Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ludzas novadā nodegusi dzīvojamā māja, gājuši bojā trīs bērni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kas par lietu?
K
Bāriņtiesas kafijdzērājas ir līdzatbildīgas.
Nu...
N
Nezinu , kā šajā ģimenē, bet... Daudziem bērni ir tikai pabalstu saņemšanai... :(
Vasja
V
Šeit arī būtu jautājums arī Andrim Jaunsleinim, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētājam par viņa skatījumu uz pagastos notiekošo? Vai pagastvečiem ir prātā tikai malu medības, vai arī kādā sapulcē ir jāpaklausās atskaite no bāriņtiesas un sociāliem dienestiem par to cik cilvēciņu viņu pagastos ir dzimuši un kādi ir apstākļi un ja vajag kāda palīdzība ir sniegta.
Vasja
V
Pietiek visas vainas uzvelt tikai ģimenēm, priekš kam tad ir tādi dienesti ar štatu vietām un algām. Laikam tās dāmas ir domātas kā pielikums tām somu pirtīm un masāžas pakalpojumiem pagastmājās. Visam pagastam vajadzētu sanākt kopā, uztaisīt sapulci un noskaidrot kas vainīgs. Ja sociālie dienesti nav snieguši palīdzību tad pagastveci ar visām dāmām nost un jāvēl jauni kuri grib strādāt tautas labā, nevis gozēties burbuļvannās.
Vasja
V
Nezinu lietas īstos apstākļus, bet domāju ka jāsoda Bāriņtiesas (pagasttiesas) un sociālo dienestu darbinieki kuriem jānodrošina bērnam ārpusģimenes aprūpe un nepieciešamā sociālā palīdzība : sociālā aprūpe - mājas aprūpes pakalpojumu sniegšana dzīvesvietā kā daudzbērnu ģimenei vai ģimenei, kurai nav pietiekamu prasmju un iemaņu bērna aprūpē. Ja redzams ka ceļš nav iztīrīts tad pagasta sociālam dienestam tas būtu jāiztīra, jāapmeklē šī ģimene, jāpārliecinās vai netiek lietotots alkohols, jānoskaidro ģimenes materiālais stāvoklis. Tagd lai pagasta bāriņtiesas un sociālie darbinieki pierāda cik reizes apmeklējuši šo ģimenī un kādus secinājumus izdarījuši. Gadījumā ja nav ko teikt un nav apmeklējuši tad atlaist no darba un tiesāt par darba pienākumu nepildīšanu.
!!!
!
kurš atstāj trīs bērnus mājās vienus pašus???
t
t
pilnīgi piekrītu tiem vecākiem taču tie bērni nākuši "strīpā vien" - kā pēc vien mēnešreizes sievietei sākušās, tā bērniņš atkal pieteicies varbūt veselības ministrija, ar visu mūsu nabadzību un demogrāfisko mīnusu, varētu padomāt par programmu, kas laukos dzīvojošām sievietēm izsniegtu hormonālo pretapaugļošanos vai spirāles kaut vai, lai tie mazie bērni nedzimst kā šodien daugavpilī vai kur tur - miskastei vai ugunsgrēkam vecāku nespējas, paviršības vai vienaldzības dēļ viss šis skarbi skan un diena.lv admin. var arī izdzēst, bet domāju, ka ar saprāta balsi apveltītie man pieksristu tie mazie bērniņi taču nebija to pelnījuši...
Lapsa
L
Kāpēc tik traģiskos rakstos liek klāt tekstā reklāmas? Diena, jūs esat slimi... Tā nav pirmā reize un tas, taisnību sakot, tā ir visos ziņu portālos.
Oskars
O
Tur ir pie visa VAINĪGA VALDĪBA !!!!! Domāju , kad šoreiz TIESA būs GODĪGA un SMAGI SODĪS VALDĪBU !!!!!
zvirbulēns
z
Kā tuksnesī, ne pagasta veči, ne kaimiņi, ne.... Trūkst vārdu! :(
air
a
Lai bizness reģionos spētu attīstīties, cilvēkiem ir jākoncentrējas un jādzīvo ciemos un mazpilsētas. Savādāk visi atbalsti "izkūpēs gaisā". Jāsaprot, ka laiki mainījušies un lai dzīvotu laukus vispirms ir jānopelna naudu, jo valsts dotēt šādu dzīvesveidu nespēj.
.
.
nevainojiet kaimiņus, es domāju arī viņiem tas ir milzu šoks. jūs taču neziniet, kad atklāja ugunsgrēku - sākuma stadijā, vai tad, kad jau spāres bija ugunīs. durvis iespējams bija slēgtas......... vai logi ciet vai vaļā, ar slēģiem, ar restēm, bez visa tā, mēs taču neviens to nezinām.
b
b
Varbūt tomēr labāk valdība varētu atbalstīt biznesu reģionos (nodokļu atlaides, investīcijas, dotācijas) lai laukos cilvēki varētu dzīvot normāli, nevis atstāt laukus tukšus, tā, ka netīra ceļus un tuvākie ugunsdzēsēji ir nez cik tālu.
air
a
Izsaku līdzjūtību. Valstij tomēr ir nopietni jāsāk domāt, lai ieviestu programmu, lai jauni cilvēki dzīvojoši dziļos laukos var pārcelties uz dzīvi pilsētas (nodokļu atlaides, kompensācijas, apmācība utt.). Diemžēl laukos bez sava biznesa perspektīvas nekādas.
Daiga, BRD, EU
D
Apkārtējie iedzīvotāji pastāstījuši, ka mājā vajadzētu atrasties trim bērniem>>>>> un nevareeja vinjus izvilkt üirms ugunsdzeeseeju ierashanaas?????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas