Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ludzas policista notriektais velosipēdists miris

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laiks
L
Liepājā beidzot tiesa ļoti labi lēma - cilvēks, kas savu vainu pilnībā atzina, tika notiesāts ar milzu naudas summu, kas cietušai ģimenei jāsamaksā, un lai pats arī to pelna, neesot cietumā, bet gan ar nosacītu sodu (kas paredz daudz dažādu ierobežojumu). Kāpēc gan lai kāds šādu cilvēku liktu cietumā - lai Jūs varētu strādāt un pelnīt priekš viņa uzturēšanas naudu? Un arī šim policistam es ļoti ceru, ka būs līdzīga tipa sods - lai pats strādā un pelna un maksā milzu kompensāciju cietušā tuviniekiem, kā arī nekad neļaut vairs strādāt nevienā valsts iestādē. Kā arī tiesības nost uz mūžu. Man nav ne mazākās vēlmes šādu tirliņu uzturēt un esmu kategoriski pret cietumsodu
Guntis
G
taisniiba gan, ar velosipeediem tur cilveeki ljoti maz paarvietojas, - ja nenobrauks, tad vismaz pamatiigi izlamaas. daudz droshaak ir uz kaajaam
Ojars
O
Neviens nav parsteigts. Kapec ta nenotiek biezak? Jo pilsetaas ka Rezeknee, Daugavpilii vai Kraslavaa brauksana ar velosipedu ir pasnaviba. Un tiesi sajaas pilsetaas musu "likumsargi" ipasi brivi apiet likumus. Ne tikai dienesta masinaas, bet ari privatajaas. Piespradzeties? Vajag tikai parastai tautai. Piespradzet bernus? Tas pats. Utt. Kad ievedis kartibu?
lops
l
nosauciet policista vārdu un uzvārdu ...
Ministry of Truth
M
Viens likums - viena taisnība visiem?
abogado
a
Kā Liepājā lēma par ratiņos guloša bērna sabraukšanu uz gājēju pārejas tā arī šinī gadījumā - labuma no tā, ka sēdēs nebūs nevienam, iedos 5 gadi nosacīta soda un čau - puikiņi lai staigā veseli, tā teikt līdz nākamajai reizei. Labi dzīvojam.
spec
s
Izsaku lidzjutibu tuviniekiem.
twisted justice
t
Kad savairosies muslimi latvijā, tad būs šarjata likumi - taisnīgi līdz riebumam - dots pret dotu. Aci pret aci un zobu pret zobu, un ne soli vairāk. Šajā gadījumumā tas būtu - policistu uzliekam uz riteņa, bet mirušā radiniekus ieliek huinday džipā! un policists saņemt tieši tik, cik nodarīja savam upurim.
bimbam
b
Kādēļ viņš nesēž cietumā!? Kādēļ policistam ir tiesības atteikties no alkohola līmeņa noteikšanas!? Ja negrib brīvprātīgi, tad tādos gadījumos tas darāms ar varu un viss! Protams, pa priekšu sakārtojama likumdošana! Lindiņai te plašs darba lauks!
Ivars
I
Šai lietai ir jābūt paraugprāvai.
kops
k
Mērkaķis tas policists ir

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas