Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Lūkass: "Visu Latvijai" sevi jāpasniedz skaidrāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šahta
š
"Ko nozīmē - skaidrāk? Vai tad būtu bijis jāpasaka atklātā tekstā, ka latviešiem beigu beigās ir apnicis ucināties ar t.s."krievvalodīgajiem" ......." --------------------------------------------------- -------------------------------------------- lai kā VL fašisteļi necenstos izskatīties daudz maz pieklājīgi, taču, ko līdz ierunājas viņu atbalstītāji, tā neveikli piesegtā rasisma un ksenofobijas āža kāja uzreiz izlien gaismā.
bei bei
b
Pabrika melnā josta arī stipri aizdomīga lieta. Kam tāds apģērba gabals miermīlīgam puisim vajadzīgs. Laikam citas politikas ieviešanai.
lauķe
l
Ko nozīmē - skaidrāk? Vai tad būtu bijis jāpasaka atklātā tekstā, ka latviešiem beigu beigās ir apnicis ucināties ar t.s."krievvalodīgajiem" .......
jāatzīst gan ir tas, ka
j
The Economist ir vienīgais laikraksts Rietumos, kas savulaik visobjektīvāk novērtēja un aizstāvēja leģionārus un padziļināti izskaidroja Latvijas okupācijas fakta būtību. Mums īpaši jāpateicas šim cilvēkam! Iespējams,ka informācija tiek pasniegta neobjektīva par VL un tā ir jāprecizē un vēl attistības ceļš ir ejams priekšā, jo jāatziīst-kaut arī es biju starp VL vēlētājiem, esmu piešķīris tādu kā kredītu izaugsmei un iespējām līdz ar to kļūt par nopietnu politisku spēku, kas cīnīsies Latvijas un tikai Latvijas labā un kas iesaistīs aizvien vairāk un vairāk patriotiski domājošus intelektuāļus un profesionāļus. Un nekādi iebildumi nebūtu, ja rastos konkurencei vēl kāda patriotiski domājoša partija. Tikai tāda nākotne var glābt Latviju latviešus un to patriotus no iznīcības un nokļušanas lielā kaimiņa protektorātā.
Latviju Latviešiem
L
Dzintara IQ īpaši nenobāl Šlesera skaistuma no iekšām priekšā, Lūkasam būs viena jautra diena than ;))
dāvīda zvaigzne
d
pabriks gan ir maiiita. saderu, vinš bija instrumentāls visu Latvijuai1 izb'dīšanu n koalīcijas. Es jau domaju vakaros pabriks uzvelk jāmaku un lūdz pie dāvida zvaigznesun lasa torah no labās puses uz kreisu
nu nu
n
Parādnieks ir smagi strādājis ............................................... Ja lappusi garas kļauzas sacerēšana Parādniekam ir smags darbs . . . . .
!
!
Atkārtošos, bet "Parādnieks raksta DP iesniegumu pēc reakcijas un reaģē pēc iesnieguma" ir labi formulēts, jo Parādnieka-DP sadarbība pagaidām nenes nekādus augļus. Nav pat zināms, vai DP vispār ir uzsākusi kādu pārbaudi. Mēs vien dzirdam, ka Parādnieks ir smagi strādājis un paziņojis par to arī presei. Nenotiek itin nekas.
!
!
Ja tu esi skaists, bagāts, gudrs un labi dziedi, tev humors nav jāsaprot. Kā tad savādāk. Tikai problēma tāda, ka tie, kas nesaprot vārdu spēles, acimredzami ir visai neapķērīgi cilvēki. Un tas mazina ticamību, ka šie visai neapķērīgie, kam vairākas reizes jāpaskaidro, saprot arī citas tēmas. Es domāju, ka viņi šajā pasaulē netiecas ne pēc viena risinājuma. Ieteikums tev arī nekad nelasīt Džeimsa Džoisa darbus. Tu nomirsi uz vietas. :)
bus jaunas veleshanas
b
un tajas vienotiba un "zaljie" komunisti dabus pigu,okupoanti,ka parasti ap 20 %,bet VL ,ar lozungu -Dekolonizaciju neludzam,bet pieprasam-80% balsu.
///
/
Parādnieks raksta DP iesniegumu pēc reakcijas un reaģē pēc iesnieguma ------------- Pats savus murgus saproti?
!
!
Visi nevar būt skaisti, bagāti un gudri, un labi dziedāt, kā tu. Dažiem ir jābūt tik dumjiem kā man. :D Atkārtoju vēlreiz - Parādnieks raksta DP iesniegumu pēc reakcijas un reaģē pēc iesnieguma. Un? Kāds ir atlikums? Kādi ir atzinumi, lietu virzība tālāk? Šādā formā nekas redzams nenotiek. Un tas ir ļoti acīmredzami.
///
/
Tu tiešām esi tik dumjš vai arī ļoti veiksmīgi par tādu izliecies? Es pa VL!, tu par DP .....
!
!
Slinkums lasīt tavas ķengas, bet tu droši raksti vēl. Vakarā pašķirstīšu tavus atkritumus.
!
!
Reaģēšana ir saskatāma tad, ja tai ir sekas. Kā virzās uz priekšu Parādnieka vēl nesen iesniegtā lieta pret SC? 29. jūlijs: Reaģējot uz Saskaņas centra līdera Jāņa Urbanoviča draudiem par „Biškeku” un aizvakar klajā nākušo Saskaņas centra aptauju, kuras jautājumi ir, maigi izsakoties, etnisko neiecietību veicinoši, partija „Visu Latvijai!” vakar nāca klajā ar aicinājumu Drošības policijai izmeklēt, vai šīs „Saskaņas centra” un tā amatpersonu darbības nav vērstas uz etnisku konfliktu izraisīšanu. Vai šis? 21. oktobris:Viens no "Visu Latvijai!" līderiem Imants Parādnieks lūgs Drošības policiju noskaidrot, kurš izplatījis baumas par iespējamo čečenu kopienas finansējumu viņa pārstāvētajai partijai. Parādnieks tik lūdz, DP tik skaidro. Feini! NEKO NEREDZU. Parādnieks ir saņēmis atbildi no DP uz pirmo jautājumu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas