Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Lūsis: Dīvainības Latvijas krājbankas stāstā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fricis
F
Ja kāds vēl cenšas apgānīt izbijušās partijas kā TP,vai LPP, tad ziniet ja arī kāds nav izkodis Vienotību,jeb izbijušos jenotus es uzskatu,izbijušie politiķi ir vismaz pusi godīgāki un cienīgāki par jenotiem, kas ir pie varas un strādā tikai savu savtīgu afēru vārdā,to nav iespējams neredzēt.
Vārds
V
oij, apraudājos... kā šķēle un šlesers rāvās grūtdienīšu labā, un lembergs - ai, vai... tāds mērs, tāds mērs! un kaaaa..āda nepateicība... !!
  • 3
  • 1
zose
z
LR izzagšana sākās jau no,goodmaņa,grūtupa,škēļes valdīšanas laikiem
Gaļina
G
Nuuu , lupmeņi noticēja , ka vecā, atlaistā Saeima ir lielākais ļaunums....padevās pūļa mirkļa elka pasaciņām , he he. UN, kas ir mainījies? Ostu valdē tikai profesionāļi, vai kas ?
Doks
D
Ko jūs! Šim cilvēkam tik godīgas acis, kā suņam! un vēl Biķera baznīcas draudzē uzdarbojas!
Zinošs
Z
Šis nu ir viens bīstams tips, kurs no varas kloķiem ir jātru pa gabalu.
Haris
H
Īsi pirms iespējama tiesas lēmuma FKTK atsauc manu kandidatūru ar iemeslu, ka man būs grūti veikt pienākumus politiska spiediena dēļ (tam es varu pilnīgi piekrist), vēlāk atsaucoties uz informāciju no tiesībsargājošajām institūcijām. ------------- Ja jau FKTK bija informācija no tiesībsargājošajām institūcijām, tad kandidatūra bija jāatsauc! Lūsim vēl pietiek nekaunības te kaut ko rakstīt! Arī atsauce uz profesionālo asociāciju un Maksātnespējas administrāciju atsauce nav diez ko korekta. Varētu pajautāt par Lūša saistību ar kādu ietekmīgu maksātnespējas administratoru ar iesauku Bentlijs un par to, ka Maksātnespējas administrāciju pārrauga Lūša partijas biedrs G.Bērziņš.
Liene
L
Tikai to informāciju no ''tiesībsargājošajām institūcijām'' neviens nav redzējis, jo tādu nemaz nav. Latvijā jebkurš var paziņot ka ir kaut kādas aizdomas un tad sabojāt cilvēkam karjeru
  • 2
  • 0
Nu nu
N
Lūsi, labāk pastāsti par "dīvainībām" Jelgavas siltuma stāstā! Par ko Tevi arestēja, kāpēc bez konkursa atdevi Jelgavas siltumu koncesijā un kāpēc jelgavniekiem Tevis dēļ jāmaksā vieni no augstākajiem siltuma tarifiem valstī?! Tādus Lūšus ir jātriec ar s*** mietu!!!
Troll
T
Te nu bija Vienotības un Lācīša izslavētais godīgums - līdz brīdim, kad rodas neizturama un nepārvarama lielā vajadzība. Tā sakot, pļurkt, Anniņ, biksītēs...
dīvainības
d
vajadzīgas lai atšķeltu ičkērus
zemietis
z
Neesmu speciālists, bet tas Štokija grozījums varbūt nemaz nav tik slikts. Proti fuktuks tāpat aptur bankas darbību-tātad teorētiski līdzekļu aizplūšana nav iespējama, toties vecajā kārtībā administratoram potenciāli ir iespējami vienpersoniski manipulēt ar šo datumu, bet ja to nosaka tiesa(cerot uz tās godīgumu), visādus šmugeļus (piem. -kuru naudu vēl izlaist, kuru nē) izdarīt ir grūtāk. Bet par pārējo- piedodiet Lūša kungs, bet pārāk tuvās attiecības ar tūbīšiem, kam aiz muguras vēl mežonīgi stresso Kaukāza aksakals beslans, man personiski arī būtu iebildumi. Protams , ka pastāv iespēja, ka V vienkārši vajadzēja iebīdīt savu cilvēku, bet ja pašlaik veiktās ne pārāk kristālskaidrās darbības ap KB ir nesušas kopumā valstij izdevīgumu(tā pati AB akciju savākšana), tad esmu gatavs dažu labu šmuguli pieciest.
zvirbulēns
z
Vienotība, tak, patiesības partija, visas pārējās, nu tas, tak, nav nopietni! Nu kas ir VL ? Ta nekas, lai stāv pie ratiem un atbalsta Vienotību! Īsāki sakot, Lāci, stāvi pie ratiem! :)
Ministry of truth
M
Vecais pāķis lācis jau sen nav pie ratiem, tāpat kā tavs saimnieks - ventiņu mazais čangalis. Lācis ir sācis pieņemt dubļu vannas, lai ķermenis pierod. Cik zinu, tad arī mazais ventiņu pirdiens jau arī svītrainas drēbes pielaiko.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas