. Jauku Jums dienu, Ludvika kungs. Aprobežotā provinciālismā dzīvot Jums droši vien ir pavisam jauki.
Fui!
F
Kāpēc jāiziet uz konfrontāciju!? Vai tas notiek vēlēšanu gaidās? Zemiski to izmantot!
vai
v
var kadi gjimenes svetki paiet bez meeslu smacinjas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:

Dome aizliedz Draudzības dienu gājienu, Tiesībsargs minstinās

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas